Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım olacak. Benim xbox 360 pal - arcade- model makinem var. 102 Ekran Full HD Sony televizyonda HDMI kabloyla görüntü alıyorum. Görüntü ayarları ise HDMI 1080 p şeklinde. Ancak bu forumda edindiğim bilgiye göre xbox 360'da 1080 p görüntüyü destekleyen oyun sayısı yok denecek kadar azmış. Peki sizce ben oyunları en iyi görüntü kalitesinde oynayabilmek için görüntü ayarını nasıl yapmalıyım? 1080 p olarak kalırsa bu formatı desteklemeyen oyunlar düşük çözünürlükte çalışabilir mi? Sizce ne yapmalıyım? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Oyuna göre değiştir.Destekleyen oyun varsa 1080 ayarla.Değilse oyuna bak ona göre ayarla.
nerde yazıyo ki göremiyorum..oyunların hangi modu desteklediğini nasıl öğrenirim?
Oyunun kabının arkasında yazar.Kabı yoksa internetten kabına bak.Yada araştır bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: Happyhours
nerde yazıyo ki göremiyorum..oyunların hangi modu desteklediğini nasıl öğrenirim?
Ayar 1080p'de kalsın. Zaten pek bir fark olmuyor upscale edildiğinde. Ben hiç değiştirmedim şu ana kadar. Fark olsa da gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum.
1080p kalırsa aralarda parlak noktalar oluyor.Galiba boş pikseller oluyor onlar.Bende aynı marka tv var xbox360 da 1080i kullanıyorum,sende oyle yaparsan daha iyi olur.
bir arkadaş göndermişti 180i için böyle yaparsan cok et olur bendeki tv samsung ama cok iyi görüntü alıyorum şuan bu ayarlarla
dikkat ayarlar samsung göre ayalandı ama bakarak kendi tv göre ayarlıya bilirsin
Pes ve vaya fifa oynadığın zaman anlarsın adamlarrın boyları orjinal haline gelmiştir yanı sırık gibi olmaz.
AA kalitesi artmiştır.
Oyun modunu açma .
Sinama modunda
Konrtas: 100
Parlaklık:60 ( oyunlardan parlaklığı açacaksın o zaman 52 yaparsın)
netlik : 80 ( zafla açtım bir amacı var dengelemek)