Evet arkadaşlar uzun zamandır güzel bi platform oyunu arıyorum bulamadım Little big planet oynadım geçenlerde gerçekten ps3 e imrendim harika yapmışlar rachet clank vs mütiş platfoırm oyunları var xbox 360 da da oynadıgım platform oyunalrı şunlar
swarm creative Disney Universe crimson alliance Banjo and Kazooie Nuts and Bolts outland sonic generations rayman origins conan beowulf Skylanders: Spyro's Adventure deathspank limbo
daha vardıda aklıma gelenler bunlar benim söylyeceğim şimdi bu xbox a yeni platform gelecekmi vede bunların haricinde kaçırdıgım lbp tadında bir oyun varmı öyle grafikleri falan düşük olmasın meat boy falan :D herkese iyi forumlar bunlarıda oynamayan arkadaşlar denemelerini tavsiye ederim helede limbo enfes .
Birde arkadaşlar arayan arkadaşlar için bildiğimiz bütün platform oyunlarını yazalım !
Viva Pinata var 2-3 seri mi ne
başka varmı üstad buna bi bakayım hemen bu konu diğer arkadaşlarımız içinde iyi oldu
conan beowulf
ne alaka platform ?
pardon ya onlarıdamı yazmışım :D kusura bakma senin bildiğin varsa çıkacak olan illa çıkmışta olmasına gerek yok şöyle lbp tarzı bişey .
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
conan beowulf
ne alaka platform ?
Adama öyle demişsinde bi üst mesajda Viva Pinata yazmışsın:D
quote:
Orijinalden alıntı: Kunio Kun
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
conan beowulf
ne alaka platform ?
Adama öyle demişsinde bi üst mesajda Viva Pinata yazmışsın:D
Platform değil aslında haklısın hatta xbox360'da tam anlamıyla platform denebilecek oyun yok bunlarla idare edilecek artık yine conan ve beowulf değil yani viva pinata...
İlk mesajda söylenen Arcade oyunların çoğu platform değil bence. Platform türüne en iyi örnek son çıkan Rayman oyunudur. Bir de Lego oyunları var, Rayman kadar olmasa da, onlar da olabilir
@Kaka haklısın hocam.Katılıyorum Xbox gerçekten platform oyunları bakımından biraz noksan kalıyor.Ancak nedeni çok açık ki satış rakamları olsa gerek.Rayman gibi bir oyunun bile ne kadar sattığını gördük.Arcade oyunları da olmasa adam gibi platform oyunu oynayamıcaz.Ama şu Banjo Kazooe oyunu fena değil.Düz platform oyunu değil ama eğlenceli bir oyun.Gamespot puanı da yanlış hatırlamıyorsam 8.5..Ayrıca oyun Xbox Exclusive
bencede öyle araştırdım ama bulamdaım yakınlarda çıkacak platform yok galiba !
braid, spelunky, trine 2, splosion man güzel playtform oyunları. benim favorim rayman origins...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme