Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.397
Cevap
162
Favori
372.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefon benim son Xiaomi cihazım adamlar güncelleme ile hızlı sarjı kapatdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de sıkıntı oldu ama 2.1 güncellemesi ile tam düzeldi aslında. Sizde niye değişmedi çok ilginç ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonla video çektim. Ekran rengarenk oldu ve telefon kapandı. Şuan hiçbir şekilde tepki vermiyor. Hyperos 2'ye geçen aklımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 14 Mart 2025; 0:10:16 >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

2.0.100.0 sürüme güncelleyip hard reset at istersen . Telefonda şu an için whatsap girişine parmak izi koyduğumda bazen parmak okutunca whatsapı alta atıp ikinci kez okutma istiyor bunun haricinde dediğin uygulama kapatma yok ama mesela instagramda yorum yazıyorsun tamamlamadan işin çıktı ara verdin alta attın ,üstünden zaman geçince açtığında yazdığın herşey silinmiş oluyor uygulama kapatma değil böyle bir sorun var bendede kullanılmayan arka plana atılmış uygulamalarda. Batarya konusundan hâlâ net emin olamıyorum oyunlarda fakat otomatik parlaklıkta performans modu kapalı iken günlük kullanım sosyal medya fena değil normale döndü .Diğer yaşanan navigasyon pusula Bluetoth kopması android auoto sorunları wifi sorunları bende yokken smart TV ile arasında ekran yansıtma sorunu var ilk bağlantıda iki üç defa koptuktan sonra anca ozaman süreklilik devam ediyor. Kamerada sanki daha güzelleşti uygun ışık ortamında sıradan çekimler yakın ve makro çekimlerde telefon baya baya iş yapmaya başladı geniş açı uzak manzara fotoğrafları hâlâ fiyasko tabiki

2.1 nasıl kurdunuz, daha gelmedi galiba

• koray_a K kullanıcısına yanıt

5g demedim ki wifi 5ghz dedim. desteğe kadar yazdım çözüm bulamadılar.

• producermk kullanıcısına yanıt

Bende wifi 5 g diyorum zaten gördüğü yerde otomatik bağlanıp 5 g ye geçiyor kopma sorunu 2.4 g çekim performansı beklediğiniz için oluyor olabilirmi araya cisim duvar vesayre girince 2.4 g gibi olmaz çünkü 2.4 e göre yaşanan kopma sorunları 5 g özelliği ile alakalı arada engel yokken mi kopuyor sizde. Ayrıca mobildede kopma yok zaten kronik sorunmu hat modem falanmı seçiyor bu telefon yoksa çakallar hindistan cihazı getirip room atarak mı satıyorlar anlamadım bu cihazda şikayet edilen mobil bağlantı sorunları daha çok band 20 sorunlarına benziyor çünkü ben birçok X6 pro denedim ne wifi 5 g modemde nede mobilde kopma olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 14 Mart 2025; 13:13:9 >
  • Tercih edilen ağ türü olarak LTE öncelikli mi yoksa 5G öncelikli mi seçili kullanıyor sunuz?

• baser kullanıcısına yanıt
    Bölgeyi fas yapınca direkt güncelleme geldi hocam

Hocam güncellemeden kastınız 2.0.100 değil mi?

Ben konteynerda yaşıyorum, bunun içinde şebeke çekimi pek iyi değil. Ama buna rağmen şebekede veya wifida kopma vs hiç olmadı. Mesela diğer arkadaşlarda navigasyon sorunu vardı, çok az kullanıyorum diye sorun var mı yok mu anlamadım bile 😅 arabam yok, android auto kullanmıyorum. Genel olarak benim cihazda sorunlar başka, takılma 120 hz gibi çalışmama ve batarya. Bluetooth bağlantısında da sorun yoktu, anker kulaklığa hep hızlıca bağlandı vs.

2.0.1 mi 2.1 mi?

• baser kullanıcısına yanıt
    Bu hocam, hyperos 2.1 diye geçiyor bu

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen hocam

• Kişiye özel sorunlar çıkartan bir model yapmışlar şaka gibi yanlız son güncellemedeki ekran akıcılığı ve otomatik ışık ayarlaması baya baya profesyonel hale gelmiş sadece pil tasarrufu açık yaptığında ekran yenileme hızının düştüğünü hissediyorum .Zaten iyice boş muhabbete sardık bu konuda şansı olanlar sorunsuz kullanıyor lafın özü o olmuş bu sorun çıkmış biraz can sıkıntısına yazıyoruz sanki ama şu an için gönlüm rahat 2.0.100.0 güncellemesi yapın hard reset atın derim sonrasındada bu konunun başında tavsiye veren bir aradaş olmuş maddeler halinde şunu kapat bunu aç yazmış adam zahmet etmiş onu birebir uygulayın yapabilirsenizde PC den uygulamaları silin xiomi uygulamalarına giriş yapmayın sonra bu telefonu tekrar değerlendirin 😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 14 Mart 2025; 13:54:45 >

Hocam baktım ama maddeler halinde yazılan şeyi bulamadım, bulabilme şansın var mı acaba?

• Edebidil E kullanıcısına yanıt

İlk sayfada anturu skorunun ustunde bencshmark olanların ustu pil süresi ile ilgili öneri yazıyor ona tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 15 Mart 2025; 18:42:45 >
  • 1.0.17 ye az önce güncelledim. Sonra yeniden kontrol ettiğimde 2.0.100 geldi direkt. Konum Türkiye.
    Guncellesem mi kararsız kaldım. Bu sürümde de hızlı şarjın bozulması sorunu var mi acaba?

• general4242 kullanıcısına yanıt

bende baştan beri yüklememekte kararsızdım. herkez birşeylerden bahsediyor. biri android auto biri konum ws.

ya ben bunları cok fazla kullanmıyorum.

yükledim dediklerinin hiçbirini hisetmedim.

canımı skan tek olay var görüşme yaparken kulaga koyunca bagzen algılamaması. işigi kapatmıyor ekranı kapatmıyor her zaman o kadar.

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    2.0.100.0 güncellemesi var ondan sonra

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.