< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (319. sayfa)

-
-
Kesinlikle katılıyorum hocam. F serisi modeller diğer cihazlara göre baya iyi fiyatla geldi. Reno 13 pro 50 bine satılırken f7 ultra 42 bine mi ne alınıyor hem de 16 gb ram 512 gb hafıza ile sanırım. Zaten bu fiyat durumu nedeniyle poco f7yi bekliyorum, diğer cihazlara da bakacam ama misal f7 25 binlere satılır da diğerleri 30 bin üstü olursa gene pocodan devam derim, yazılımı çok absürt hatalar vermezse tabi 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada snapdragonlu cihaz cidden başka oluyor. Poco f5, f6 ya bi dünya custom rom çıkarken bizim cihaza doğru düzgün rom çıkmıyor. Geçen birkaç video izledim, xiaominin kendisinden daha iyi özellikler koymuşlar ki eğer stabilse daha ne olsun
Hocam F serisi poconun amiral gemisi diyebiliriz.Bu yüzden x serisinde ki saçma hatalar yaşanmıyor.Snapdragon kullanmaları da ekstra artı sağlıyor.Her zaman snapdragonu mediatek işlemciye tercih ederim.
Beyler, merhaba.
Telefon arayışındayım.
Ptt avm x6 pro 12/512 ithalatçı garantili 16.900 TL verilir mi?
Açıkçası 15bini pek aşmak istemiyorum ama bu telefonu önerir misiniz?
Yada başka marka/model?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 bin altına çok kaliteli bir seçeneğin yok
Ekran pil tüketimi yok, bu ekran yerine geçiyor galiba
Yok hocam ekran yerine geçmiyor. Zaten neden ekran süresini göstermiyor o da ayrı konu, Çin yazılımında gösteriyor 😅 Neyse bende poco launcher yüzde 3 5 civarında harcıyor ama sanki arada böyle yüksek harcamış gösteriyor sebebini bilmiyorum.
Ayrıca batarya takibi yapmak istiyorsanız battery guru kullanın bu cihazda en iyi şekilde gösteriyor bilgileri.
Daha yukarı çıkabilirsen f7 pro guzel.
X6 prodan da memnunum ama fiyat yakınsa x7 pro daha mantıklı olur.
Yurtdışı direnç kayıtlı 12 küsür civarı satılıyor. Eğer garanti sizin için önemli değilse kayıtsız alın, tek hat server kaydı da 750 TL olması lazım.
Daha ucuza ufs4.0 telefon yok . Başka cihaz alacaksan detayları iyice incelemelisin.
-
Bugün çekmeceden yadigar nokia 7650 çıktı. Telefonu incelerken ulan bu ön yüzdeki iki siyah nokta ne olaki dedim. Hızlı bir araştırmayla proxie sensor olduğunu öğrendim. Cihazın çıkış yılı 2002 . X6 pro da ise bu sensör hangi mühendisin fantezisiyse yok. Evet 22 yıl önce çıkan bir cihazda olan sensör 22 yıl sonra çıkan cihazda yok. Bu şeye benziyo bi telefon yapalım akıllı olsun flagship killer diyelim ama kamera koymayalım. Şu sensörün eksikliği yüzünden her gün cihazı tasarlayanlara sövüyorum, makro kamera koyma abi mediatek ultra verme düz cpu koy, ufs 4.0 değil 3.0 koy , yani amaç fiyata oynamaksa eksiltilecek tonla şey var. Hangi kafayla virtual proxie sensör koyuyon. Bu hatayı sanırım bi kere yaptılar sonra çıkan x7 ve f7 modellerinde yok. Ama onlarında problemi ise batarya 6000mah pil var cihazlarda ekran süresi 13 saat . Bildiğin küfür gibi. Benzer üreticiler 6000 de 16 17 saatleri görüyor. Globale bu kadar çok cihaz satıp global müşterisine böylesine umursamaz davranan başka bir telefon markası yok. Cok güzel bir cihaz ama bir okadar çok kötü cihaz. Toksik sevgili gibi tüm duyguları aynı anda yaşatıyor insana.
Security e güncelleme geldi geçen smart charging özelliği gelmiş adaptive charging yerine. %80 de şarj durur ama bazı durumlarda demişler hangi zamanlar o bazı durumlar çok merak ediyorum. 5 gündür bu özellik açık kullanıyorum daha %80 de durduğuna tanık olmadım. Aynı durum adaptive chargingdede vardı onun açıklaması biraz farklıydı bundan. Samsung note 10 da olan özellik bu cihazda yok hyperos 2 ye getirdiler sanırım ama şuan güncelleme yapmaya hiç niyetim yok. Rezil bir ekip rezil bir cihaz. Sanırım eşit olarak övüp eşit olarak gömdüğüm bir cihaz oldu kendisi. Alıcak arkadaşlar 3 5 üstüne koyup başka cihazlara yönelebilir bence.
-
Sanmıyorum hocam çokta önemli değil ben şu anda memnunun hard reset atıp sıfırdan ayar yaptım arka planları kısıtladım tek tek oyuna girmessem 10 saate yakın ekran süresi alıyorum buda sürekli telefonla oynamadığım gezme günlerimde sabahtan akşama kadar 24 saat yetiyor bana iş günlerindede sabah şarjdan aldıktan sonra bir kez daha şarj ediyorum bol oyunla günü kapatıyorum . Ekran ışığı %35 %55 arası değişiyor daha üzerine çıkarsam değerler iki üç saat aşağı iniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 31 Mart 2025; 22:50:3 >
Bu telefonun ekranını manuel kullanıyorum.Ekran bazen aşırı soluklaşıyor sonra birden canlı hale geliyor.Siz de varmı böyle birşey
Ekran soluklaşma değilde son update sonrası otomatik parlaklıkta kararsızlık var ve zaman zaman renkler saniselik değişiyor sanki manuel ekran renk ayarı yapıyormuşsun gibi bende son update sonrası manuele aldım parlaklığı manuelde sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 1 Nisan 2025; 0:25:47 >
Oğlumda ve bende de aynı telefon var.
Bende poco başlatıcı %2-3 civarı yerken oğlumda %40 yiyor.
Neden olabilir? Ben oyun oynamıyorum, o telefon hep elinde. En çok şarj yiyen uygulama poco başlatıcı görünüyor.
İzinler vs karşılaştırdık, fark yok. Neden yapar? Çözümü nedir?
Hocam, benzer fiyat kategorisinde hangi telefonu öneriyorsunuz? Oyuncu telefonu olarak
Hocam bütçenizin üstüne 3-4 bin daha koyup x7 pro alın.Daha yeni bir telefon batarya daha iyi oyun performansı biraz daha iyi pubg de 120 FPS veriyor.Bazı hataları olduğu söyleniyor şebeke sorunu gibi gerisi size kalmış.Ama ben telefon alacak olsam poco f7 pro alırım.Özelliklerine göre çok uygun fiyata çıktı.Poco da F serisi X serisine göre her zaman daha iyi.
2.0.100 e guncelliyorum bakalım 1.0.7.0 den sıkıldım bir sorun yoktu ama
Google klavyeyi aşağı indirme tuşu bozuldu ve klavye kasılarak açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X