Şimdi Ara

XBOX 360 JASPER ANAKARTLARDA 3K

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malumunuz xbox ların kronik sorunu 3k ben ps3 ün kullanıcısı olarak bize kazık atılarak oyunları satın almaktan bıktım xbox 360 almaya karar verdim xbox 360 slimler çıktığı için xbox arcade jasper anakartların fiyatları biraz düşmüş durumda acaba xbox 360 jasper anakartlısını kullanıpta 3k gören biri varsa yardımcı olursa sevinirim

• link vermiş kardeşimiz sağolsun okudum ama bir kaç arkadaş birbiriyle sanki dalga geçiyor xbox 360 hakkkında yardımcı olmanızı istiyorum çünkü yakında xbox almayı düşünüyorum
  • Yok arkadaşım yok. Jasper kullanıpta 3K veren bi alet duymadım daha.
  • ARTIK KÜFÜR EDİCEM AMA YETER ALMAYIN O ZAMAN KİMSE SİZE ZORLA ALDIRMIYOR EĞER 3K OLSAYDI BU KADAR İNSAN BU KONSOLU ALIRMIYDI JASPERDA BİTTİ ESKİ KONULARI GÖRÜP YENİ KONU AÇIYORSUNUZ BİRAZ FORUMLARA BAKIN JASPERDA BİTTİ 3K 3K DİĞE BİRŞEY YOOOKKKKKKKKK
  • bu forumda bir kişinin jasper xbox ı patladı onunda voltaj düşüşlerinden alet kafayı yedi ve öldü.
  • arkadaşlar kızmayın bana xbox hakkında sizi yoruyorum ama bu konsol hakkında fazla bir bilgim ama gerçekten verdiğiniz mesajlar için teşşkkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 Jasper Board 120gb + 4 kol
    13 yıl önce açıldı
    XBOX 360 JASPER JTAG
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

ARTIK KÜFÜR EDİCEM AMA YETER ALMAYIN O ZAMAN KİMSE SİZE ZORLA ALDIRMIYOR EĞER 3K OLSAYDI BU KADAR İNSAN BU KONSOLU ALIRMIYDI JASPERDA BİTTİ ESKİ KONULARI GÖRÜP YENİ KONU AÇIYORSUNUZ BİRAZ FORUMLARA BAKIN JASPERDA BİTTİ 3K 3K DİĞE BİRŞEY YOOOKKKKKKKKK

Aynen illallah dedirttiler artık bu foruma mesaj atmak için 100-150 mesaj sınırı koysunlar artık bu nedir ya aynı konulardan 100lerce açılıyor.Tırsıyorsan alma kardeşim alma ya beyin bedava
  • Korkmadan alabilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

ARTIK KÜFÜR EDİCEM AMA YETER ALMAYIN O ZAMAN KİMSE SİZE ZORLA ALDIRMIYOR EĞER 3K OLSAYDI BU KADAR İNSAN BU KONSOLU ALIRMIYDI JASPERDA BİTTİ ESKİ KONULARI GÖRÜP YENİ KONU AÇIYORSUNUZ BİRAZ FORUMLARA BAKIN JASPERDA BİTTİ 3K 3K DİĞE BİRŞEY YOOOKKKKKKKKK

Aynen illallah dedirttiler artık bu foruma mesaj atmak için 100-150 mesaj sınırı koysunlar artık bu nedir ya aynı konulardan 100lerce açılıyor.Tırsıyorsan alma kardeşim alma ya beyin bedava

iyi de niye sert yaptınızki bu kadar?gereği ne?

• 3k lafından dolayı artık kusacam yani bıktım ya içim dışım 3k oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

bu forumda bir kişinin jasper xbox ı patladı onunda voltaj düşüşlerinden alet kafayı yedi ve öldü.

o fabrikadan hatalı gelmişti. direk ilk oynanışta mı ne bozulmuştu. elite modeldi hatta. ısınmadan lehim patlaması veren jasper olmadı daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

bu forumda bir kişinin jasper xbox ı patladı onunda voltaj düşüşlerinden alet kafayı yedi ve öldü.

