Merhaba arkadaşlar ben LCD TV almak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. -1080p mi almalıyım yoksa 720p mi? Arasında gözle görülür bir fark var mı? Varsa verilen paraya değer mi? -Tavsiye ettiğiniz çözünürlüğün en iyi TV u hangisi sizce? -Xbox 360 ı TV ye nasıl bağlamalıyım TV a? Hangi biçimde en iyi görüntüyü elde ederim? Teşekkürler
1080p ile 720p arasında ciddi anlamda fark vardır tabi ama bu Xbox 360 için geçerli bir durum değildir. 720p alsanız da çok şey kaybetmeyeceksiniz. Para durumunuza göre karar verin.
40R81B model (720p)Samsung veya M87BD (1080p) model Samsung tercih edebilirsiniz. En kaliteli TV'ler Samsung TV'ler bana ve bir çok oyuncuya göre. İmzamda bulunan TV ise şu anda piyasada bulunan en üst modellerdendir. Yakın zamanda yenileri ve daha gelişmişleri (en azından kontrast oranı olarak) çıkacak. Bekleyebilirsiniz de.
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
1080p ile 720p arasında ciddi anlamda fark vardır tabi ama bu Xbox 360 için geçerli bir durum değildir. 720p alsanız da çok şey kaybetmeyeceksiniz. Para durumunuza göre karar verin.
40R81B model (720p)Samsung veya M87BD (1080p) model Samsung tercih edebilirsiniz. En kaliteli TV'ler Samsung TV'ler bana ve bir çok oyuncuya göre. İmzamda bulunan TV ise şu anda piyasada bulunan en üst modellerdendir. Yakın zamanda yenileri ve daha gelişmişleri (en azından kontrast oranı olarak) çıkacak. Bekleyebilirsiniz de.
O lcd çok pahalı değilmi 7.500 ytl civari birde o büyüklükte plazmaya geçmeyi düşünmedinmi, pullanmalar çok olmuyormu
alabileceğinin en iyisi en pahalı olanlardandır muhakkak .
ama alabileceğin en kötü TV kayıtsız şartsız VESTEL'dir. emeğine yazık etmek istiyorsan ve sağlam LCD tv kavramını öğrenmek istemiyorsan sana VESTEL'i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. bizzat denedim. Vestel'den bana 2 seferdir sağlam TV göndermiyorlar. Artık tüketici mahkemesine verdim. Paramı da geri vermiyorlar çünkü.
720p ile 1080p arasında oyun konusunda onlarca kez yanyana kıyaslama yapmama rağmen bir fark göremedim, görebildiğim fark Bluray filmlerdeydi, buna ek olarak 1080p olarak oyun zaten tek tük var piyasada.
Dolayısıyla bana göre konsol için 720p kaliteli bi LCD TV gayet yeterli.
720p ile 1080p arasında ekran büyümedikçe fark görülmüyor. 42" altında 720p ve 1080p arası fark göremezsiniz çoğunlukla fakat 42" yukarısında 1080p ile 720p arası açıkca görülebiliyor çoğunlukla.
En iyi LCD TV konusunda ise biraz mantıksız soru olmuş, Samsung 70" lik LCD leri çıkarıyor en iyisi o şu an sanıyorum, ortalama 15.000-20.000$ ı çıkarabilirsiniz ama.
Ben de onu diyecektim. Maalesef bende ekran boyutu büyük olduğundan, Xbox 360'ı 720p kullandığımdan dolayı, oyunlar biraz tuhaf görünüyor. Ama 1080p olsaydı, eminim çok daha iyi olurdu. Zaten birkaç 1080p oyundaki farkı gözlerimle gördüm. Oldukça iyilerdi. Ama oyunların 1080p destekli olmaları gerekiyor. Unutmayın. 42" ekranı olan arkadaşımda da gerçek 1080p destekleyen oyunların 720p çözünürlüğe göre çok daha iyi grafikleri var. TV'ler arasındaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum ama geleceğe yatırım yapmak için bu saatten sonra 1080p almak lazım tabi.
720p ile 1080p arasında ekran büyümedikçe fark görülmüyor. 42" altında 720p ve 1080p arası fark göremezsiniz çoğunlukla fakat 42" yukarısında 1080p ile 720p arası açıkca görülebiliyor çoğunlukla.
En iyi LCD TV konusunda ise biraz mantıksız soru olmuş, Samsung 70" lik LCD leri çıkarıyor en iyisi o şu an sanıyorum, ortalama 15.000-20.000$ ı çıkarabilirsiniz ama.
aynen oyle 40m87b ve 32r81 var ikisinin arasında ben bir fark göremedim ne bluray ne oyun.
samsung tvler çok iyi hem oyun hem film hemde uydu performansı hakkaten çok çok iyi kesinlikle samsung al toshibada kullandım ama samsungun s si olamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme