Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonun hayırlı olsun, herşeyden önce symbian s60 arayüzü için çıkmış program, oyun, duvarkağıdı, tema... gibi telefonun için gerekli olan herşeyi nette bulabilirsin. ancak şu bir gerçekki telefona çok fazla program yüklemek telefonun stabil çalışmasını engelleyecek, ve takılma, donma gibi sorunlara yol açacaktır.
    telefonun yeni , onun için durmadan yeni yeni programlar temalar..vs denemek istiyorsun. bu alışma dönemi içinde bu şekilde işleri götür. ancak ilerde ihtiyacın olan programları belirle ve sadece gerekli gördüklerini telefonuna yükle.. ve telefon hafızasına hiçbirşey yüklememeye özen göster..

tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

arkadaşlar ben x700 telefonumdan sadece istediğim bir kaç kişinin bana ulaşmasını diğerlerinin ulaşamamasını istesem (tabi her zaman değil yoğun oluduğum vakitlerde) nasıl yaparım, mümkün mü böyle birşey....

black list diye program var onu yükleyebilirsin
  • face01tr çok teşekkür ederim, sağol. Zannedersem dediğin gibi bu benim ilk defa symbian işletim sistemi telefon kullanmamdan kaynaklanan bir ilk heyecean, ama ne yapayım engel olamiyorum. Bu heyecanımı üzerimden atar atmaz dediklerini aynen uygularım. Tekrar teşekkür ederim.

Bu arada selo078 kardeş, bu önerdiğin program istediklerimin ulaşmamasını mı sağlıyor yoksa istediğim birkaç numaranın ulaşabilmesini mi sağlıyor.
  • quote:

Bu arada selo078 kardeş, bu önerdiğin program istediklerimin ulaşmamasını mı sağlıyor yoksa istediğim birkaç numaranın ulaşabilmesini mi sağlıyor.
    ikisinide yapabiliyorsun.
  • arkadaşlar merhaba....açık kalan bir uygulamayı nasıl sonlandırırım bu telefonda, bir de photo acute diye bir program var, daha kaliteli resimler çekmemizi sağlıyormuş, s60 serileri için, ben benim tele kurdum programı ama açınca "bilmemne" (bir defa çıktı daha çıkmadı) desteklenmiyor diye yazı çıktı, nasıl çalıştırırım bu programı,

bu arada selo078 black list i yükledim gayet mükemmel sağol...
  • 1 ay bklemden sonra telefon geldi...sıfır anakart takmışlar...Ama şöyle bir sorum oldu...256 kingston hafıza kartıma telefon servisteyken,videolar,müzikler falan atmıştım..telefona takınca hiçbirini göremedim..hadi müzikler neyse mp3 player sıfır işletim sisteminde yok.Ama hafıza kartı videoyla dolu olduğu halde real player onları göremedi...SeleQ programı yükleyipde bakamadım...Bu nedendir?
  • quote:

arkadaşlar merhaba....açık kalan bir uygulamayı nasıl sonlandırırım bu telefonda, bir de photo acute diye bir program var, daha kaliteli resimler çekmemizi sağlıyormuş, s60 serileri için, ben benim tele kurdum programı ama açınca "bilmemne" (bir defa çıktı daha çıkmadı) desteklenmiyor diye yazı çıktı, nasıl çalıştırırım bu programı,

bu arada selo078 black list i yükledim gayet mükemmel sağol...

----------------------------------------------------------------
    uygulamayı kapatmak için...Ya uygulamanın içinde exit veya çıkış de..Oda olmadı standby da menü tuşuna basılı tut sol üstte küçük bir pencere açılır açık uygulamalar görünür...Açık uygulamanın üstüne gel orta tuşa bas...Kapanır...Olmadıysa terar dene...

• teşekkürler cygnus666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDA -- 21 Nisan 2006; 1:08:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

1 ay bklemden sonra telefon geldi...sıfır anakart takmışlar...Ama şöyle bir sorum oldu...256 kingston hafıza kartıma telefon servisteyken,videolar,müzikler falan atmıştım..telefona takınca hiçbirini göremedim..hadi müzikler neyse mp3 player sıfır işletim sisteminde yok.Ama hafıza kartı videoyla dolu olduğu halde real player onları göremedi...SeleQ programı yükleyipde bakamadım...Bu nedendir?

Hafıza kartını telefon dışında herhangibir cihazda biçimlendirdiysen o cihaza uyumlu şekilde klasörler oluşur, veya .3gp uzantılı değildir attığın videolar, mp3player yoksa zaten görmez mp3leri ama seleq veya fexplorer tarzı bir programla bakmadan kesin olarak yok deme, önce bir bak eğer telefon görmüyorsa bile dosya dizininde gözükür.. Değilse silinmiştir zaten.. Eğer yer kaplamıyorsa.. Yapman gereken telefona takıp biçimlendirmen ve daha sonra tekrar yüklemen..