o fabrikadan hatalı gelmişti. direk ilk oynanışta mı ne bozulmuştu. elite modeldi hatta. ısınmadan lehim patlaması veren jasper olmadı daha.
    o başkaydı o e74 almıştı ama onunkide jasperdı hatırladım.benim dediğim elemanın konsol mw2 editiondu nicki sawgiray dı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunalir -- 7 Eylül 2010; 1:52:24 >
  • hatırladım şimdi. demek ki koca forumda daha sadece 2 jasper gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02gencay

arkadaşlar malumunuz xbox ların kronik sorunu 3k ben ps3 ün kullanıcısı olarak bize kazık atılarak oyunları satın almaktan bıktım xbox 360 almaya karar verdim xbox 360 slimler çıktığı için xbox arcade jasper anakartların fiyatları biraz düşmüş durumda acaba xbox 360 jasper anakartlısını kullanıpta 3k gören biri varsa yardımcı olursa sevinirim

arkadaş tarafsız konuşuyorum. Zaten imzamda görebilirsin PS2 ve PSP kullanıcısıyım. 2 gün önce aldım Xbox ı kesin her eve lazım. ps3 bunun yanında sıfır

FARklar
    - Xbox kopya oyun çalıştırıo. PS3 çalıştırmıo
    - Xbox gamepad FPS için tasarlanmış. PS3 de fps tam bi eziyet
    - Xbox gamepad wireless de sorun çıkmıyor. PS3 wireless gamepadler birbirine karışıyor
    - Xbox hem cpu hem gpu hemde ram olarak tüm teknik özelliklerde üstün.
    - Tasarım olarak Xbox çok şık.
    - PS3 ' ün artısı GOD OF WAR

• quote:

Orijinalden alıntı: darkexplore

quote:

Orijinalden alıntı: 02gencay

arkadaşlar malumunuz xbox ların kronik sorunu 3k ben ps3 ün kullanıcısı olarak bize kazık atılarak oyunları satın almaktan bıktım xbox 360 almaya karar verdim xbox 360 slimler çıktığı için xbox arcade jasper anakartların fiyatları biraz düşmüş durumda acaba xbox 360 jasper anakartlısını kullanıpta 3k gören biri varsa yardımcı olursa sevinirim

arkadaş tarafsız konuşuyorum. Zaten imzamda görebilirsin PS2 ve PSP kullanıcısıyım. 2 gün önce aldım Xbox ı kesin her eve lazım. ps3 bunun yanında sıfır

FARklar
    - Xbox kopya oyun çalıştırıo. PS3 çalıştırmıo
    - Xbox gamepad FPS için tasarlanmış. PS3 de fps tam bi eziyet
    - Xbox gamepad wireless de sorun çıkmıyor. PS3 wireless gamepadler birbirine karışıyor
    - Xbox hem cpu hem gpu hemde ram olarak tüm teknik özelliklerde üstün.
    - Tasarım olarak Xbox çok şık.
    - PS3 ' ün artısı GOD OF WAR

ps2 ve psp in olabilir ama bu yorumun tam xbox boy yorumu

1-PS3 de artık korsan çalıştırıyor
    2-Bunda doğrusun ps3 fps oynamaya verimli değil
    3-Bu sorunun olduğunu pek düşünmüyorum çünkü evimde olmasada ps3 kullanmışığım var böyle bi sorunu görmedim
    4-Xbox gpu olarak üstün olabilir ama ps3 cpu olarak daha üstün
    5-PS3 Fatın tasarımı güzeldi ps3 slim harbiden xboxun yanında 0
    6-Grand Turismo Uncherated Little Big Planet Killzone Resistance Heavy Rain ve God Of War 3

doğrusu böyle olucak

iscanthere

evet 2 jasper gitmiş oda fabrika ve voltaj hataları kronik değiller :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 7 Eylül 2010; 5:17:26 >

• Yani genelde oyun salonlarında PS3 olduğundan ve PES fanatiği olduğumdan çok kullandım PS3ü. Wireless kollarda öle bi sorun var. http://www.pcvsconsole.com/forum/viewthread.php?tid=19237 burda tüm özelliklerde Xbox ın üstün olduğunu görebilirsin. PS3 hem fat hemde slim i gördüm. FAT slim e göre daha hoş :D Piano black hiç değilse :D Saydığın oyunlara gelirse yarısını PSP sayesinde biliyorum tabi ayrı bişe o. Xbox ın da böle özel oyunları var ama saydıkların arasında sadece GOD of WAR diyorum :D ve Xbox boy deme :D yani ps2 ve psp kullanıcısıyım sony ye karşı bi antipatim yok tam tersi. Ayrıca 100-200 tl verip oyun almaktan bıkmadınız mı yaw

• darkexpolero
    dostum god of war değil ps3 gran turismo heavy rain uncharted killzone 3 ( 2 demiyorum ) little big planet gibi mutheşem oyunlarıda var mgs4 . Unutmayalım.PS3 god ofwar diyemezsin ayrıca kim 100 200 tl veriyor yahu bende xboxa geçtim ama ps3de var ama hiç bir oyuna 200 100 tl vermedim en fazla god of war'a 60 TL verdim diğer hepsi takas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.