Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
162
Favori
371.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oppo reno 13f 5g modeli gelmiş ülkeye. Özellikleri x6 pro, x7 proya göre düşük ama 25 binden satışa açılmış :/ yazılımı nasıl hiç bilmiyorum ama mesela bu fiyat ne böyle yazık. Şu poco yazılımını daha stabil hale getirse halbuki bu fiyatlarla çok başka cihaz olacaktı valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hocam oppo kadar saçma sapan bir firma yok.Ciddi ciddi bu fiyata satacaklarınımı sanıyorlar. Giriş seviyesi telefona 25 bin istemek orta segment telefona 50 bin istemek neyin kafasını yaşıyor bunlar.Klasik Oppo Türkiye ye ilk geldiğinde yine böyle kendini yüksekler de görüp abuk subuk fiyat çekip tüketicilerden tokat yiyip defolup gitmişti.Yakında yine defolur gider.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan hocam ya. Şimdi donanım haberde bi habere denk geldim, vivo v50 ülkede satışa sunulmuş baya da olmuş. O da bizim cihazdan düşük ve 30 bin tl 🥲 samsung a56 desek, 25 bin tl ve Samsung'un da orta seviye cihazları iyi olmuyor bence, çerçevesi de kocaman.. Honor 400 falan çıkacak yakında galiba bi o bir de redmi turbo 4 pro yani poco F7 ye bakacam da sanırım bataryası vs düzgün olursa ve fiyat uçmazsa gene pocoya kayacam. 😅😅 ya da bi sene daha bekleyecem x6 pro ile.

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    3 aydır poco X6 pro kullanıyorum bende böyle bir sorun olmadı.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hocam Vivo da aynı kafada saçma sapan telefonlarına bu kadar yüksek fiyat istemeye utanmıyorlar.V29,v30,V40,V50 vivonun şu telefonlarının hiçbirinin forumda başlığı dahi yok.Bak Honora 2,3 yıl içinde kendine ne kadar güzel piyasa yarattı.Doğru fiyat ve hediyelerle deli gibi telefon sattı.Hatta bana göre kendini bozmaz uygun fiyatlı telefon satmaya devam ederse Xiaomi yi bile yakında Türkiye'de geçebilir.Oppo,Vivo,Realme,Huaweinin bu ülkede bu fiyatlarla yeri yok.

• uludag_21 U kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben bir sıkıntı görmüyorum ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

• Değişebilir bataryalara geri dönülmesi lazım bazı insanlar sırf batarya sebebiyle bütçesine uyan işini fazla fazla görecek telefonlardan uzak durmak zorunda kalıyor daha kötü veya daha pahalı telefon almak zorunda kalıyor. Eskiden ne güzeldi yedek bataryaları cebe atardık isterse 2 3 gün elektrik kesilsin farketmezdi zor bir olay değil ama rekabet ortamı için insanları buna zorluyorlar powerbank ayrı bir pazar zaten yıllar önce power bank eşekliği çekmiyorduk şimdi bekle şarj olsun batarya çıkarıp dolusunu takmak varken. Gerçi şimdi saniyeler içinde değişebilen universal batarya sistemleri geliştirmeye başlamışlar telefonu standa oturtup geri çıkarıyorsun şarj fulleniyor ama oda telefonu takoz gibi kalın hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 19 Mart 2025; 17:19:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    O dediginiz sistem güzel pazarlanıyor ama hiç kullanışlı değil. Kalın bir kılıf takmanız gerekiyor haliyle. Hem de ağırlaşıyor telefon. Ekstrem şartlarda telefon kullanan insanlar tercih eder anca

• Arkadaşlar bikdirimler kapalı olduğu için her uygulamaya girdiğimde bildirim gönderilsin mi diye ekran çıkıyor. Bu nasıl kapatılıyor

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• Bu 1 Ekim'de kalan google play sistem güncellemesine bugün güncelleme geldi 1 Şubat 2025 oldu.
    Onun dışında güncellemeyi yaparken yüzde 26 şarjım vardı. Telefon yeniden başlatılınca yüzde 20de açıldı. 5 dk teli kullandım, yüzde 14'e düştü. Sonra tekrardan yeniden başlattım teli yüzde 2 ile açıldı 🥲😅 Ya şu poco yazılımı stabil hale getirse keşke. Değişik değişik şeyler çıkıyor sürekli 😐 Neyse teli şarja koydum, doldu ve şimdi sıkıntı yok.

• orphaned_land kullanıcısına yanıt

Yaklaşık olarak 1 yıl 2 aydır Poco X6 Pro kullanıyorum, Eylül ayından sonra başladı bu sorun maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 20 Mart 2025; 16:33:1 >
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Bunun galiba kesın çozumu yok.Uygulama ayarlarından bildirimleri göster deyin ama sesi titreşimi ve diğer seçenekleri kapatın.

• baser kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bi deneyim

• Arkadaşlar kamera uygulamasında guzellestirmenin yaninda filtreler var. Oraya filtre ekleyemiyor muyuz? X3 pro da orijinal diye bir filtre vardı çok güzel fotolar cekiyordu. Nasil ekleyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme sonrası yavaşladı sizde de öyle mi ekran hareketleri yavaş takılma oluyor?

• Şu olayı çözebilen var mı; biliyorsunuz Xiaomi nin işletim sisteminde çift uygulamalar var.
    Bazı link leri Chrome çift uygulamasında açıyor. Link I kopyalayıp ana chrome de açıyorum problem olmuyor ama bazen inat ediyor açmıyor klonlu Chrome den başka

Problem şu ki ben bu Chrome yi klonlamiyorum. Kalkmiyorda. Ana chrome yo sildim kalktı sonra kurdum geri geldi
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• beyzade_1905 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim..yukarılarda ben bir iki video attım..bende de aynı durumlar ekran ayarı 120 hz olmasına rağmen..60 hz de kullanıpta memnun olan var anlayamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag_21 -- 21 Mart 2025; 9:5:40 >
  • uludag_21 U kullanıcısına yanıt
    İşlemci yada ram tarafını bir şey yoruyor gibi geldi bana çünkü ekran hz lik bir durum değil. Yeni bir güncelleme gelecektir.

• Geliştirici seçeneklerinden animasyon hızını arttırın, 0.5 gibi birşey yapıyorduk galiba. Daha akıcı olur.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.