Şimdi Ara

XBOX 360 Hakkında Daha Yeniyim Sizce Almalımıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el bir xbox 360 almayı düşünüyorum link paylaşmak yasak değil ise şöyle bir şey buldum
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-tertemiz-ciziksiz-xbox360-plus-orijinal-20gb-hdd-plus-fwli-plus-kutulu-165385681/detay

korsan oynama fw falan hakkında hiç bilgim yok anlatabilir misiniz ve sizce almalı mıyım ?

bu arada adamın ilanda dediklerinden pek bir şey anlayamadım.

• mozartkugeln M kullanıcısına yanıt
    O ilandaki 3k alan model. 3k cihazı öldüren bir hata çeşidi. Yeni modellerden almanı öneririm. Yazıyorum korsan oynamayla ilgili detayları.. :)
    Xkey: Harddiskten ve online oynatıyor. Başka bir artısı yok parasıda belli. Eksileri; Paralı dlc leri oynayamazsın, dlc yide kısaca açayım, oyunun senaryo olarak devamı, yeni silahlar, yeni haritalar vs vs. bunların ortak ismi dlc oluyor. Parasız olanları zaten indirebilirsiniz. Onun dışında oyunun Game of the Year (GOTY) versiyonu çıktıysa paralı dlc leri ancak böyle oynarsınız diye biliyorum. Bilgilerim belki değişmiş olabilir ama ben okuduğumda durum buydu.

FW: Dvd lerle uğraşmak bence can sıkıcı bir hal almaya başlar. Ben önermiyorum ama ille online diyorsanız bu ucuza mal olur, üstelik sonradan beğenmezseniz rgh takabilirsiniz. Öbür özellikleri xkey ile aynı.

Jtag: En önemli özelliği her türlü şeyi çalıştırır. Dlc, ev yapımı oyunlar, normal oyunlar, arcade oyunlar ( diğerlerinde olmuyor diye biliyorum. ). Ve son zamanlarda ise Türkçe yamalar (şu anda 32 oyun çevrildi ve gittikçe artacak.) + pes türkçe spiker. Online olacak ille diyorsanız eğer, bunu kafanızdan atın düşünmeyin bile. Ama olmasa da olurluk bir durum varsa bu en rahatı diyebilirim.

Anlamadığım bir yer varsa sorarsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Xkey: Harddiskten ve online oynatıyor. Başka bir artısı yok parasıda belli. Eksileri; Paralı dlc leri oynayamazsın, dlc yide kısaca açayım, oyunun senaryo olarak devamı, yeni silahlar, yeni haritalar vs vs. bunların ortak ismi dlc oluyor. Parasız olanları zaten indirebilirsiniz. Onun dışında oyunun Game of the Year (GOTY) versiyonu çıktıysa paralı dlc leri ancak böyle oynarsınız diye biliyorum. Bilgilerim belki değişmiş olabilir ama ben okuduğumda durum buydu.

FW: Dvd lerle uğraşmak bence can sıkıcı bir hal almaya başlar. Ben önermiyorum ama ille online diyorsanız bu ucuza mal olur, üstelik sonradan beğenmezseniz rgh takabilirsiniz. Öbür özellikleri xkey ile aynı.

Jtag: En önemli özelliği her türlü şeyi çalıştırır. Dlc, ev yapımı oyunlar, normal oyunlar, arcade oyunlar ( diğerlerinde olmuyor diye biliyorum. ). Ve son zamanlarda ise Türkçe yamalar (şu anda 32 oyun çevrildi ve gittikçe artacak.) + pes türkçe spiker. Online olacak ille diyorsanız eğer, bunu kafanızdan atın düşünmeyin bile. Ama olmasa da olurluk bir durum varsa bu en rahatı diyebilirim.

Anlamadığım bir yer varsa sorarsın :)

bilgi için teşekkür ederim hiç bir şey bilmiyordum bunlar hakkında ilanlara bakmaya devam edeceğim bulduklarımı atarım buraya :) bu arada o ilan kötümü iyimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozartkugeln -- 31 Mayıs 2014; 18:32:03 >

• arka arkaya 2 tane atmış pardon
  • Gösterdiğin ilanlarda 3k ihtimali var dediğim gibi. Anakart jasper ve jasperdan sonrakilere bakman gerekiyor. Slim in ikinci ellerine bakarsan daha iyi olur derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Gösterdiğin ilanlarda 3k ihtimali var dediğim gibi. Anakart jasper ve jasperdan sonrakilere bakman gerekiyor. Slim in ikinci ellerine bakarsan daha iyi olur derim ben.

teşekkürler öyle yapayım

• alınmaz çünkü fw li olduğu için multiplayer oynayamayacaksın, birde fw güncellemesi için 50 60 tl para vericeksin alma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

alınmaz çünkü fw li olduğu için multiplayer oynayamayacaksın, birde fw güncellemesi için 50 60 tl para vericeksin alma bence

multi oynamak istemiyorum zaten . fw siz JTAG modellerini düşünüyorum onlarda direk korsan dvd takıp oynanılıyo dimi yoksa hdd alıp içine mi atmam lazım
    İkiside oluyor hocam hem dvd li hem dvd siz. Oyun dolturtuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

İkiside oluyor hocam hem dvd li hem dvd siz. Oyun dolturtuyorsun.

cevap için sağolun hocam JTAG'li alsam iyi edermiyim sizce ?
    Hocam ben dün xbox aldım bugün kırdırmaya gidiyorum hemen evimde internet yok zaten ben öneririm yani ama multiplayer dan mahrum kalacaksın eğer single player seversen kesinlikle yaptır değer ama benimde şüphelerim var cihaz açılmazsa birşrey olursa diye

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Hocam ben dün xbox aldım bugün kırdırmaya gidiyorum hemen evimde internet yok zaten ben öneririm yani ama multiplayer dan mahrum kalacaksın eğer single player seversen kesinlikle yaptır değer ama benimde şüphelerim var cihaz açılmazsa birşrey olursa diye

hocam umarım kırdırırken bir şey olmaz ben direk 2.el JTAG li alcam kırdırırken bozulma riski falanda yok.İnşallah sizin makine çalışır hocam

• İnşallah senin alacağındada bir sorun olmaz kardeşim dünden beri patlıyorum sıkıntıdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.