Şimdi Ara

XBOX 360 Görüntü Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce XBOX'ta herhangi bir sorun yoktu ve görüntüyü HDMI ile sorunsuz biçimde TV'ye aktarıyordum. Fakat dün açmaya çalıştığımda sadece siyah ekranda kaldı. Konsol açılıyor. Acaba kabloda mı sıkıntı var diye başka kabloda da denedim yine aynı sorun vardı. Daha sonra mutfaktaki küçük LCD'ye bağladım konsolu aynı kablo ile. Orada sorunsuz biçimde görüntüyü aktardı. Ama ana televizyona aktarma sağlayamıyorum. Televizyonun HDMI girişlerinin bozuk olmadığına da eminim çünkü uydu alıcısını HDMI'den bağlıyorum. Kısaca özetlemek gerekirse;

Konsolda sıkıntı yok, çalışıyor.
    Salondaki TV'den bağladığımda görüntü aktarmıyor ama başka HDMI girişli cihazlar bağladığımda televizyon görüntü veriyor. Sadece XBOX'a vermiyor. Yani televizyon bozuk değil.
    Mutfaktaki televizyondan bağladığımda XBOX sorunsuz biçimde görüntü veriyor.

• televizyonlarda genelde source tuşu olur hangi kaynaktan görüntü almak istediğini seçersin. hdmi 1-hdmi 2-scart-vga falan gibi... oradan xbox'ı bağladığın portu seç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Zaten o şekilde ayarlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0M3rCy

Zaten o şekilde ayarlı.

ilginç valla hocam bilemedim şimdi.daha bilgili birileri anlar belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yine de. Ben de anlam veremiyorum. Her şey düzgün sonuçta. Ama aradaki küçük bir olay tetikliyor. Ne olduğunu çözemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.