Şimdi Ara

XBMC Kurulum Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
27
Favori
65.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gogo17

ya arkadaşlar benim bu programla tek sorunum altyazı çoğu filmin altyazılarını daha doğrusu türkçe alt yazılarını bulamıyor. sorum şu türkçe bir altyazı sitesi ekleme şansımız varmı yada böyle bir eklenti varmıdır. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    müthis bi media player htpc me can veren bi program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 23 Ocak 2012; 6:47:45 >
  • Bende yaklaşık 2-3 gündür kullanıyorum gerçekten çok iyi bir program media player alacaktım sanırım almayacağım , gerek yok çok stabil çalışıyor program ! filmler yağ gibi akıcı filmin kendi frame rate'ine göre Tv mi ayarlıyor kendi , altyazılar süper çok rahat kullanımı var şimdi bu program uygun bir kumanda almayı düşünüyorum
  • AMD ekran kartlı sistemler için özel hazırlanmış Live CD ISO
    http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=752888&postcount=109
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Sekılde ustte goruldugu uzere artık XBMC yı seslı bır sekılde konrtol edebılmeye basladım, ancak su an ıcın sadece Ingılızce komutları algılıyor.

Turkcelestırme yonunde calısmalarım devam edıor

gercekten mukkemmel otesı bır program

seslı komutlarla tek bır sesle fılmı baslatabılıor yada dızılerınızın sezonlarına veya bılgılerıne bakabılıorsunuz, hatte ve hatta albumlerınızı, gorebılıor yada begendıgınız bır sarkıyı sunu cal seklınde komuttan sonra dınleyebılıorsunuz, ayrıca bu yazılım sadece xbmc ıle degıl evınızdekı akıllı ev sıstemı ılede calısıor.

hocam ben kurdum ancak çalışmayı durdurdu diyor windows 7 ultimate 64 bit sende aldınmı bu hatayı ? dille hatalı sanırım ingilizceye cevirdim dili ancak aynı sebebi nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kodır -- 18 Şubat 2012; 21:54:13 >

• Arkadaslar MCERemote programiyla kumanda tuslarini ayarlayabilen varmi acaba. Varsa lütfen yardim istiyorum, ben birtürlü beceremedim istedigim klavye tuslarini kumandaya atamayi!!!
  • bende bir şey sormak ıstıyorum kumanda ıle gelen irda alıcının harıcınde laptopun kendı Irda sını nasıl kullanabılırım
  • laptopun kızılötesi alıcısı varsa kumandası olmalıdır zaten onunla kontrol edebilirsin .
  • herkese merhaba...
    Ben xbmc.org da drascom olarak bilinirim ve sanırım tek turkçe addons yazarıyım..xbmctr.com adlı bir site açtım sitemizde yazmış olduğum video addons lar video info scraper live tv addons bulunmakta....tek amacım türk halkını konu hakkında bilinçlendirmek ve xbmc toplulugunda türklerinde hatırı sayılır bir yerinin olduğunu göstermek.her türlü katkınızdan çok memnun olurum.haberleşmek için xbmctr@gmail.com kullanabilirsiniz..saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascom -- 19 Mart 2012; 22:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascom

herkese merhaba...
    Ben xbmc.org da drascom olarak bilinirim ve sanırım tek turkçe addons yazarıyım..xbmctr.com adlı bir site açtım sitemizde yazmış olduğum video addons lar video info scraper live tv addons bulunmakta....tek amacım türk halkını konu hakkında bilinçlendirmek ve xbmc toplulugunda türklerinde hatırı sayılır bir yerinin olduğunu göstermek.her türlü katkınızdan çok memnun olurum.haberleşmek için xbmctr@gmail.com kullanabilirsiniz..saygılar.

Tam Türkçe kaynak araken mesajınız gördüm. Elinize sağlık.
  • Ben bu programa nasıl skin/tema yükleyebilirim? Normalde temayı indirdim zip/rar şeklinde. Sonra programı açtım ve sistem'den eklentilere girdim, zip dosyasını yükle diyorum ama eklenti doğru bir yapıya sahip değil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 25 Mart 2012; 13:19:28 >

• skin cok hos.
    eden windows 8'de sorunlu, ubuntu'nun yeni surumu de cikmadi. bakalim...
  • arkadaşlar aynı ağdaki filmleri izleyebiliyoruz..peki ipad de safari ile online dizi sitelerinden de dizi film..v.s izleyebiliyormuyuz....?
  • arkadaslar ben windows a kurdum bende microsoft ir kumanda var. yesil start tusuna bastigimda windows media center aciliyor. mce diye bir eklendi indirdim ir alicisi icin. ama ayarlayamadim. acaba start tusuna bastigimda xbmc yi acilacak sekilde nasil ayarlayabilirim?
  • XBMC ye linux ile giriş yapmayı düşünüyorum. Bana en makul şartlarda sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Yeni bir kasa toplayacağım bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

XBMC ye linux ile giriş yapmayı düşünüyorum. Bana en makul şartlarda sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? Yeni bir kasa toplayacağım bunun için.

Yok mu önerisi olan ustalarr ...?
  • arkadaşlar ben şu rapier skinini ordakiler kadar güzel ayarlayamadım nasıl ayarlayabilirim onu bi anlatırsanız sevinirim
  • Raspberry Pi yi aldım sd karta xbmc yi yükledim .
    (debian-xbmc remix imajı direkt indirme linki :

http://nl1.rpi-developers.com/xbmc/XBMC-Debian/24-04-2012/debian-xbmc-24-04-2012.zip )

1. Her seferinde başlangıçta şifre, kullanıcı adı ve XBMC yi girmemiz gerekiyor. Bunları girmeden başlatabilirmiyiz. Çünki zaman kaybı oluyor.
    2. Usb ye taktığım flash kartı bir türlü gösteremedim. flash normal bilgisayarda I: şeklinde isminide F olarak tanımladım. Kendisi flash veya harddiskleri tanımıyor bizim göstermemiz gerekli.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Merhaba.
    Anlatımın için teşekkür ederim sevgili kardesim.gercekten fazlasıyla isime yaradı.

Yalnız ne yaptım ne ettiysem elimdeki xbox gamepad ile xbmc yi kontrol edemedim.

Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Tekrar merhaba arkadaşlar.

Elimde ps3 bluetooth kumanda ve bluetooth alıcım var.Ama ben ne yaptım ne ettiysem pc ye tanıtıp xbmc de kullanamadım.

Bluetooth cihazı görüyor ama eşleştiremiyorum bir türlü.

Bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.
  • Bu XBMC'nin değil kumandayla bluetooth'un eşleştirilme problemi sanırım, bende olmadığından beni aşar.

Benim tavsiyem ms mce uyumlu kumanda ya da klavye+kumanda setlerinden almanızdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.