Bildirim
XANTARES 1V1 PGL HTC TURNUVASI RÖPORTAJ
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani yani yani. -
Yani kendisi hakkında hiçbir fikrim yok yani. Yani şu frag movie diyaloğundaki konuşmalara göre daha iyi birine benziyor yani. Yani gene tanımam etmem yani. Öyle yani. -
xDDDDD -
Turnuvayı buradan izleyebilirsiniz ;https://www.twitch.tv/pgl
xanteresin maçı ;https://www.youtube.com/watch?v=N6kk9cqvJAk -
makine ; sfıpsdfojsdojfıs o oıjasdasıodasıjd aıojqw eoıjasoıjdasod oıjasdoasd asd qweascc cacaqwe
Çevirmen ; They are best. -
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya
makine ; sfıpsdfojsdojfıs o oıjasdasıodasıjd aıojqw eoıjasoıjdasod oıjasdoasd asd qweascc cacaqwe
Çevirmen ; They are best.
+1907
kahkaha attım burda -
di ar dı best yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 23 Nisan 2016; 19:14:02 > -
Sivil gelindiğinden haberleri yoktu heralde tırrek gibi geziyo ortalıkta :D
quote:
Orijinalden alıntı: daykoo
ahahah -
insan 2 cümle ingilizce kurabilmeli ya valla bu kadar kişiliği düşük birini görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
insan 2 cümle ingilizce kurabilmeli ya valla bu kadar kişiliği düşük birini görmedim
adam daha Türkçe cümle kuramıyor sen gelmiş İngilizce'den bahsediyorsun :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: logistics
quote:
insan 2 cümle ingilizce kurabilmeli ya valla bu kadar kişiliği düşük birini görmedim
adam daha Türkçe cümle kuramıyor sen gelmiş İngilizce'den bahsediyorsun :))
Herkese karşı 1-0 psikolojik olarak önde başlayarak hayatımdaki bazı özel sebepler oyuna odaklanmama izin vermiyor böylede çoluk cocuğa rezil ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
quote:
quote:
Herkese karşı 1-0 psikolojik olarak önde başlayarak hayatımdaki bazı özel sebepler oyuna odaklanmama izin vermiyor böylede çoluk cocuğa rezil ediyor
iyi ki ne diyo la bu diyip mesajini google da aratmisim. makukula midir makine midir nedir yine dilbilgisi'nin icinden gecmis iyi guldum :)))
-
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
quote:
quote:
Ya tamam yenilmişsin de insan şunu yazmaya utanır. Ne bileyim ailevi sorunların vardır başka sorunların vardır orasını kimse bilemez de elendikten sonra böyle bir bahane sunup çoluk çocuğa demogoji yapmak ne kadar boş bir olay ya. Bir de çeviriyi yapan koçu, çevirisiyle dalga geçenlere çok kızmış diye açıklama yapmış bu nedir ya
'' Bugün Koç'umla birlikte yaptığım röportaj çok konuşuldu.
Bazı insanlar bunu komik olaymış gibi yargıladı Koç'umun ingilizce bilmediğini falan düşüdünüz belki ama öyle birşey kesinlikle yok, Kendisi ingilizceyi gayet akıcı konuşuyor
Bazı duyumlar aldığı için sözü kısa bitirip ordan gitmek istedi.
FOREVER POLAT ABI = DD gönlünü almak için kalp polat abi beyler size çok kızgın = DD ''
Bazı duyumlar nedir üstünüze oyunlar mı oynanıyo büyük oyunu mu bozdunuz ne yaptınız suskunluğunuz asaletinizden mi Komik aga işte ne kasıyonuz bu kadar.
Bugün de başkası adına utandık çok şükür.
-
Bence dalga geçmek doğru değil, iyi iş çıkardı eline sağlık ama hala diplomasiyi bilmiyor. Yenildiysen özele girme "Bugün olmadı arkadaşlar ama bu işte yüzümüzün akı ile ülkeyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Umarım bu organizasyonlarda önümüzdeki günlerde yer almaya devam eder ve daha iyi sonuçlar elde ederim" de geç. Özel sebeplerde dolayı oyuna odaklanamadım oydu buydu bunları kimse anlamaz bir de dalga konusu olur.
İkinci olay ise ingilizce tercümanı polat abiye, olmadı abi üzdün yani Can zaten heyecandan Türkçeyi zor konuştu bari adamın dediklerini çevirseydin. Hani bu adam menajerse iyi bir intiba değil bu. Sen bu tarz turnuvada araya iki esptri sıkıştırır ne kadar semptaik görünürsen alacağın invitation o kadar artacaktır. Yoksa twitch chatte "dat english" "remoce kebap" "residentsleeper"dan öteye gidemezsin.
SS'e açık çek TOEFL 102 ingilizce, konuşkan adamımdır para falan istemiyom, yurtdışı gezilerde takılayım, röportaj'ları ben çevirim yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 24 Nisan 2016; 11:54:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: daykoo
tırreklikte üstüne yok ki -
xantaresi tanimam etmem yabanci dilde cat pat konusur yazarim. gram milliyetci degilim. kisilikle yabanci dil ne alaka kimsemi dikkat etmedi bu yazdiginiza -
quote:
Orijinalden alıntı: PropS
xantaresi tanimam etmem yabanci dilde cat pat konusur yazarim. gram milliyetci degilim. kisilikle yabanci dil ne alaka kimsemi dikkat etmedi bu yazdiginiza
olay zaten sadece ingilizce değil kişilik ama sen tanımadığın için yorum yapma kardeş bilgin yok csgo yu takip edenler kim ne iyi tanıyor
Benzer içerikler
- cs 1.6 cfg
- cs 1.6 restart kodu
- cs 1.5 hileleri
- cs 1.8
- faceit arkadaş ekleme
- cs2 wallhack kodu
- cs2 indir
- cs2 fps gösterme
- cs go kaç gb
- cs2 kan silme kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X