Şimdi Ara

Xbox 360'da yaşadığım 2 problem hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırdım ama bulamadım baya zamandır bu 2 problemi yaşıyorum çözümünü bilenler yardımcı olabilirlerse sevinirim ;

1- xbox'ı her ne şekilde kapatırsam kapatayım makinada ışık kapanıyor fakat çok ince bir ses ile çalışmaya devam ediyor power tuşuna basılı tutarak ancak kapatabiliyorum tamamen bunu nasıl ortadan kaldırabilirim.

2- Tv'ye 3 hdmı bağlı 1. xbox 2. ps3 ve 3. pc.. xbox 360 açık ve oynuyor şekildeyken diğer hdmı'lara geçiş yaptığım anda örneğin oyunu durdurdum ve pc'ye geçtim tekrar xbox'a geçtiğim anda konsol kendi resetliyor ve yeniden açılıyor her zaman aynı şekilde ve tabiki bu durumda oyunu kapatmadan geçemiyorum abuk bir problem başka yaşayan varmıdır bu durumu ve nasıl düzeltebilirim teşekkürler şimdiden..

• 1.si problem değil , cloud save yapıyor onu kapatmak için de ayarlardan arkaplan indirmelerini kapatman yeterli

2.si başıma gelmedi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska cihaza gecersen xbox kapaniyor cozumu yok diye biliyorum varsa eger bilen banada soylesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Baska cihaza gecersen xbox kapaniyor cozumu yok diye biliyorum varsa eger bilen banada soylesin..

Tarihini tam olarak hatırlamıyorum fakat her zaman bu problem yoktu bende belli bir zamandan sonra olmaya başladı baktım kurcaladım ama sonuç çıkmadı o an pcde bir şey bakmak istesen makina kendini resetliyor ps3'te böyle bir durum mevcut değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Arkadaşlar araştırdım ama bulamadım baya zamandır bu 2 problemi yaşıyorum çözümünü bilenler yardımcı olabilirlerse sevinirim ;

1- xbox'ı her ne şekilde kapatırsam kapatayım makinada ışık kapanıyor fakat çok ince bir ses ile çalışmaya devam ediyor power tuşuna basılı tutarak ancak kapatabiliyorum tamamen bunu nasıl ortadan kaldırabilirim.

2- Tv'ye 3 hdmı bağlı 1. xbox 2. ps3 ve 3. pc.. xbox 360 açık ve oynuyor şekildeyken diğer hdmı'lara geçiş yaptığım anda örneğin oyunu durdurdum ve pc'ye geçtim tekrar xbox'a geçtiğim anda konsol kendi resetliyor ve yeniden açılıyor her zaman aynı şekilde ve tabiki bu durumda oyunu kapatmadan geçemiyorum abuk bir problem başka yaşayan varmıdır bu durumu ve nasıl düzeltebilirim teşekkürler şimdiden..

1. Ayarlardan background downloads'i kapatırsan olmıcaktır..
    2.Aynısı banada oluyor ama biraz farklı.Bir hdmi'a xbox bağlı bir hdmi'a ps3 bağlı xbox açık durumdayken ps3'ü açarsam xbox reset atıyor kendine.Nedenini bulan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 18 Aralık 2013; 3:23:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.