Arkadaşlar merhabalar elimde xbox 360 Elite 120 gb oyun konsolu var.Oyunları Hard diske yükleyip oynuyorum.Oyunları Önceden Diamond marka dvd ye yazdırıyordum 1 hafta önce diamond bulamadığım için magic marka dvd aldım oyunları sorunsuz yazdırıyorum ama yükleme esnasında %10 civarında şu hatayı veriyor.Can't read this disk .It may be scratched or dity.Clean the disk with a soft cloth and try again.Bu hata markadan dolayı mı Yoksa dvdrom mu bozuldu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...
Büyük ihtimal DVD yazıcın farklı medyalar seçiyor, deneme olarak Verbatim markaya yazdır bir oyunu bakalım ne olacak, eğer hata vermezse Magic marka discler olmuyor demektir.
Sağol kardeşim yaşadığım şehirde pek çift katmanlı dvd satan yer yok.Bulabilirsem öyle denerim bi.Şimdiden hayırlı bayramlar...
kopyalamadan normal sekılde oymatıyormu
quote:
Orijinalden alıntı: sefayksl
kopyalamadan normal sekılde oymatıyormu
evet oynatıyor kardeşim ama sadece magic marka dvd lerde bu sorunu yaşıyorum.Biraz önce Eskiden çektiğim diamond marka dvd leri tekrar yüklemeyi denedim yükledi.Sorun yok yani.Pinky_Demon'ın dediği gibi writer'ım magic marka dvd ler ile uyumluluk sorunu var sanırım...
korsan konuştunuz konuyu admin silebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme