Performans düşüşü var doğru ultra ayarlerda eskisi kadar yüksek FPS alamıyor ama felaket kasıyor yazdığın için sıfırla dedim kasma yokki felaket kasma olsun cihazla veya yazılımla alakalı sorun olduğu belli .Isınma sorunu yoksa yazılım ile alakalı olması daha muhtemel bence bir temiz kurulum yoluna git belkide boşa bu sorunu çekiyorsundur çünkü daha önce Snap dragon işlemcili telefondada oyuna geç girme operatör becerileri kullanıldığında anlık donma kasma gibi sorunlar başıma geldi temiz kurulum ile düzelmişti . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (316. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Klür134
Hocam sıcaklık olarak rahatsız etmiyor.Sadece çok sıcak ortamda ısınıyor o da normal sorun şu telefonu ilk aldığım zaman ki performansı yakalayamıyorum.İlk zamanlar sadece çok yüksek grafik ayarında kullanırdım.Hiçbir sıkıntı yoktu.Son 3,4 aydır bu sorunu yaşıyorum.Aynı sorun pubgde de var.Ciddi bir performans düşüşü var.
Performans modu kapalı ekran kaydı yaparken dahi kasma donma olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 25 Mart 2025; 18:7:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın hocam en iyisi telefonu sıfırlamak zaten mobil veri kopma sorunu devam ediyor.Belki o da düzelir
Hocam bende hepsi güncel ancak yine ai silme çalışmıyor anlamadım gitti çözümü bulamıyorum
Ai genişletme/ ai erase 2.0 yüklü ve pro mod hem açık hem kapalı çalışıyor.
Yazılım optimizasyonu düzgün olmadığı için rastgele hatalar olabiliyor.
HyperOS 2'ye güncelleyince sıfırladım. Akıcılık ve batarya düzeldi ama çok basit olan ekran parlaklığını ayarlayamıyor :) bir yeri düzeliyor diğer yer bozuluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah affetsin daha 1.0.14.0 dayım. Hiç bir sorunum yok. Maşallah diyelim
-
Wifi hotspot çalışıyor mu?
2.0.101.0 sürümüne güncelledim şu an için otomatik parlaklık ileri derecede bozuldu kararsız ayar yapıyor ve sürekli ekranda saniyelik ton ve parlaklık değişiklikleri oluyor birazda ekran sarımtrak bir hal aldı.Bir önceki sürümde profesyonel çalışıyordu çok memnundum. Bunun haricinde şu an için başka hiçbir sorun yok ama ekran kalitesi olarak gerçekten moralim bozuldu sanki kalitesiz bir ekrandan izliyormuşum gibi hissettim. Daha önceki sürümlerde rastladığım ekran ışığını çok yükseltmediğim takdirde renklerin çok cansız ekranının sarımsı olma sorunu geri geldi bunun haricinde herşey düzgün pusula harita yakınlık sensörü hızlı şarj kesintisiz bağlantı sıfır sıkıntı.,
Nasıl yüklediniz hocam
Yükleme yok hocam. Hiç güncellemedim
-
Hiç denememiştim hocam. Şimdi arkadaşla denedik. Bağlandı bana şuan okey oynuyor.
-
Var hocam bende de var. Kulaklığa da baglanmiyor, arabaya da bi oluyor bir olmuyor. Telefonu sıfırlasam işe yarar mı acaba? Olmadi bayram sonrası yeni telefon alacam artık
Poco f7 serisi çok uygun fiyata çıktı.Tamamen Snapdragon işlemcili ufs 4.1 gibi yeni nesil teknolojiler var.Poco telefonlarında özellikle F serisi daha sorunsuz oluyor.Şuan F7 proyu ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Forumda konusuna mesaj yazdım hocam. Günncelleme ve bu telefonu unutmalarını unutmayın. Sürekl bir sorun var.
Haricinde fiyatına göre iyi gözüküyor.
-
Çok ilginç bende bu çalışmıyordu tek sıkıntı
-
Başlatıcının bendeki oranı %1,32. Ayrıca oynadığım wild rift oyununun pil tüketimi %25. Sizde bir gariplik var sanki.
-
Bendede %38.71
Bu sim kart sorunu için çözüm yok mu? Sadece 10 dakika içerisinde aramadayken 3 kez sim kart sorununu yaşadım. Telefondan gerçekten soğudum. Sinir bozucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 27 Mart 2025; 23:59:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X