Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 250 Gb Almak İsteyenler! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho92

Üstelik daha TR de yok bu chaz ve o istediği fiyatı koyar almak isteyen alır ölücülük yapmayın hakkaten ayıp !

yok ya? istediği fiyatı koyarmış tekel piyasamı bu? 360 slim in fiyatını buraya getirenler mi belirleyecek? elite te aynı para ve 600 e satılıyor slim de elite le aynı paraya satılıyor bütün dünyada. slimde yasal yollarla gelse kdv si gümrük vergisi kargosu dükkan karı herşey dahil 600 e satılamaz mı satılır. bitti.
    ölücülük yapmayacakmışız aynı fiyattan satıldığını bilmek ölücülük ama fahiş fiyat isteyip yeni birşeymiş gibi ürün satmak ölücülük değil dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 23 Temmuz 2010; 16:08:42 >
  • arkadaşlar bakın burada hala yanlışa düşüyorsunuz slimle elite aynı para diil slim 500tl elite ise 385 tl bilmem anlıyormusunuz?hala aynı para diyorsunuz. yani aynı para diyer ölücülük yapıyorsunuz 115tl fark var türklirası olarak şuan elite 600 ödeniyor.
  • neyse ya arkadaşlar daha iyi bilir fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 22 Temmuz 2010; 17:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

ben cihazlar elime ulaştıktan sonra güzel bir fiyat yapıcam eger gümrükte ekstra bir para ödemessek peki fiyatı 650 pazarlıksız yapsak kaç kişi alıcak?

arkadaşım ben talibim 650 tl ye satıcaksan alıcıyım , yalnız cihaz pal olmalı ve gg den ilan açmalısın sonra bana burdan pm at getirince, hemen alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souleater

quote:

Orijinalden alıntı: korayarslan

arkadaşlar bu kadarda insafsız olunmaz yani şimdiden vazgeçme aşamasına geldi xbox ları getirtip zararınada satamam yani ee siz çok daha iyisini biliyorsanız daha ucuza getiririm diyorsanız banada söyleyin bende alıcıyım

ağladı assdgfdg

zaa diyene bak sen getir bakalım sistemi zararına satarmısın elimde kalsın daha ii kuzenlere hediye ederim
  • xbox 360 slim en fazla 600 olur ki o bile fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmoid

xbox 360 slim en fazla 600 olur ki o bile fazla

Komik misin ? Yok yok kesinlikle öylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

quote:

xbox 360 slim en fazla 600 olur ki o bile fazla

Komik misin ? Yok yok kesinlikle öylesin.

nasıl yani ?
  • Türkiye'de slim 600 olur diyosun basbaya. Komiksin.
  • quote:

Türkiye'de slim 600 olur diyosun basbaya. Komiksin.

hayal kurmak hakkım ama
  • quote:

quote:

Türkiye'de slim 600 olur diyosun basbaya. Komiksin.

hayal kurmak hakkım ama

Hayal değil bence. 600-700 TL arası bişey olur. Öyle 900 TL olacak falan zannetmeyin.
  • Elite bile 600 liraya kaç senede indi gelmesi faili meçhul bi ürüne 600 lira diyorsunuz pes doğrusu.

Burası Türkiye 900'de isterler 1200'de merak etmeyin. Alan olur olmaz orası bağlamaz beni ama 600 olmaz geldiği zaman.

Yurtdışından gelicek olan adam bile vergisiz cartsız curtsuz getiriyo o bile 650 fiyat biçiyo. Siz 600'den bahsediyosunuz.

Ot vergisi, bilmem ne vergisi, oksijen vergisi, su vergisi + satıcı karı derken fahiş fiyatlar görücez.
  • Ben hatırlıyorum ps3 slim ve xbox 360 elite ilk geldiginde teknosada 999tl satılıyordu ve alanlar vardı gülme krizine girmiştim görünce
  • quote:

Elite bile 600 liraya kaç senede indi gelmesi faili meçhul bi ürüne 600 lira diyorsunuz pes doğrusu.

Burası Türkiye 900'de isterler 1200'de merak etmeyin. Alan olur olmaz orası bağlamaz beni ama 600 olmaz geldiği zaman.

Yurtdışından gelicek olan adam bile vergisiz cartsız curtsuz getiriyo o bile 650 fiyat biçiyo. Siz 600'den bahsediyosunuz.

Ot vergisi, bilmem ne vergisi, oksijen vergisi, su vergisi + satıcı karı derken fahiş fiyatlar görücez.

dostum spot satılan ürünlerde ne vergisi oluo?
  • O şekilde gelenler spot değil mi zaten ? Garantili büyük firmalarda satılan ürünlerden bahsetmiyorum.
  • quote:

O şekilde gelenler spot değil mi zaten ? Garantili büyük firmalarda satılan ürünlerden bahsetmiyorum.

Spotcular 650-700 arası satar.Onlarda hiçbi vergiye tabi tutulmadığı için.Bestbuy teknosa gibi firmalar zaten ürünü 1-2 sene içinde anca getirir.Onlar ithal ettikleri için birçok bürokratik işleme tabi tutuluolar bu sebeple fiyat katlanıo
  • Arkadaslar suanda torontodayim birkac gune almayi planliyorum 7 gunum kaldi sonra donuyorum, burada best buyda 300 dolar toronto vergisiyle 350 dolar ama havalimaninda geri aliyorum vergi parasini ve cok rahat saklaniyo benden once gelen arkadaslarim ps3leri rahatca sakladilar cunku burada bir new york gezisi vardi eger kutusunu acip goturursen hicbirsekilde problem olmuyor gorurler ve durdururlarsada new yorktan aldigini iddia edip kurtuluyorsun o kadar sert degil kosullar ama suan tek kaygim firmware olmamasi veyahutta varda ben mi bilmiyorum cunku oyunlar cidden cok pahali. Kisacasi turkiyeye satmaya degil oynama getiriyorum o yuzden firmware konusu beni endiselendiriyor sizden tek ricam en kisa surede yardimci olabiliyorsaniz olmaniz, xbox hakkinda cahil olabilirim kusura bakmayin hepinize iyi geceler diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho92

ben gümrüğün en sıkı olduğu ülkelerden birinden İngiltereden getirdim Elite konsolu . Kutusuyla poşetiyle koydum uçağa yanmda getirdim kimse bişey sormadı 400 lira da ucuza getirdim.
    Ama bu size arkadaşıın verdiği fiyatı eleştirme hakkı vermez.
    Çünkü xbox kutusu cidden oradan buraya taşımak için büyük ve ağır düşündüğünüz gibi rahat değil.
    Üstelik daha TR de yok bu chaz ve o istediği fiyatı koyar almak isteyen alır ölücülük yapmayın hakkaten ayıp !
    Zaten bunları diyenlerin çoğu 600e de olsa şimdi almayacak olan adamlar....

Heathrow adamin anasini aglatir valla helal olsun ne diyeyim nasil soktun el cantanda ben alirsam eger bavula pis giysilerimin en dibine yerlestiricem pek acip bakamazlar asdklghasd

• Slim'e fw hala daha çıkmadı 1 hafta sonra konsolum geliyor ne oynayacam bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.