Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.377
Cevap
163
Favori
371.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç ülke denedim bende ama gelmedi bana da. Türkiye, Fas, Almanya, Tayland

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatace

Bir kaç ülke denedim bende ama gelmedi bana da. Türkiye, Fas, Almanya, Tayland
    Dün Almanya da kalmış güncelleme geldi.
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• Darısı başımıza ya mahvolduk

• beyzade_1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce bölgeyi Almanya yaptım güncelleme geldi. Senin bu kilit ekranında ses kısma tuşuna çift basarak kamerayı açma özelliği düzelmemiş. Teli kapatıp açınca kapanıyor hala 🥲

Ya bu pocoya veya xiaomiye hataları falan nerden bildirebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 24 Mart 2025; 16:43:16 >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Üstadım bende bulamadım yazabilsek keşke iyi olurdu. Ses kısma dan kamera olayı sadece bahane soğudum telefondan gözle görünür bir yavaşlık var olmasa da öyle hissediyorum lanet olsun 🤣

• beyzade_1905 kullanıcısına yanıt
    Bende daha beter 😅 telegram twitter,whtasapp, YouTube yorumlar falan bi kaydırıyorum sayfayı ekran 60 hz düşüyor gibi takılıyor. Diğerleri düzeliyor sonra ama YouTube hiç düzelmiyor. Klavyeyi açıyorum mesela takılarak açılıyor 🥲 bir de iki uygulama arasında geçiş yaparken anlık uygulama flaş patlar gibi gidip geliyor sonra açılıyor ki iğrenç. Bataryası da soğuttu 🥲 Yalnız bu kadar şikayet ediyorum da eğer diğer cihazlar böyle pahalı gelmeye devam eder poco f7 yine uygun fiyata gelirse ona geçeceğim gibi 😐 en azından bataryadan kurtarırım diye düşünüyorum 😅 neyse sabırla beklemeye devam

• BLUETOOTH dorunu yaşayan bir ben mi varım ?

• Bu telefonun oyun performansı gittikçe kötüleşmeye başladı.Cod mobil gibi çok iyi optimize edilmiş bir oyunda bile grafikleri ne zaman yüksek veya çok yükseğe çeksem deli gibi kasıyor.Kare hızını düşürdüğümde bile aynı sorun devam ediyor.Oyunu sürekli orta grafik ayarlarında oynamak zorunda kalıyorum.Şunu anladım oyun için qualcomm işlemcili bir telefon kullanmak lazım.

• Uygulama bildirimini kapattığım halde hala bildirim geliyor çok sinir bozucu bunun çözümü yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayarları açınca en altta geribildirim var. Bu kadar hatanın düzelmesi için sistemin baştan yapılması lazım 

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Ben bu geribildirimi nasıl görmedim ya, halbuki gözümün önündeymiş 😅 Sağolasın 🙏
    Yalnız çok doğru bir şey demişsin hocam 😁 İşin üzücü yanı da her yeni sürümde sistemi baştan ele aldık, şunu bunu yaptık, eski sürümden çok daha iyi vs diyorlar ama değişen bir şey yok, sorunlar hep devam ediyor.

• Arkadaşlar ben YouTube videolardan güncellemeleri ve uyarılarını tamamen kapattım artık hiç uyarı almadan hep aynı sürümde kalabilicem, 1.0.14 te gayette memnunum. Bu şekilde uyarı alıp güncelleme yapmak istemeyenlere tavsiye ederim.

v1.0.14 sürümünde bana ve birçok kullanıcıda olan AP açınca sistemin çökmesi gibi büyük kitleyi etkileyecek sorun olduğunda düzeltme (fix) atıp geçiyorlar. Geri kalan güncellemeler zaten genellikle güvenlik yamasının eklenmesi oluyor. Güya büyük sürüm güncellemelerinde (?) ise yalandan bir-iki özellik getiriliyor.

Tahminime göre Şayomi, optimizasyonun gerçek anlamda berbat bırakıp, onun yerine rakiplerine göre daha yüksek donanımla kötü yazılımı dengeliyor :D

Redmi note 8'de stock rom, hantallığından tarayıcıda gezerken bile takılmalar oluyor. Aynı cihaz AOSP rom ile akıcı oyun oynatabiliyor.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Hocam peki siz bir fotoğraftan bir objeyi silmeyi AI SİL ile yapabiliyor musunuz?

Ben kesinlikle sil özelliğini yükleyemiyorum eklentilerde Ai genişletme/Ai ersse 2.0 yüklendi olarak gözüküyor ama Aİ sil tikladigimda tekrar indirmek istiyor ama %13de hata veriyor.

• europea E kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü var mi nerden bakabiliriz ona

• europea E kullanıcısına yanıt
    Hocam galeri ile galeri editor uygulamaları güncel mi? Apkmirror sitesinden global olan bu iki uygulamanın son sürümünü indirip öyle dener misiniz? Ben de uzun zamandır sorunsuz çalışıyor ai silme

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Bende son durum call of duty her türlü ayarlarda akıyor kasma donma yok drop sıfır performans moduna bile almıyorum telefonu gerek duymuyor. Geliştirici seçeneklerinden FPS limitleme kapalı

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Orta grafik 120 FPS de oyun yağ gibi akıyor.Fakat grafikleri yüksek veya çok yükseğe çektiğim zaman oyun felaket kasıyor.Kare hızını düşürmekte bir işe yaramıyor.Performans modu açık.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Muhtemelen telefonunda sorun var sıcaklık değerlerin normalmi 45 dakika kadar ultra ayarlarda denedim 35 derece maksimum gördü oda sıcaklıklığı 15 derecede.120 FPS deki akılcılık tabiki yok ama kasma takılma tekleme böyle sorunlarda yok oyun akıyor her ne kadar aksada tabi 120 FPS modunda alıştığım için kontroller ağır geliyor. En azından oyunu silip baştan kursan belki fark olur olmadı hard resete gidebilirsin. Dediğin abartı bir sorun çünkü bu telefon kasma donma yapmıyor cod mobilede .Sıcaklık sorununda vardı hatırladıgım kadarıyla krai haritasında falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 25 Mart 2025; 16:7:46 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Hocam sıcaklık olarak rahatsız etmiyor.Sadece çok sıcak ortamda ısınıyor o da normal sorun şu telefonu ilk aldığım zaman ki performansı yakalayamıyorum.İlk zamanlar sadece çok yüksek grafik ayarında kullanırdım.Hiçbir sıkıntı yoktu.Son 3,4 aydır bu sorunu yaşıyorum.Aynı sorun pubgde de var.Ciddi bir performans düşüşü var.

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.