• Arkadaşlar bena başka bir telefondan blootuoth la gelen video dosyasını pc ye yine blootuoth aracılığıyla aktaramıyor muyum? dosya mesajları gelen mesajlar bölümünde ve seçeneklere girdiğimde gönder seçeneği yok...
  • quote:

Arkadaşlar bena başka bir telefondan blootuoth la gelen video dosyasını pc ye yine blootuoth aracılığıyla aktaramıyor muyum? dosya mesajları gelen mesajlar bölümünde ve seçeneklere girdiğimde gönder seçeneği yok...
    bildiğim kadarıyla gelen kutusunda iken hiç bir yere gönderemiyorsun. herhangi bir klasöre atıp (örn olarak resimlerim yada müziklerim gibi) ordan göndermeyi denersen olacaktır sanıyorum. olmazsa bi daha yaz başkası baksın bu sefer :)
  • quote:

Arkadaşlar bena başka bir telefondan blootuoth la gelen video dosyasını pc ye yine blootuoth aracılığıyla aktaramıyor muyum? dosya mesajları gelen mesajlar bölümünde ve seçeneklere girdiğimde gönder seçeneği yok...

göndermek istediğin videonun uzantısı isim değiştir yapıp örneğin 3gp'yi midi yaparsan seçeneklere gönder seçeneği gelir.
  • Arkadaşlar bu telefon için tam olarak hangi marka kulaklık kullanıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

1 ay bklemden sonra telefon geldi...sıfır anakart takmışlar...Ama şöyle bir sorum oldu...256 kingston hafıza kartıma telefon servisteyken,videolar,müzikler falan atmıştım..telefona takınca hiçbirini göremedim..hadi müzikler neyse mp3 player sıfır işletim sisteminde yok.Ama hafıza kartı videoyla dolu olduğu halde real player onları göremedi...SeleQ programı yükleyipde bakamadım...Bu nedendir?

Hafıza kartını telefon dışında herhangibir cihazda biçimlendirdiysen o cihaza uyumlu şekilde klasörler oluşur, veya .3gp uzantılı değildir attığın videolar, mp3player yoksa zaten görmez mp3leri ama seleq veya fexplorer tarzı bir programla bakmadan kesin olarak yok deme, önce bir bak eğer telefon görmüyorsa bile dosya dizininde gözükür.. Değilse silinmiştir zaten.. Eğer yer kaplamıyorsa.. Yapman gereken telefona takıp biçimlendirmen ve daha sonra tekrar yüklemen..

......................................................................................................
    ok.thanks...

• arkadaslar mrb bende yeni bi x700 aldım ama sanırım bu telefona sınırsız kamera programını açmıyor (camcoder pro)yu açmadı baska programı varmı bunun
  • Su telefon kapaksiz olsaydi 2 3 ozellik daha olsaydi cok daha fazla satardi! bunu dusunemiyorlarmi ya anlamiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Su telefon kapaksiz olsaydi 2 3 ozellik daha olsaydi cok daha fazla satardi! bunu dusunemiyorlarmi ya anlamiyorum

Panasonic x700'ün 2004 başında çıktığını ve çıktığı günden bugüne en küçük symbianlı telefon unvanını koruduğunu biliyormusun?

(şuan için en küçük symbian'lı tel nedir bilemem; ama çıktığı dönemde kusursuz bir telefondu.)
  • ben şahsen kapaklı olduğu için tercih ettim ve şu an için çok ta memnunum kapaklı olduğu için. çokta havalı oluyor :) özellik ve kullanım açısında çok iyi. bir kere diğer işletim sistemliler gibi olmayan bir "orta tuşu" var ki kullanımı çok güzel. bunun sebebi ise kapaklı olması. telefonda bir radyo olsa tadından yenmezdi ama artık bu fiyata bu kadar özellik diyorum ve bitiriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Su telefon kapaksiz olsaydi 2 3 ozellik daha olsaydi cok daha fazla satardi! bunu dusunemiyorlarmi ya anlamiyorum

Panasonic x700'ün 2004 başında çıktığını ve çıktığı günden bugüne en küçük symbianlı telefon unvanını koruduğunu biliyormusun?

(şuan için en küçük symbian'lı tel nedir bilemem; ama çıktığı dönemde kusursuz bir telefondu.)

panasonic x800 tabiiki,ama henüz satan yer görmedim. tekofaks nedense getirmiyor.

• x800 biraz daha büyük ve köşeli hatlara sahip..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.