Şimdi Ara

Xbox 360 jasper Hdmi Görüntü gelmiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hdmi kabloyla görüntü alamıyorum dün gece bi sorun yoktu bugün açmaya çalıştığımda görüntü gelmiyor kutusundan çıkan kabloyla açtığımda ise bi sorun yok hdmi kablodamı bi sorun var diye laptop u bağladım tvye sorun çıkmadı. internetde baktım bi kaç kişi daha aynı sorunla karşılaşmış varmıdır bunun bi çözümü?

makina daha 1 aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 21 Haziran 2010; 0:24:40 >

• up yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fink u freeky

up yardım
    başka bir kablo ile dene ... bende de 1 kere olmuştu.. xbox için kullandığım kablo dvd de çalışmamıştı.dvd de çalışan başka bir kablo da xbox ta görüntü vermemişti.
    hdmi kablonun versiyonu nedir? 1,3 mü .. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrttgl -- 21 Haziran 2010; 14:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

başka bir kablo ile dene ... bende de 1 kere olmuştu.. xbox için kullandığım kablo dvd de çalışmamıştı.dvd de çalışan başka bir kablo da xbox ta görüntü vermemişti.
    hdmi kablonun versiyonu nedir? 1,3 mü .. ?

Alıntıları Göster
    hdmi kablonun versiyonu hakkında bi bilgim yok malesef
  • quote:

hdmi kablonun versiyonu hakkında bi bilgim yok malesef

Alıntıları Göster
    başka bir kablo ile dene .. bağlantılarını tekrar kontrol et ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

başka bir kablo ile dene .. bağlantılarını tekrar kontrol et ..

Alıntıları Göster
    Benim jasper'da görüntü vermemeye başladı başka kablo ve tvde denedim değişmedi o zamandan beri kutudan çıkan kablo ile kullanıyorum hdmi kablodan bir eksiği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Benim jasper'da görüntü vermemeye başladı başka kablo ve tvde denedim değişmedi o zamandan beri kutudan çıkan kablo ile kullanıyorum hdmi kablodan bir eksiği yok

Alıntıları Göster
    hdmi portu yada kablo bozulmuş,
    farklı bir hdmi kablo ile dene, çalışmaz ise component kablo ile 1080p ye kadar HD görüntü alıp kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

hdmi portu yada kablo bozulmuş,
    farklı bir hdmi kablo ile dene, çalışmaz ise component kablo ile 1080p ye kadar HD görüntü alıp kullanabilirsin

Alıntıları Göster
    makinayı aldığım yere götürdüm bi çözüm bulamadılar component kablo verdiler onla oynuyorum görüntüde bi fark yok.

edit: component miş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 21 Haziran 2010; 22:28:19 >
  • quote:

makinayı aldığım yere götürdüm bi çözüm bulamadılar component kablo verdiler onla oynuyorum görüntüde bi fark yok.

edit: component miş :)

Alıntıları Göster
    Composite kablo maksimum 480p verebiliyor bildiğim kadarıyla. 720p/1080p için Component kablo yada HDMI gerekiyor.

Yanlışsam biri düzeltsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Composite kablo maksimum 480p verebiliyor bildiğim kadarıyla. 720p/1080p için Component kablo yada HDMI gerekiyor.

Yanlışsam biri düzeltsin :)

Alıntıları Göster
    yok doğru sölüosun yanlış yazmışım ondan verdiler mavili yeşilli bişey
  • Görüntü ayarlarını resetlemeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

Görüntü ayarlarını resetlemeyi denedin mi?
    her şeyi denedim olmuyo internetde baktım çözüm bulan 1 kişi bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

http://www.klwines.com/images/skus/1046507x.jpg
    üstadım benim başıma aynı problem bir iki sene önce geldi...ankarada iki servisede götürdüm makinayı sonuç alamadılar ve yapamadılar.bikaç farklı marka hdmı ile denedim gene olmadı bende hdmı den umudu kesip hd av kabloyla kullanıyodum...bi kaç ay sonra yeğenim makinayı bende n aldı eve götürdü evde kendine ait olan (spider de galiba markası) hdmı den bağlamış makina hdmı den çalıştı...sok oldum...yani bende 2-3 farklı hdmı kabloyla denedim almamıştı ama kendi kendine düzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanerdogan06

üstadım benim başıma aynı problem bir iki sene önce geldi...ankarada iki servisede götürdüm makinayı sonuç alamadılar ve yapamadılar.bikaç farklı marka hdmı ile denedim gene olmadı bende hdmı den umudu kesip hd av kabloyla kullanıyodum...bi kaç ay sonra yeğenim makinayı bende n aldı eve götürdü evde kendine ait olan (spider de galiba markası) hdmı den bağlamış makina hdmı den çalıştı...sok oldum...yani bende 2-3 farklı hdmı kabloyla denedim almamıştı ama kendi kendine düzelmiş

Alıntıları Göster
    bu sorun bende de oldu bugun.makinayı nasıl resetleyebilirim?(görüntü ayarları ps3 deki gibi)
    ve hdmi kabloyu ps3 e taktığımda sorun yok ama xbox a takınca görüntü gelmiyor ne yazıkki. makina ile gelen diğer kablo da yazlıkta olduğundan deneyemiyorum öylece siyah ekran karşıımda duruyor.çözümü bilen varsa ii olur

• up
    quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

bu sorun bende de oldu bugun.makinayı nasıl resetleyebilirim?(görüntü ayarları ps3 deki gibi)
    ve hdmi kabloyu ps3 e taktığımda sorun yok ama xbox a takınca görüntü gelmiyor ne yazıkki. makina ile gelen diğer kablo da yazlıkta olduğundan deneyemiyorum öylece siyah ekran karşıımda duruyor.çözümü bilen varsa ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr

up
    quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

Alıntıları Göster
    Kesin hdmi port'u uçmuştur zaten jasper larda çok var bu sorun benim jasper board'lu makinamında hdmi'si bozulmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Kesin hdmi port'u uçmuştur zaten jasper larda çok var bu sorun benim jasper board'lu makinamında hdmi'si bozulmuştu.

Alıntıları Göster
    Görüntü ayarları ps3 deki gibi resetlenebiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr

Görüntü ayarları ps3 deki gibi resetlenebiliyormu ?

Alıntıları Göster
    component aynı goruntuyu verir.aynısı bendede oldu comp. kullanıyorum goruntu aynı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

component aynı goruntuyu verir.aynısı bendede oldu comp. kullanıyorum goruntu aynı ..

Alıntıları Göster
    konsolu cihazın kolundaki xbox (guide tuşu) ile açarken + tuşlarına basılı tutarak görüntü ayarları resetleniyor. Video linki ve resmi sayfasındaki yönlendirmeyi ekledim.

http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-360/system/tv-or-monitor-screen-is-blank-while-connected
    http://www.youtube.com/watch?v=GTISQmExGjw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.