Bildirim
Xbox 360 3D film oynatır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
3D filmler sadece BluRay olduğu için xbox oynatmaz. Xbox DL-DVD kullanıyor. BLuray ve 3d film izleyemezsin xboxta.
Öncelikle 3D tv'n varsa ya bluray player, yada ps3, alacaksın. PC den izlemek istiyosan bluray okuyucu alcaksın. -
Sağol. Aslında düşünmüştüm ama 3D oyun oynattığından aklım karışmıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: MwMwMwMw
Sağol. Aslında düşünmüştüm ama 3D oyun oynattığından aklım karışmıştı.
3d oyun videodan farklı. Videonun baştan 3d çekilmesi gerekiyor. ama 3d oyunda normal oyun 3dye çevriliyor sağ ve sol göze ayrı yansıtılarak.
Kaç sene önceki cod4ü bile 3d oynayabiliyoruz PC nVidia 3D Vision'da mesela. -
Xbox 360'ta oyun oynamak için veya Blu-Ray de 3D film izlemek için mavi-kırmızı gözlük mü gerekiyor yoksa samsung'un(veya başka bir markanın) pilli veya şarjlı tek renk gibi olanlardan mı almamız gerekiyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
quote:
Orijinalden alıntı: MwMwMwMw
Sağol. Aslında düşünmüştüm ama 3D oyun oynattığından aklım karışmıştı.
3d oyun videodan farklı. Videonun baştan 3d çekilmesi gerekiyor. ama 3d oyunda normal oyun 3dye çevriliyor sağ ve sol göze ayrı yansıtılarak.
Kaç sene önceki cod4ü bile 3d oynayabiliyoruz PC nVidia 3D Vision'da mesela.
Xbox'ta en sağlam 3 boyutlu oyun hangisi ? -
Xbox 3D film oynatmaz. Bildiğim kadarıyla 3D destekli pek oyunda yok.
İnceleyin Xbox'ın 3D oynatabildiği oyunların listesi:
http://www.3dtested.com/3d-xbox-360-games-list/ -
3d filmi flash diske yükleyip xbox ile açıp projeksiyondan izleyebilir miyiz? Ya da xbox 3d filmde 120 frekans hızını verebiliyor mu? -
PC'yi projeksiyona bağlayıp 3D olarak izleyebilirsin (projeksiyonun 3D desteği olmalı). -
Projeksiyonun 3d desteği var ama laptopun ekran kartı 60HZ. Yaptığım araştırmaya göre 3d performansı için ekran kartı çıkış olarak 120hz desteği olmalı deniyor.
laptoptan 60hz da film açıp bunu 3d destekli projeksiyona aktarırsam izleyebilir miyim bilemedim? -
Desktop PC'de sorun yaşamıyorum haliyle ekran kartı 3D desteği veriyor. Laptop'da durum daha zor tabiki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X