Şimdi Ara

XBOX 360 HDD Oyun Açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki klişe bi soru olcak ama daha bu gün aldım 4 gb slim harici hdd var mesela pes13ü hddye atıp xboxta nasıl açabilrim hard diskin içinde Xbox360 diye gizli klasör oluşturdum içine pes13ü attım bide dvdye oyunu yakıp ikisini birliktemi açmam lazım yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStopFear -- 1 Kasım 2013; 18:47:41 >

• yokmu anlatıcak birisi ?
  • Rghli ise jtagrip yapıp hddye atmaniz lazım. Fwli ise 8 gb ve üzeri herhangi bir Flash bellek ya da harici hddyi xbox a takip sırasıyla
    Ayarlar>sistem>depolama>usb belleginiz>kisisellestir ı seçip ne kadar kadar alanını kullanacaksak O kadarını seçip işlemi tamamlıyoruz. Sonra kopyalayacagimiz oyunu takip x e basıp kopyalayı seçiyoruz. Hdd olarak az önce ayarladigimiz hddyi seviyoruz.
    İşlem bu kadar kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konac

Rghli ise jtagrip yapıp hddye atmaniz lazım. Fwli ise 8 gb ve üzeri herhangi bir Flash bellek ya da harici hddyi xbox a takip sırasıyla
    Ayarlar>sistem>depolama>usb belleginiz>kisisellestir ı seçip ne kadar kadar alanını kullanacaksak O kadarını seçip işlemi tamamlıyoruz. Sonra kopyalayacagimiz oyunu takip x e basıp kopyalayı seçiyoruz. Hdd olarak az önce ayarladigimiz hddyi seviyoruz.
    İşlem bu kadar kolay gelsin.

sağol bunu arıyordum. bir de fwli makinede gta5 için kaçlık bellek gereklidir? 16 yeter herhalde.

bir de bende 1tb hdd var ama içinde filmler var. bu hddnin boş kısmını filmleri silmeden xboxda kullanabilirim değil mi

• Kendim rgh li makine kullanıyorum. 32 gblik bellek daha uygun olacaktır.
    Ayrıca 1 tb belleğin rgh de hepsini fw de 32 gb a kadar kullanabilirsiniz. Hdd deki bilgilere bişey olmaz merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.