Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
162
Favori
371.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2500 den sonra teklemeye başladı fakat uygulamada bir sorun olduğu bariz belli zaman zaman ekran yenileme hızı zaman zaman ön yükleme gecikmeleri mutlaka oluyor seri şekilde durmadan aşağı çekince ama sakin normal kullanımda sorun yok 2500 e kadar aktı bu denememde sonra ciddi anlamda ön yükleme gecikmeleri başladı hızla sayfa çekilemez oldu
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 17 Mart 2025; 14:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Bende poco x6 pro kılıf yazıp denedim şimdi, 6270 sonuçtan hafif takılmalı olarak 1000 küsüre geldim seri şekilde, sıkıldım bıraktım. Bugün kitlenmedi. Ama uygulamayla alakalı aynen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece Trendyol değil..öreneğin telegram da da aşağı çekerken üstlerde kırılmalar mevcut...

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt

Bariz belli hocam ciddi anlamda önyükleme sorunu var görüntünün kırpılması takılmalar akıcılığın düşmesi bence hepsi buna bağlı gözüküyor. 2500 e kadar aktı 1 dakika sürmedi gelmesi ama 2500 den sonra bir satır görüntülemek bile eziyete döndü neyse sorun değil zaten yüzlerce sayfa gezecek kadar alışveriş yapamıyoruz🤣

• Herkese merhaba. 1 hafta önce farketmiştim, benim orijinal adaptörümden yanık kokusu geliyor. Fotoğraftaki gibi USB portundan yanık kokusu geliyor ama hala şarj ediyor, sanki biraz daha yavaş çalışıyor ama 1 haftadır kullanmıyorum. Cihaz yurt dışı. Sizce böyle kullansam sorun olur mu? Şu anda cihazı orijinal samsung şarj adaptörü ile şarj ediyorum.

• Bu telefonda görüşme kaydetme özelliği var mı? Eğer varsa almayı düşünüyorum.

7 yıllık mi6 artık beni değiştir demeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DangerousRabbit

Herkese merhaba. 1 hafta önce farketmiştim, benim orijinal adaptörümden yanık kokusu geliyor. Fotoğraftaki gibi USB portundan yanık kokusu geliyor ama hala şarj ediyor, sanki biraz daha yavaş çalışıyor ama 1 haftadır kullanmıyorum. Cihaz yurt dışı. Sizce böyle kullansam sorun olur mu? Şu anda cihazı orijinal samsung şarj adaptörü ile şarj ediyorum.

Priz dönüştürücü ile kullanıyorsan ilk şüpheli o oluyor genelde kaliteli ve sıkı geçtiğinden emin ol gevşek tutanlar ve merdiven altı üretimler sorun çıkarıyor cihazlar gereğinden fazla ısınıp koku salabiliyor.

• koray_a K kullanıcısına yanıt

Dönüştürücü yok, Avrupa çıkışlı cihaz. Cihazın kutu içeriğine kadar orijinal, kutusu da orijinal aslında. Ondan dolayı şaşırdım ben de hocam :/

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Hocam google arama uygulaması var. Onda kaydetme özelliği var ama karşı tarafa haber veriyordu. Ben sonradan xiaomi'nin uygulamasını kurdum ama telefon Türkiye romu diye arama kaydetme gelmedi maalesef.

• Son güncelleme ile şarz hızı azalmış.

• 5,5 yıllık note 8 prodan sonra yine Xiaomi alayim dedim.
    Benim için önemli olan bankacılık, alışveriş ve kripto uygulamalarından dolayı klon uygulamalar,NFC ozelligi, infra ve kısmen ikinci alan özelliği.
    Çok para vermeden işimi görecek telefonlar 13 pro veya düz redmi 14 olur diye düşünüyordum ancak dün gidip baktığımda çok da içime sinmediler.
    Infra özelliği olmazsa olmasın, Samsung a35 veya a55 alayım, klon uygulamaları da güvenli klasör özelliği ile çözerim diyordum ama onların da ekranı çok farklı gelmedi.
    Ty.de 18500e ty satıcılı olarak x6 proyu gördüm. x7 pro.nun ekranını da görüp begendigim için x6 pro için işte aradığım cihaz dedim ama konuyu okuyunca moralim bozuldu.
    Zamanında donanımın her şey olmadığını Motorola atrix ile tecrübe etmiştim. Şimdi en fazla 18500 vererek hangi cihaz alınır arkadaşlar, tavsiyeniz ne olur?

