Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni aldım x700 lütfen bana yardım edin sorunlarım var bu telefonla ilgili... mesala şöyle,,,

bunu ben pc ye bağladım bloo tod denen olayla(yanlış yazdıysam özür) pc den telefona müzik atmak istiyorum atıyo yarıya geldiğinde telefon ekranında telefon hafızası dolu yazıyor. cihazda 16 mb lık kart var boş duruyo... sanırım bu pc den gelen müzik leri karta değil telefon hafızasına atıyor. peki ben bu müziklerin nasıl direk karta atılması nı sağlıycam çok kurcaladım cihazı ama bi türlü bulamadım:( bide bu telefonla ilgili mp3 çalma programları filanda varmış sanırım onları da bana ulaştırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler saygılar....
  • öncelikle hayırlı olsun..
    telefonun hafızasını özellikle mesajları silmen lazım..

bence piyasada 15 ytl ye satılan tekli card readerlar var onlardan al bilgisayardan direk karta atarsın.. hem daha hızlı olur hemde hafıza dolma ihtimali olmaz.. sonra mp3 leri bluetooth la atarsan onları sonra karta alman zordur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Su telefon kapaksiz olsaydi 2 3 ozellik daha olsaydi cok daha fazla satardi! bunu dusunemiyorlarmi ya anlamiyorum

aynı fikirde değilim kardeş. kapaklı olmasının avantajlarını bilmiyorsun galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

x800 biraz daha büyük ve köşeli hatlara sahip..

x800 bir kenara çünkü onda ekstra bir özellik yok.. panasonic şu sırada durakladı.. en zon vs7 modeli var

ondada OS yok.. Bakalım sonra ne çıkaracak.. onu bekliyorum.. iyi bir şey çıkaracağından eminim.. sizin bir

bildiğiniz varmı.. vs9 diye bir telefon var özel sitelerde geçiyor ama panasonic in resmi sitesinde yok.. bende

aanlamadım..
  • Panasonic telefon yapmıyor mu ? dünyada lider adamlar, şuan kullandığınız çoğu nokya, philips, sagem..vs markalar panasonic kamera çiplerini ..vs parçaları kullanıyor.

en basitinden FOMA P901iTV modelini ele alalım..

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

televizyon, her yöne dönen katlanabilen kapak tasarımı, sayısız envai çeşit özellik.. ancak bu telefonlar gsm değil, japaonya da çalışıyor. bu yüzden avrupadaki internet siteleride dahil bu tür cihazları görmek zor. hayat japonyada, biz burda boşuna yaşıyoruz.

daha birsürü model var..

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 8 Mayıs 2006; 0:10:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: delibey

arkadaşlar ben yeni aldım x700 lütfen bana yardım edin sorunlarım var bu telefonla ilgili... mesala şöyle,,,

bunu ben pc ye bağladım bloo tod denen olayla(yanlış yazdıysam özür) pc den telefona müzik atmak istiyorum atıyo yarıya geldiğinde telefon ekranında telefon hafızası dolu yazıyor. cihazda 16 mb lık kart var boş duruyo... sanırım bu pc den gelen müzik leri karta değil telefon hafızasına atıyor. peki ben bu müziklerin nasıl direk karta atılması nı sağlıycam çok kurcaladım cihazı ama bi türlü bulamadım:( bide bu telefonla ilgili mp3 çalma programları filanda varmış sanırım onları da bana ulaştırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler saygılar....
    telefonun mesaj hafızasını hafıza kartına yönlendirmen gerekiyor.http://members.lycos.co.uk/sameone32/ bu adresten (msvdriver) programını kurup çalıştırıyorsun. çalıştırınca ekran beyaz oluyor 3-5 saniye sonra normale dönüyor. hafıza kartını çıkarttığında mesajlar tekrar telefona döner.

• X700 TELEFONU ÇOK ARAŞTIRDIM BU ÖZELLİKLE FORMUN ÇOK YARARI OLDU(TEŞEKKÜRLER)

Ama anladımki bu cihaz alınmaz çünkü!!!!

1.kulaklığı sorun (zaten şarj 1 gün gitmiyor olsada )
    2.bir teknik desteği yok (yani heryerde parçası yok)
    3.Cihaz syinbiyan ama Öteki synbiyan modellerine göre düşük bir hıza ship
    4.Piyasası malum panasonic ?
    5.bleoott olmadan bişey atamassın anormal 2 mp3 tel hafıza dolu taşıyamıyosun yada direk karta (devamlı öylemi atıcaz)
    6.Radyolu kulaklık falanda yok en azında bu merakınızı gideremiyoruz (el sabunu dediğimiz 6600 ın heryerde var radyolu kulaklığı)
    7.Bence bu fiyata bu telefon alınmaz 150 daha katarım adam gibi bir nokia alırım Hem alırken karlı hem satarken piyasası var.

Zaten biZ teknoloji meraklısıyız 6 ay u,kullanmıyoruz bir teli elimizden çıkarmammız zor olur Ben tavsiye etmiyorum. Alan 1 ay sonra en azz oda pişman olur TAVSİYE ETMİYORUM 2. elide çok düşük hatta telefoncu almıyor 150 dedi Güldüm BUDA şu PRENSİBİ ORTAYA ATIYOR

TÜEKİYEDE TOFAŞ TELEFONDA NOKİA

BEN MOTOROLA MPX200 KULLANIYORUM :) BUDA BAŞKA BİR AYRINTI

SAYGILAR BENCE PARANIZA YAZIK EDERSİNİZ BİR MERAKTIR GEÇER ALMAYIN DERİM ..

