Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
162
Favori
371.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun işlemci bazında denki olan Huawei telefon hangisi arkadaşlar?
    Ona geçmeyi düşünüyorum.

Not:Kamera da denk olsun. Daha doğru bir tabirle kamera video çekim kalitesi hiç önemli değil.
    Bu yüzden fiyat artsın istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama kasasına güncelleme gelmiş. Bu güncellemeyle de bazı yeni widgetlar eklenmiş. Bunlar daha önce Çin'e veriliyordu golabe de verilmiş. Yalnız görünüş olarak bilemicem de üstüne tıklayınca online sitelere yönlendiriyor değişik. ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk widgeti nereden seçtiniz? Ben baktım ama bulamadım. Bu arada herkese iyi bayramlar..

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Hocam şu işaretlediğim kısma dokununca diğer tüm widgetlar görünüyor. Bu arada sürüm 13.44.2 Bir de ben bölgeyi endonezya yaptım. Bi yerde gördüm, söylemeyi unuttum bunu. ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 30 Mart 2025; 15:31:43 >
    Siz uygulama kasasını kullanıyorsunuz galiba? Ben klasik ekranı kullanıyorum büyük ihtimal ondan ulaşamıyorum widgetlere

Hocam ben önce bölgeyi endonezya yaptım, sonra güncelledim. Başta bulamadım ama sonra o gösterdiğim yere dokununca çıktı. Uygulama kasasını kullanmıyorum, ana ekranda resmi küçültme yapar gibi hareket yapınca launcher ayarı widgetlar vs kısmı geliyor ya, widgetlara tıklayınca da bunlar geldi, öyle ekledim

Ozaman deneyeyim hocam bende güncellemeyi nereden yaptınız?

apkmirror
    Xiaomi App vault 13.44.2 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/xiaomi-app-vault/xiaomi-app-vault-13-44-2-release/

Buradan hocam

Hocam bölgeyi Endonezya yapınca direk bu widgetler geldi ama sadece sizin gönderdiğiniz en üstteki vidget gelmedi. Güncelleme içinde apk mirror daki apk yı indirdim ama güncellenmedi diyor

Valla bilemedim hocam 🤔 yalnız istediğiniz widget niye gelmez ya olaya bak 🥲

• Geliyor gelmekte olan herhalde. Bugün telefona reset attım 1.017 ye yükseltti kendi kendine. Bu ekran var şimdi de. Karar veremedim

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya yükleme izni kapalıymış 🤣 şimdi yükledim geldi hocam 👍 bölgeleri tekrar Türkiye yapsam gider mi hocam acaba?

İyi o zaman hocam 😅 Ben bölgeyi sonradan Türkiye yaptım ve gitmediler

• ne_demek kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşuyorum. Bende hyperos 1 daha sorunsuzdu hocam. Daha iyi olacağını düşünerek güncelledim ama memnun değilim pek. Ama memnun olanlar da var böyle de değişik

Çok teşekkür ederim hocam valla güzel oldu 👍

Sevindim hocam. Senin sayende de tema olayını çözmüştük, güzel oldu. Bu arada globale baya geç veriyor özellikleri ya, seneye de diğer yapay zeka özellikleri gelir sanırım 😅

Globale hiç bakmıyorlar ki hocam 🤣 bu arada bölgeyi Türkiye yapınca ekleme kısmında gösterilen widgetler kayboldu ama eklediklerim duruyor. Ara ara Endonezya yapıp kontrol etmek gerekiyor hocam 🤣

Aynen belki başka şeyler de eklenir 😅 Bu arada eskiden xiaomi baya özellik eklerdi yazılıma. Mesela uygulama klonlama ve ikinci alan baya müthiş özellikler bence. Ama son zamanlarda YouTubetan arayüz karşılaştırma videolarına bakıyorum, diğer tüm çin yazılımları baya özellik koymuş telefonlarına, daha fazla yapay zeka özelliği eklemiş, daha fazla özelleştirme var vs. Yazılımları nasıl hiç deneyimlemedim ama xiaominin bu kadar geride kalması garip. Mesela hyperos 2 geldi, nerdeyse eklenen hiçbir şey yok.

Hocam sağolun ana ekran çok güzel oldu.Benim anlamadığım Xiaomi bunu neden bütün ülkelere vermiyor ki.Endonezya da olup da biz de olmaması saçmalık widgetları globale eklemek ne kadar zor olabilir ki.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Saçmalık işte hocam. Globalde daha pahalıya satıyor cihazları ama özellik ya gelmez ya geç geliyor. Baya da cihaz satıyorlar, yani buna rağmen böyle yapması saçma sapan. Gördüyseniz x7 pronun çin versiyonu redmi turbo 4 modelinde arka kameralarında bildirin ledi var, çokta hoş durmuş. Ama globalde şu özelliği bile kırmışlar. Batarya desen Hindistan'da tam verilmiş, bizim ülkede kırpılmış.

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.