Şimdi Ara

Xbox 360 alinir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xbox360 alinir mi ne diyorsunuz evde internet altyapisi yok o yuzden vakit gecirmek icin kırık bi xbox 360 alinir mi fiyat 900 tl diyorlar 2kol da dahil sizce mantıklı mı?

• Xbox 360 elimde var, eski nesil olduğu halde satmaya kıyamadım, arada açıp hala oynarım, bana göre alınmaya değer bir konsol, ama 900 lira çok uçuk bir fiyat olmuş, o parayı sakın vermeyin, biraz dava ekleyip kırık ps4 alabilirsiniz

Forumun ikinci el kısmında karşıma ilk gelen ilan bu mesela

https://forum.donanimhaber.com/satilik-xbox-360-slim-250gb-jtag-2-gamepad--134833330

550 lira fiyat var, jtag yapılmış cihaz 2 kollu, biraz pazarlık yapsanız 500e belki alabilirsiniz, ayrıca jtag yapılmış cihaz alırsanız bana hdd yollayın size oyun atıp geri yollarım =)
  • önceki nesil oyunları oynamadım diyorsan alınır. oyunlara para vermem diyorsan mutlaka jtag yapılmış almanı tavsiye ederim. yok ben oyunları satın alacağım diyorsan xbox one almak daha mantıklı olur geriye uyumlu olan 360 oyunlarını da çalıştırıyor. güncel oyunları da oynarsın. 900 lira çok yüksek fiyat. o fiyata x one bulabilirsin. x360 için en fazla 500 verilir.
  • kesinlikle alınmaz zaten oyun destegide yok arkadasın dedigi gibi kesinlikle ps4 bakın çünkü yeni oyunlarıda içine attırır oynarsın baya saglam oyunlar gelcek deger ps4 al
  • Bedava verseler almam one s bile eskidi artık.
  • İhtiyaca göre alınabilir. Yorum yapan arkadaşlar kendi imkanlarına göre cevap vermişler ama herkes oyuna devasa bütçe ayıramıyor.

Evde internet yoksa ve bütçeniz sınırlıysa 400-500 bandında bir tane yakalarsanız alın. Kinect almayın ama, çok verimsiz oluyor.
  • reach61 kullanıcısına yanıt
    kardeşim işlemli ps4 al diyoruz adama sen ne diyorsun gelicek oyunlarıda içine attır oyna diyoruz 10 15 tl ye
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam basit matematik işleminden bahsediyorum. 400-500e kırık 360 bulursanız alın diyorum. Kırık PS4 kaç lira? 1500den aşağı görmedim.

Daha açık konuşmak gerekirse 1500 - 500 = 1000 diyorum. Herkesin oyuna harcayacak 1000 lirası yok diyorum. Yeterince açık oldu mu?

Edit: Bu arada henüz yeni oyunlar (spiderman ve sonrası) oynanamıyor PS4te. Sürüm 5.05e kadar kırıldı. Yeni sürümler de zaman içinde gelecektir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reach61 -- 4 Ekim 2018; 10:29:13 >
  • reach61 kullanıcısına yanıt
    evet onu bende anlıyorum ama söylede bir durum var ileriye yönelik baktımızda 360 ı oynadı bitirdi bu adam yeni çıkan oyunlarıda oynamak isticek ozamanda 360 ı satıyımda bir işlemli ps4 alıyım diycek ozamanda 360 elinde patlıcak çünkü kimse artık eski konsola 500 600 vermez herkesde oyuna harcicak parası var hocam 1500 tl çerez parası çünkü sıfır ps4 2500 tl sıfır one s int de 2200

1500 e dediginiz cihazlarda genelde içinde 20 oyun yüklü geliyor deger ileriye yönelik red dead 2 geliyor ac odessy geldi tomb rider last of us 2 gelcek spiderman god of war uncharted 4 lost legacy daha tonlarca oyun
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    360ı 3 yıl önce ben alırken de bitti diyorlardı, aldım 1 yıl kadar oynadım sattım, 650 civarına kinect ile alıp 700 civarına sattım. Döviz bu seviyedeyken çok biter gibi gelmiyor bana :)

Parası varsa tabi PS4 daha iyi. Tabi yeni oyunlar için güncelleme yapmak gerekecektir ileride.
  • biz kendi aramızda tartısıyoruz önemli olan konu sahibi konu sahibi cevap versin ona göre devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Ekim 2018; 11:17:37 >
  • Kırık değil orjinal istiyorsanız satabilirim.
  • bence alma.neden diye sorarsan xbox 360 çok çabuk bozuluyor 3 kırmızı ışık hatası diyorlar ona.bozulur bir daha açamazsın.rafa kaldırırsın tozlanır paslanır çöp olur.parana da yazık edersin
  • jasper board
    2 kol
    kinect
    ve jtagli 250gb cihaz alınırmı acaba 850 diyorlar
    neye dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

jasper board
    2 kol
    kinect
    ve jtagli 250gb cihaz alınırmı acaba 850 diyorlar
    neye dikkat etmek lazım
    fiyatı fena değil kinect ve koleksiyon niyetin var ise alabilirsin onun dısında boş yatırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.