• sen nerden çıktın ya. Daha eline almamışsın yorum yapıyorsun.
  • yani yaptığımı yapma ama dediğimi yap diyorsun he, sen dediklerine kendin inansan kendin nokia alırsın ben x700 den gayet memnunum...

quote:

Orjinalden alıntı: birumut

X700 TELEFONU ÇOK ARAŞTIRDIM BU ÖZELLİKLE FORMUN ÇOK YARARI OLDU(TEŞEKKÜRLER)

Ama anladımki bu cihaz alınmaz çünkü!!!!

1.kulaklığı sorun (zaten şarj 1 gün gitmiyor olsada )
    2.bir teknik desteği yok (yani heryerde parçası yok)
    3.Cihaz syinbiyan ama Öteki synbiyan modellerine göre düşük bir hıza ship
    4.Piyasası malum panasonic ?
    5.bleoott olmadan bişey atamassın anormal 2 mp3 tel hafıza dolu taşıyamıyosun yada direk karta (devamlı öylemi atıcaz)
    6.Radyolu kulaklık falanda yok en azında bu merakınızı gideremiyoruz (el sabunu dediğimiz 6600 ın heryerde var radyolu kulaklığı)
    7.Bence bu fiyata bu telefon alınmaz 150 daha katarım adam gibi bir nokia alırım Hem alırken karlı hem satarken piyasası var.

Zaten biZ teknoloji meraklısıyız 6 ay u,kullanmıyoruz bir teli elimizden çıkarmammız zor olur Ben tavsiye etmiyorum. Alan 1 ay sonra en azz oda pişman olur TAVSİYE ETMİYORUM 2. elide çok düşük hatta telefoncu almıyor 150 dedi Güldüm BUDA şu PRENSİBİ ORTAYA ATIYOR

TÜEKİYEDE TOFAŞ TELEFONDA NOKİA

BEN MOTOROLA MPX200 KULLANIYORUM :) BUDA BAŞKA BİR AYRINTI

SAYGILAR BENCE PARANIZA YAZIK EDERSİNİZ BİR MERAKTIR GEÇER ALMAYIN DERİM ..

• X700 bu fiyatla piyasadayken hiçbir nokia onunla boyölçüşemez.. O zaman beğenmeyen arkadaşlar gidip 6600 alsın.. Aynı fiyat aralığında değil mi? Flaşı eksik bi.. Kapaklı şık değil..
  • ben iki aydır x700 kullanıyorum. Pil ömrü biraz daha iyi olsa alınabilecek en iyi telefon. Mükemmel özellikleri var. Ben 512 MB lık minisd card ile kullanıyorum. 15 saatlik görüntü saklayabiliyorum yani yaklaşık 10 adet film koyabilirsiniz ve canınız sıkılınca seyredersiniz. ayrıca word excel ppt dosyalarını saklayıp değiştirip açabilirsiniz.

yalnız pil ömrü çok zayıf. neredeyse hergün şarj etmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zybann -- 9 Mayıs 2006; 13:50:55 >
  • çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız bide sizden ricam bu cep telefonunla ilgili bişeyler bulduğunuzda burdan paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibey -- 9 Mayıs 2006; 14:19:57 >
  • arkadaşlar şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon bence x700 nedir bu nokia sevdası zaten bu nokiaya yıda kral yapan kim ben sen neden piyasası var ben sen aldığımız için biz almasak

yani bu telefonun 6670 ten ne farkı var anlamıyorum alınmazmış diyenlere güler geçerim

o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • ya arkadaşlarhttp://members.lycos.co.uk/sameone32/ bu sitenin tema sx1 bölümünden deniz temasını indirdim telefona kurdum bilinmeyen dosya biçimi dedi.hadi bunu desin sorun değil.fakat telefon açılırken uyg. kapandı EtelServer diye bi ibare çıkmaya başladı tamam deyip bu uyarıyı geçebiliyom ama telefon başlarken bunun çıkması beni deli ediyor bunu nasıl çözebilirim.? sd kartı biçimlendirdim olmadı telefonun içindeki herşeyi sildim gene olmadı.uygulamalarda boş ama hala hata veriyo çözemedim saygılar....

• bende siyah var siyah daha güzel bence daha iyi olur saygılar dj_kea
  • yönetici kısmına girip ilgili programı silersen sorunun ortadan kalkacaktır

saygılar
  • arkadaşlar telefonun data kablosu vb. aksesuarları nereden bulabiliyoruz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

yönetici kısmına girip ilgili programı silersen sorunun ortadan kalkacaktır

saygılar

dostum orda öyle bi program gözükmüyor :( telefonda hiç bir porgram yok zaten orda gözükenlerin hepsini sildim sorun geçsin diye ama halan devam ediyor:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimtortop

arkadaşlar telefonun data kablosu vb. aksesuarları nereden bulabiliyoruz acaba

panasonic | yetkili servisler:
    http://www.panasonic.com.tr/servis.asp

panasonic | bize ulaşın:
    http://www.panasonic.com.tr/bize_ulasin.asp

bize ulaşın kısmından, oturduğun yeri ve cep telefonu aksesuarı almak istediğini, nerden alabileceğini sor.. onlarda sana en yakın yetkili servisin yada mağazanın adresini versinler.

• mp3 çaları her telefonla yarışıyor valla
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.