Bildirim
XBOX 360 HDTV
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer ev ses sistemin'de Optik giriş yoksa Kırmızı ve Beyaz kablo ile yapıyorsan hepsinden aynı sesi alırsın. Optik kablo girişli Dolby bi ses sitemi alman gerekli diye biliyorum ben... -
ben kırmızı ve beyaz olan kabloyu ev sinema sisteminin aux1 girişine bağladım. optik falan değil yani. müthiş ses alıyorum. herbir hoperlörden ayrı ayrı ses çıkıyormu denemedim. ama ses müthiş....optik çıkış olursa dahamı iyi oluyor...hdtv ne var sende.pgr3 oynadınmı.gösterildiği gibi değil. sende ne oyunlar var. bende kameo-king kong pal -
DİJİTAL BAĞLANTI YAP HD AV KABLONUN XBOX360 GİRİŞİ KISMINDA optic çıkış var ordan ses sistemine optic cıkış bağla tabiki iyi bir kablo al oncelikle sonra memnun kalacağın bir .1 ses alırsın -
bu aşağıdaki linkteki olan ürünü alsam daha kaliteli görüntü verirmi. yoksa premium paketten çıkan orjinal kablo yeterlimidir.bu üründe 10ft yazıyor. herhalde orjinal kablo 8ft galiba.. anlayan varsa bir incelesin..bu üründe fiber optik ses çıkış var. normal kırmızı beyaz ses çıkışı olanıda var -
ha pardon link burda
http://www.pcconnection.com/ProductDetail?Sku=6184568 -
gorgeous optik bağlantı yap demişsin. ben bu optik bağlantı kablosunu nerde bulurum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X