Şimdi Ara

X96 Max - Mecool Km9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapacaklarım üç aşağı beş yukarı herkesle aynı gibi.
    Terrarium Tv, Stremio, Youtube, Netflix, İpTv, Kodi,Türkvod, Tarayıcıdan film izlemek gibi.
    Öyle 4K izleyim vs derdinde değilim. 1080p olur, 720p olur. Olmayan varsa Netflix gibi 480p'de olur.
    Amacım iyi olanı almak, hata yapmak istemiyorum.
    Düşüncelerini paylaşan olursa çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Netflıx 480p yeterli gelirse. X96 max daha uygun.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136121470
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Km9 için bir sürü kullanıcı şikayetleri var.
    Reset atması.
    Wifi rezalet.
    Ekran yansıtma rezalet.
    X96 'da bunlar nasıl acaba. Yoksa hiçbiri alınmaz, 1.000 TL ver iyi cihaz al başın ağrımasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    X96 gelsin kullanıcı çoğalsın öyle karar vereceğim. Yoksa S11 alacağım hiç değilse firma Türkiye'de.
    Veya Hlremco android box çıkaracakmış onu bekleyeceğim. Sinir olmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersan35

X96 gelsin kullanıcı çoğalsın öyle karar vereceğim. Yoksa S11 alacağım hiç değilse firma Türkiye'de.
    Veya Hlremco android box çıkaracakmış onu bekleyeceğim. Sinir olmak istemiyorum.

Bugün S11 'de netflix izlemeye gideceğim. 😊
    1080p diyor firma gayet yeterli bence.

• Düşüncelerinizi bildirin bende inceleyim.
    Bunlara uygun fiyat diye baktık ama daha pahalıya gelecek gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beelink GT1 16gb Android TV Box
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Km9 için bir sürü kullanıcı şikayetleri var.
    Reset atması.
    Wifi rezalet.
    Ekran yansıtma rezalet.
    X96 'da bunlar nasıl acaba. Yoksa hiçbiri alınmaz, 1.000 TL ver iyi cihaz al başın ağrımasın.
    Aaaaaa olurmu canım tam bir f/p ürünü çok cabuk gaza geliyorlar bu forumda.biri bilip bilmeden bişey sallıyor,herkez peşine düşüyor.2 günde kral yaptılar cihazı...ama hakkını yemiyelim,netflix 4K oynatiyormus,gerisinin ne önemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 3 Aralık 2018; 12:45:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    O yüzden elimle dokunmadığım, servisine bir telefonla ulaşamadığım ürünlere mesafeliyim.
    Ülkemizde satılsın 500 TL, 750 TL olsun alayım.
    Biliyorum ülkemiz'de bu tür ürünler üretilmediği, paramızın değeri düşük olduğu için pahalı ama yapacak bir şey yok.
    Novacom S11, Dark ürünlerini incelemek lâzım hiç değilse firma burada.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Netflix bugün var yarın yok.
    Bir çok dizinin zaten çoğu sezonu ve bölümü yok. İki gün sonra bırakılacak platforma bel bağlamamak lâzım.

• quote:

O yüzden elimle dokunmadığım, servisine bir telefonla ulaşamadığım ürünlere mesafeliyim.
    Ülkemizde satılsın 500 TL, 750 TL olsun alayım.
    Biliyorum ülkemiz'de bu tür ürünler üretilmediği, paramızın değeri düşük olduğu için pahalı ama yapacak bir şey yok.
    Novacom S11, Dark ürünlerini incelemek lâzım hiç değilse firma burada.
    Oda mantıklı tabi ama şu var,kimse birşeyi idrak edemiyor, yazılım desteği olmayan her cihaz çöp.bosuna para veriyorlar.cihaz istediği kadar güçlü cpu-gpu ram vs vs olsun.amlogic zirt pırt cipset çıkartıyor,sanki bir sonraki cipset,bir oncekine tur bindiriyor.yok öyle birşey...

Çinliler alıp cipseti,seriye takıp ,envaye çeşit marka basıp tv-box saliyorlar piyasaya.peki yazılım tarafi?yok tabiki.hepsi basit kullanicilarin yaptığı yazılımı kullanıyor çünkü hicbir firma yazılım için ayrıca bir departman kurmuyor.gelistirmiyor.artik o basit yazilimcilarin insafina kalıyor durum.birseyi duzeltirde yeni yazılım verirlerse ne ala...

Tabi adı sanı olan firmalar ayrı bu durumdan,himedia,dune,zidoo,egreat vs vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Aaaaaa olurmu canım tam bir f/p ürünü çok cabuk gaza geliyorlar bu forumda.biri bilip bilmeden bişey sallıyor,herkez peşine düşüyor.2 günde kral yaptılar cihazı...ama hakkını yemiyelim,netflix 4K oynatiyormus,gerisinin ne önemi var

Gaza gelme konusunda %100 haklısınız.

