Şimdi Ara

Xbox 2 Kol İle Oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Beyler Ben Bu Ürünü Satın Alıcam İlk Önce Burdan Almak Güvenilirmi:(Yani Bu Siteden Alan Varsa Yardımcı Olabilirmi)

2-Ben 2 Kol Alacağım İçin Xbox 360 2 Kol İle Neler Yapılır Neler Oynanır

Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: xerlyx

1-Beyler Ben Bu Ürünü Satın Alıcam İlk Önce Burdan Almak Güvenilirmi:(Yani Bu Siteden Alan Varsa Yardımcı Olabilirmi)

2-Ben 2 Kol Alacağım İçin Xbox 360 2 Kol İle Neler Yapılır Neler Oynanır

Şimdiden Teşekkürler

2 kolla PES- FIFA oynarsın. Dövüş oyunlarını 2 kişi oynamak zevklidir. Ayrıca co-op oynanan oyunlar, split screen oynanan oyunlar da zevklidir.

• Futbol Oyunlarını Sevmiyorum

Savaş Tarzı Bilen Varmı Parası Sorun Değil Oyunun
  • Hocam konsola bu kadar parayi vermeyi gozden cikar missiniz madem, amazondan xbox one veya ps4 almaniz daha iyi olmaz mi yeni nesile gecmis olursunuz hem.

Not : amacim masraf cikartmak degil 1.000tl neredeyse bu urun zaten. Bu parayi gozden cikarttiysaniz yani ben olsam yeni jenerasyona gecerdim. Eminim cogu arkadas benim gibi dusunuyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Ben Xbox Dan Baska Birşey Almay İstemiyorum Çünkü Kinect Yok Ayrıca Xbox One Kinectle birlikte 1.799 Tl Arasında Fark Var Dimi
  • gears of war 3 veya judgement cok zevkli oluyor split screen yapiyorsunuz. ghost recon, splinter cell falan da oynaniyor diye biliyorum, hatta splinter cell son oyununda bazi yerlerde oynayabilmek icin iki kisi gerekiyor.
  • Yani Gears Of War 3 Oyununu 2 Kişilik Yapabiliyoruz Değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senaryosunu denemedim ama oyun kurup oynanabiliyor. yanlis hatirlamiyorsam judgement oyunundan daha cok zevk almistim. bi bakayim senaryo iki kisi oynaniyor mu diye editlerim.
  • Şimdi 2 Gamepad Var Nasıl Yapağım Hakkında Bilgi Verirmisiniz
  • singleplayer a bakamadim ama savunma ve saldiri tazinda oyunlar var, birde tdm ffa falan var. bunlardan birine girip private game diceksiniz, lobby de sanirim starta basarak diger gamepad i de oyuna dahil ediyorsunuz. yapay zekaya karsi oynayabilirsiniz boylece, cok da zevkli oluyor.
  • Kusura Bakma Bu Konulardan Anlamıyorum Ama

Gears Of War 2 Alıcam

Ben Bunla Multiplayer, Normal Bölümleri (Adını bilmiyorum herneyse) Oynayabilirmiyim 2 Gamepad ile
  • heh bende onu bilmiyorum, hem suan ikinci kol yok, hemde gears of war 2 yok. ama dedigim gibi oyun kurup oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.