Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
162
Favori
371.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük harcadığımz mobil veri miktarını gösteren bir ayar var mı acaba varsa nerden yapıyoruz ya da nereden görüyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazineci H kullanıcısına yanıt
    Ayarlara girin, veri diye aratın. Veri kullanımı çıkacak hocam. Ordan bakabilirsiniz ama bi ayar vs yok, sadece kullanımı gösteriyor orası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Linkteki videoyu izleyerek sonunda temayı değiştirdim. İlgilenen olursa diye paylaşayım dedim.

Eu Sou Blindadoyoutube
    Espetacular - Novo Tema iOS 18 HyperOS 2 - Blur no Modo Escuro e Claro - Compatível com Low RAM tbm
    https://www.youtube.com/watch?v=PnEZI0a_CmY&feature=youtu.be

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce yazdım Nova Yi ama kimse ilgilenmedi. Bana da bir abim soylemisti ve o zaman kampanya vardı bedavaya almıştım =D

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Nova derken nova launcher mı hocam? O ise ben de onu beleşe aldım 😅 eskiden de çok kullanırdım. Ama şimdi başka başlatıcı kullanınca tam ekran hareketleri çalışmıyor ve aşağıda sanal butonlar oluyor ki hiç sevmiyorum onu.

Ekleme: Bu arada videodaki adam novo yazmış ordan aklınıza geldiyse sanırım o portekizcede bir kelime ama olsun 🤭 Nova launcher baya iyiydi aslında 1 senedir kullanamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 28 Mart 2025; 23:43:39 >
    Haha Nova Launcher zannettim
    Siz tema dediniz şimdi anladım

Simgeler küçük oluyordu ya nova launcher la düzeltilebilir dedim ve bir kaç özelliği de varmış heralde

Hocam tam uyumlu olarak çalışıyor mu?

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Kurduğumdan beri kullanıyorum hocam hem üstteki simgeler hem de kontrol merkezindekiler sorun çıkarmadı.

Anladım hocam biara Telegram gruplarında ios18 kontrol paneli diye uygulama paylaşmışlardı bende yükledim ama önce kendi panelini açıp sonra buna geçiyordu. Biraz saçma çalışıyordu. Şimdi videoyu izleyip bir bakayım hocam

Bende değişen bişey olmadı hocam sadece durum çubuğu simgeleri değişti. Kontrol paneli aynı kaldı hocam

Hocam birebir videodaki gibi yaptınız mı? Temanın aktif olması için temalar kısmından bu temayı seçip uygula demeden önce özelleştir kısmından sadece simgelere tik koymanız lazım. Başta bende de olmadı ama simgeler de değişince oldu. Sonradan simgeler kısmından normal kullandığınız simgeleri yine seçebilirsiniz

Eyvallah hocam dediğinizi yapınca oldu. Bari biraz değişiklik olsun. Sadece bildirim kutuları bir tık koyu o hoşuma gitmedi diğer şeyler gayet iyi hocam

Hocam olmasına sevindim. Aynen değişiklik iyi geliyor. Diğer temalar uyumlu olana kadar idare ederiz. Bu arada evet ben de bildirim kısmını pek sevemedim ama olsun deyip bıraktım çünkü tema yok 😅

Hocam bişey farkettim misal bir temayı indirdiğinizde videodaki gibi önce durum çubuğunu seçip sonrada Temalardan özelleştir deyip simgeleri seçip uygula dediğinizde durum çubuğu değişiyor. Siz yanlış hatırlamıyorsam Dan v10 kullanıyordunuz bir deneyin isterseniz?

Hocam sen ne güzel bir haber verdin öyle 🥳 Valla denemek hiç aklıma gelmemişti, şimdi Dan_v3 denedim ve oldu, müthiş oldu 😎 Sadece dolby atmos simgesi yuvarlak kalıyor değişmiyor ama o da önemli değil. Cidden çok çok sağol hocam.

Ne demek hocam 👍 yazılımda bir bug var büyük ihtimal ilk zamanlar tema değişip yeniden başlat dediğimizdeki olayla bu olay aynı aslında. Xiaomi işte bize neler neler denettiriyor 🤣

• Beyler temalardan Rockline_v15 ve Breaking_v13 temalarını tavsiye ederim.Simgeleri kapatma animasyonu çok güzel oldu.

• Dostlar poco x6 serisinin 2 cihazında da ois var.

Peki biz bu ois in var olduğunu hangi şartlarda fark edebiliriz?

Nasıl Bir video çekmemiz lazım ki ' AA bak ois var' diyebilelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Eliniz titrerken, yürürken ya da hareket halindeyken çekim yaptığınızda OIS devreye girer. OIS olmayan bir kamera bu durumda bulanık veya sarsıntılı görüntüler üretirken, OIS'li bir kamera daha stabil bir görüntü sunar.

• baser kullanıcısına yanıt
    Yürürken falan denedim de eis ten farkı yok gibi.

Başka cihazların ois denemesini koşarken yapıyorlar daha stabil geldi bana sanki poco da ki sadece kağıt üstünde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.