Şimdi Ara

xbox 360 HDMI görüntü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım olacak. Benim xbox 360 pal - arcade- model makinem var. 102 Ekran Full HD Sony televizyonda HDMI kabloyla görüntü alıyorum. Görüntü ayarları ise HDMI 1080 p şeklinde. Ancak bu forumda edindiğim bilgiye göre xbox 360'da 1080 p görüntüyü destekleyen oyun sayısı yok denecek kadar azmış. Peki sizce ben oyunları en iyi görüntü kalitesinde oynayabilmek için görüntü ayarını nasıl yapmalıyım? 1080 p olarak kalırsa bu formatı desteklemeyen oyunlar düşük çözünürlükte çalışabilir mi? Sizce ne yapmalıyım? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Oyuna göre değiştir.Destekleyen oyun varsa 1080 ayarla.Değilse oyuna bak ona göre ayarla.
  • nerde yazıyo ki göremiyorum..oyunların hangi modu desteklediğini nasıl öğrenirim?
  • Oyunun kabının arkasında yazar.Kabı yoksa internetten kabına bak.Yada araştır bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Happyhours

nerde yazıyo ki göremiyorum..oyunların hangi modu desteklediğini nasıl öğrenirim?

Ayar 1080p'de kalsın. Zaten pek bir fark olmuyor upscale edildiğinde. Ben hiç değiştirmedim şu ana kadar. Fark olsa da gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum.
  • 1080p kalırsa aralarda parlak noktalar oluyor.Galiba boş pikseller oluyor onlar.Bende aynı marka tv var xbox360 da 1080i kullanıyorum,sende oyle yaparsan daha iyi olur.
  • bir arkadaş göndermişti 180i için böyle yaparsan cok et olur bendeki tv samsung ama cok iyi görüntü alıyorum şuan bu ayarlarla

dikkat ayarlar samsung göre ayalandı ama bakarak kendi tv göre ayarlıya bilirsin

Pes ve vaya fifa oynadığın zaman anlarsın adamlarrın boyları orjinal haline gelmiştir yanı sırık gibi olmaz.

AA kalitesi artmiştır.

Oyun modunu açma .

Sinama modunda

Konrtas: 100

Parlaklık:60 ( oyunlardan parlaklığı açacaksın o zaman 52 yaparsın)

netlik : 80 ( zafla açtım bir amacı var dengelemek)

renk: 58 ( renk severim diyorsan 63 ) fazlası gerçekçiliği bozuyor

Renk tonu : mavi 1
    -----------------
    Ayrıntılı ayarlar

Kenar genişletme: kapalı

Siyah ayarı :yüksek

Dinamik kontras : Düşük

renk alanı :geniş açı
    ---------

Arka aydınlatma : 6 ( gözlerin kuvvetli ise aç gitsin daha 9 yapabilirsin.:D)

Boyut : Sadece tara

Digital azal : Otomatik

Diğerleri : Zaten alleyemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    PS4 HDMI Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.