Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 250 Gb Almak İsteyenler! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fiyat söledim 650tl varsa satan alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

ben fiyat söledim 650tl varsa satan alırız

Hocam eger garanti alacaksan ben aguston sonu gibi geliyorum Getirebilirim sana Pal 650 e .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Avrupa'da satılan slim 189 Sterlin civarında. O yüzden 600 Tl'den yukarı kuruş oynamaz, inene kadar da beklerim. Tabi ki bu benim düşüncem.

o zaman 1 2 yıl falan bekle derim

eğer gerçek alıcı var ise getitecem 650 tl ye
  • gümrüktek kalan ürüne bandarol kesiliyor en düşün bandrol bedeli 60€ dur bunun dışında kesinlen vergiler falan var ben gecen sene elite getirtim 850 tlye mal olmuştu geride gönderemedim satın aldım 600tl diyen arkadaşlar zırvalamasın getirsinler 600 tlye ben alınlarından öpecem bu arada wifi oldugu için trtubandrolü ala bilirler bunuda belirtiyim eger trt bandrolu alınırsa 100€ o bilginiz olsun aslında olay gümrük memurunun insiyatifine kalıyor vergi ödemedende alırsın aslında ama gümrükte işler biraz sıkı yürüyo vergi ödemeden alanını görmedim daha
  • küçüçük paketi almanyaya 50€ya gönderdim ptt kayıtlı posta ile slim en az 100€ kargosu tutar hiç birsitede 250€ya satılan cihazı sana 250€ya yollmaz bunun üsütüne en kötü 70€ kargo gümrük vergilerini ekle sana 900 -1000 tl arası mal olur
  • 800-700 TL mi ???

xbox 360 slim UK de 199.99£

yani 500-400 TL arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Temmuz 2010; 17:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

ben fiyat söledim 650tl varsa satan alırız

Hocam eger garanti alacaksan ben aguston sonu gibi geliyorum Getirebilirim sana Pal 650 e .

pm attım
  • ohaa diyorum başka bişi demiyorum site ve link koyun sayın ölücüler arakdaş yukarda güzel bişi sölemiş ben bi a3 begendim almanyada 6000€ idi ve araba cillop gibi idi 2007 modeldi dizeldi 2500 km idi aynı araç burada nekadar bilginiz varmı 40000tl sizin ottan boktan haberiniz yok ya siz gidin beleş ölü mal bulmaya çalışın ingiltere fiyatının linkini koy görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

ohaa diyorum başka bişi demiyorum site ve link koyun sayın ölücüler arakdaş yukarda güzel bişi sölemiş ben bi a3 begendim almanyada 6000€ idi ve araba cillop gibi idi 2007 modeldi dizeldi 2500 km idi aynı araç burada nekadar bilginiz varmı 40000tl sizin ottan boktan haberiniz yok ya siz gidin beleş ölü mal bulmaya çalışın ingiltere fiyatının linkini koy görelim

http://www.zavvi.com/games/consoles/xbox-360-console-with-250gb-hdd/10208131.html

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

800-700 TL mi ???

yani 500-400 TL arasi

onu tr sokmak için %18 vergi +gümrük memurunun bahşisi + kargo vs vs nerkaldı 500 tl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayarslan -- 18 Temmuz 2010; 17:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayarslan

quote:

800-700 TL mi ???

yani 500-400 TL arasi

onu tr sokmak için %18 vergi +gümrük memurunun bahşisi + kargo vs vs nerkaldı 500 tl ?

UCAKLA GETIRIRSE GUMRUK PARASI V E R M E Y E C E K .

quote:

gümrüktek kalan ürüne bandarol kesiliyor en düşün bandrol bedeli 60€ dur bunun dışında kesinlen vergiler falan var ben gecen sene elite getirtim 850 tlye mal olmuştu geride gönderemedim satın aldım 600tl diyen arkadaşlar zırvalamasın getirsinler 600 tlye ben alınlarından öpecem bu arada wifi oldugu için trtubandrolü ala bilirler bunuda belirtiyim eger trt bandrolu alınırsa 100€ o bilginiz olsun aslında olay gümrük memurunun insiyatifine kalıyor vergi ödemedende alırsın aslında ama gümrükte işler biraz sıkı yürüyo vergi ödemeden alanını görmedim daha

arkadasim sen ne diyorsun ucakla getirirsen bandrol mandrol para falan almiyorlar gumrukte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Temmuz 2010; 17:30:36 >

• quote:

quote:

quote:

800-700 TL mi ???

yani 500-400 TL arasi

UCAKLA GETIRIRSE GUMRUK PARASI V E R M E Y E C E K .

quote:

gümrüktek kalan ürüne bandarol kesiliyor en düşün bandrol bedeli 60€ dur bunun dışında kesinlen vergiler falan var ben gecen sene elite getirtim 850 tlye mal olmuştu geride gönderemedim satın aldım 600tl diyen arkadaşlar zırvalamasın getirsinler 600 tlye ben alınlarından öpecem bu arada wifi oldugu için trtubandrolü ala bilirler bunuda belirtiyim eger trt bandrolu alınırsa 100€ o bilginiz olsun aslında olay gümrük memurunun insiyatifine kalıyor vergi ödemedende alırsın aslında ama gümrükte işler biraz sıkı yürüyo vergi ödemeden alanını görmedim daha

arkadasim sen ne diyorsun ucakla getirirsen bandrol mandrol para falan almiyorlar gumrukte

uçaklarda belirli bir kapasitede valiz eşya falan alabilirsiniz hem ben uçakla deil kara yolunu tercih ediyorum çünkü uçağa ayıracak param yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayarslan -- 18 Temmuz 2010; 17:36:20 >

• quote:

Miiguru adlı Türk sitesinden ipod touch 2g satın almıştım ve site Amerika'dan aldıkları ürünü Amerikan posta servisiyle Türkiye'ye yolladı.(Bir dizi olaydan sonra) cihaz İstanbul'dan giriş yaptı ve Ankara'daki gümrükte takıldı(Ankara'da oturuyorum).Gümrükten gidip alabileceğimi söylediler ve gümrükte sadece cihazın kdv'sini bir de orda işlem yapan memurlar için toplamda 40 tl vermemi istediler.Şimdi bunları okuduntan sonra bir yerimden uydurduğumu düşünebilirsin ama bu dediklerim dışında hiçbir ek ücret ödemeden cihazı Türkiye standartlarından 100 tl aşasında satın aldım.

Cihaz da 1 yıl uluslar arası garantisiyle geldi ve tamamen 0.

• amerikada klasik jasper elit ve yeni model slim fiyatı 299 dolar fiyat farkı olmmaması lazım.

Amerikalı 467 tl alıyor umarım tr fiyatları fazla uçuk olmaz
  • quote:

quote:

Avrupa'da satılan slim 189 Sterlin civarında. O yüzden 600 Tl'den yukarı kuruş oynamaz, inene kadar da beklerim. Tabi ki bu benim düşüncem.

pm de bana fiyatın 680 olduğunu söyledi kendisiyle çelişiyor

• quote:

quote:

quote:

Bende ayni kardes konustugumuz gibi

• gümrük parası vermicek diye ölücülükmü yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

quote:

quote:

Bende ayni kardes konustugumuz gibi

• 500€ bilet şuan biliyormusunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.