• mabovski kullanıcısına yanıt

Şarj hızı telefonun sıcaklık durumuna göre deşiyor yavaş şarj ederken program ile ölçüp bakın sonra şarjı kesip telefonu soğutun tekrar deneyin farkı göreceksiniz

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Honor 200 bütçenize uygun hocam daha önce Honor 90 kullanmış biri olarak arayüz ve yazılımını çok sevmiştim.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

O modeli ben de duydum hocam ama gördüğüm kadarıyla Xiaomi'de kendinden gelen klonlama özelliği ve Samsung'taki güvenli klasör dışında diğer markalarda çoklu kullanım yok. (Birkaç sosyal medya uygulaması dışında). Bu durumda maalesef bu 2 marka ile sınırlı kalıyorum.

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Root atmadan erişim sağlanıp xiaomi dialer yükleniyor ve arama kaydetme geliyor bu sayede

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslanbey_01

Oluyor oluyor bu mikrop telefonun öyle bir sorunu var. İnstagramda aralıksız 15 dakika takılamıyorum bağlantı kopmadan. Garantiye gönderdim yenisini yolladılar telefonun yine aynı. Hatta daha fazla ayrıntı vereyim wireless de rezildi. İPtv üzerinden maç izleyemez oldum bunun yüzünden gittim yeni modem aldım. wifi 5 ile bağlanınca o sorun kalmadı. Eski teknoloji modemlerle tam performans vermiyor bu telefon. Wireless sorununu çözdük ama mobil veri devam etmekte. Bu şekilde kullanmaya devam ediyorum mecburen çünkü garantiden gelen de aynı.

Telefonu aldığımdan beri bağlantım hiç kopmadı. yolculuklarda bazen hatırlamıyorum 2-3 saat reels izlemişimdir gık bile demedi. hatta ayfon 14 ü olan arkadaş bir şey denedi. İnstaya girince hızlı bir şekilde ekran kaydırması yaptı arka arkaya takılmalar oldu, videolu paylaşımlarda video açılmadı ortada dönen yuvarlak çıktı sayfa takılı kaldı. Bende aynısını yaptı gram takılma yok. Sinir oldu, hatlardan dolayı herhalde çekmiyor ondan dedi (türkcell kullanıyor bende vodafone var) bıraktı gitti.

İp tv üzerinden kesintisiz maç izliyorum. Bağlantı hızı düşük olursa bazen takılmalar oluyor ama wifi full çekerse bana mısın demiyor gram takılma yok. Veride de izledim bende yine takılma olmadı. sizde belki çekmeyen bir yer mi denk geldi bilmiyorum. Bir de ben aldığımdan beri 60 hz kullanıyormuşum ekranı onda bile her şey iyi  

Daha önce hep güncelledim diğer telefonlarımda. Poco f1, poco x3pro da ama x6 pro da bana bir faydasını görmediğim bir güncellemeyi yapmak istemiyorum. en hoşuma gideni şarjı 35 dakika da %95 yapması. E bir de güncellemeden sonra olan sıkıntıları görünce, güncelleyip telefonu sinirden duvara atacağıma, çalışıyorsa kurcalama mantığı ile devam ediyorum. Çünkü yazılan sorunların %90' ı bende yok maşallah diyeyim 

1.0.14.0. dan selamlar  

• ne_demek kullanıcısına yanıt

O sorun yazılımsal. Hyperos 2 de var.

• baser kullanıcısına yanıt

Ondan önceki sorunlar içinde genel olarak konuşmuştum hocam. Yaşanan sıkıntıların çoğu bende ilk aldığımdan beri yok.

• ne_demek kullanıcısına yanıt
    60 hz...ana ekran...uygulamalar daha kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag_21 -- 18 Mart 2025; 20:13:11 >
  • baser kullanıcısına yanıt

Bu sorundan dolayı telefondan nefret ettim. Günde en az 5 kez oluyor. Aramalarda özellikle. Batarya hızlı bitiyor tamam ama bu sorun en en uğraşılmaz olanı.

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.