• Çin'den 50 dolara alınan bir cihazdan ucmasinimi bekliyorsunuz. Bu paraya bu kadar, ,4/4 Luk cihaz istiyorsanız alın zidoo Z9S bakin keyfinize wifide uçar, ısınmazda, HDD problem olmaz ben 5 HDD bağlıyorum banamisin demiyor. Görüntü kalitesi en iyilerden biri, Netflix hariç her uygulamayı, iptv yi sorunsuz çalıştırır taş gibi cihaz daha bozulani duymadım. Burada 3 kuruşluk cihazlardan birşey beklemeyin, ben sadece Netflix için aldım kullanıyorum, meraktan hepsini aldım hangisi hoşuma giderse onu kullanicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Alıntıları Göster
    Apk yüklemeyi bilmeyen bile aldı Km9 dan. Sorun çoğunun ilk android deneyimi olması . Ya da ilk android box deneyimi. Ama tabi Km9 çöp. Kullanmayı bilmeyene iphone x de çöptür. 50 dolar para verip nvidia shield performansı bekleyenlere de söyleyecek laf yok..

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Kodi.
    Terrarium Tv. 
    Stremio. 
    Netflix. 
    Youtube. 
    Tarayıcı. 
    Vavoo. 
    Puhu.
    İptv. 
    Mx, vlc player. 
    Vpn.
    Telegram.
    Facebook.
    Instagram.
    Dediğiniz (Zidoo Z9s - Z10 HDR) cihaza bunların hepsi sorunsuz kurulur mu?
    Netflix 480p'de olsa kurulmaz mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan35 -- 4 Aralık 2018; 11:11:21 >
  • Merhaba

kimse kullanımla ile ilgili bahsetmemiş 10 günlük KM9 kullanıcı deneyimlerimi paylaşayım

1. şu ana kadar cihazla ilgili donma takılma ısınma sorunu yaşamadım ( Cihazı aşağıdan hava alabilecek bir yüzeye yerleştirdim )
    2. Kendi kumandası voice kontrollü gayet stabil çalışıyor ama yine de klavyeli wechip aldım
    3. bu cihazla ne kullanacağınız önemli ben genel olarak iptv için kullanıyorum. kodi,smartiptv, bunun gibi pekçok kullandım en sonunda en stabil perfect player'a karar verdim. (aptoide den yükleyebilirsiniz ) Kodi Türkvod eklentisini de kurmanızı tavsiye ederim.
    4. Netflix denemedim zaten kullanmıyorum aptoide 2-3 versiyon var yada konularda paylaşılan apk yı yükleyip 1080p kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leprechauntr -- 4 Aralık 2018; 11:13:21 >
  • quote:

Kodi.
    Terrarium Tv. 
    Stremio. 
    Netflix. 
    Youtube. 
    Tarayıcı. 
    Vavoo. 
    Puhu.
    İptv. 
    Mx, vlc player. 
    Vpn.
    Telegram.
    Facebook.
    Instagram.
    Dediğiniz (Zidoo Z9s - Z10 HDR) cihaza bunların hepsi sorunsuz kurulur mu?
    Netflix 480p'de olsa kurulmaz mı.
    Hepsi kurulur, Netflix dediğim HD olarak yok, 480p gösteriyor. YouTube apk ile 4K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 4 Aralık 2018; 11:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

Merhaba

kimse kullanımla ile ilgili bahsetmemiş 10 günlük KM9 kullanıcı deneyimlerimi paylaşayım

1. şu ana kadar cihazla ilgili donma takılma ısınma sorunu yaşamadım ( Cihazı aşağıdan hava alabilecek bir yüzeye yerleştirdim )
    2. Kendi kumandası voice kontrollü gayet stabil çalışıyor ama yine de klavyeli wechip aldım
    3. bu cihazla ne kullanacağınız önemli ben genel olarak iptv için kullanıyorum. kodi,smartiptv, bunun gibi pekçok kullandım en sonunda en stabil perfect player'a karar verdim. (aptoide den yükleyebilirsiniz ) Kodi Türkvod eklentisini de kurmanızı tavsiye ederim.
    4. Netflix denemedim zaten kullanmıyorum aptoide 2-3 versiyon var yada konularda paylaşılan apk yı yükleyip 1080p kullanılabilir.

Terrarium tv, Stremio kuruluyormu.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Peki Z9s ile Z10 arasında ne fark var bilginiz varmı?

• quote:

Peki Z9s ile Z10 arasında ne fark var bilginiz varmı?
    Donanım olarak hiç fark yok. Sadece Z10 da HDD yuvası var içine HDD takılabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.