Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 250 Gb Almak İsteyenler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışından xbox 360 slim getirebilme imkanım var 800-700 Tl arası kaç kişi alıcı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayarslan -- 18 Temmuz 2010; 11:33:20 >

• o fiyata alıcı bulacağını sanmıyorum.
  • O fiyata gg den de alabilirler.
  • ueaueaueua .. Fransada Slimler 250 euro .. Kimi Kazıklıyorsun ? Türk parasıylada 497 liraya geliyor . Desene Ucak biletinin parasını cıkarcam diye . Gümrük Fln parasıda deme .. Bide oyle diyorlar artık kandırmak icin .. GÜmrükte para alıyorlar cart curt .. Kanmayalım arkdaslar !

http://www.darty.com/nav/achat/console_jeux/xbox_360/consoles_xbox_360/microsoft_xbox360_slim_250go.html
  • kaçyapsaydı :D 498 liramı ? bu adamın hiçmi kağrı olmuycak ? bence 700-650 lira arası ideal fiyat alıcı bulcağına inanıyorum
  • Siteden sipraris Verse insanlar kargo dahil 550 lira falan .. Nİye bosa 650-700 liraya versinki insanlar .. Para kolay kazanılmıyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayarslan

Yurt dışından xbox 360 slim getirebilme imkanım var 800-700 Tl arası kaç kişi alıcı olur?

650 TL uyarsa alırım TR gelincede o fiyattan satılacak zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukekmek23

Siteden sipraris Verse insanlar kargo dahil 550 lira falan .. Nİye bosa 650-700 liraya versinki insanlar .. Para kolay kazanılmıyor dostum

aynen
  • Kimdir nedir necidir neyin hesabını yapıyorsunuz arkadaşlar :)
  • quote:

Siteden sipraris Verse insanlar kargo dahil 550 lira falan .. Nİye bosa 650-700 liraya versin ki

Siteden verde görelim gümrüğe nsl takılıyor.
  • Yurtdışındaki fiyat burası için asla referans olamaz. Burda 40 bin liraya satılan araçlar orda yarı fiyatına. Getirtebiliyorsaniz 250 Euro'ya paşalar gibi oynarsınız, yoksa satan adamın fiyatına bosuna itiraz etmenin anlamı yok.
  • arkadaşlar gördük zaten türkiye ye gelince kaça satılıyo 360 elit teknosada hala 999 tl hem şipariş olayını bende denemiştim 360 elit bana geçen sene gümrükte %12 vergi kesiyo birde buna kargo 30 $ ekleniyo toplam 670 tl ye gelmişti inanmayan arkadaş denesin bakalım gümrükte alet takılınca mecburen ödemek zorundasınız geri gönderilmiyo kredi kartınızdanda çoktan para çekilmiş oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Siteden sipraris Verse insanlar kargo dahil 550 lira falan .. Nİye bosa 650-700 liraya versin ki

Gümrükte vergisini ödeyince bile 600 tl'ye patlıyor.
  • Eee hadi 600tl herşeyiyle ediyor. Bu adam sizin keyfiniz için mi satıyor? 700-800tl uygun fiyattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

quote:

:D okadar kolay sanma o işleri gümrük memurunun insafi payını unutmuşsun :D ve senin hesaplaman devlet kargo suyla ilgili özel bi kargo firimasıyla yolalrsa sana bayabi patlıyor

• Hala spotcularda bile Elite"ler 550-600 civariyken Slim nasil olurda 600 Tl ye getirtilebilir . Allah askina yapmayin el insaf

Not ; Arkadaslar agustosta Tr"ye gelcem Eger gerceten alacak olan varsa 650"den Getirebilirim..Ürün Pal olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 18 Temmuz 2010; 16:00:02 >
  • 650 tl olursa bende alırım, tabi pal olmak kaydıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

quote:

:D okadar kolay sanma o işleri gümrük memurunun insafi payını unutmuşsun :D ve senin hesaplaman devlet kargo suyla ilgili özel bi kargo firimasıyla yolalrsa sana bayabi patlıyor

Elektronik cihazlara %18 verginin fiyatını ödedikten sonra 30-40 tl de memura veriyorsun.Free shipping'li sitelerden alışveriş yaptıysan zaten kargo parasını ödemezsin.

Çok ters bir durum olmadığı sürece bence en fazla 600'e patlar.

• eğer pal sistem alacak varsa 10 gün içinde 250gb slim 700 tl hemen getirtirim
  • Avrupa'da satılan slim 189 Sterlin civarında. O yüzden 600 Tl'den yukarı kuruş oynamaz, inene kadar da beklerim. Tabi ki bu benim düşüncem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.