Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 250 Gb Almak İsteyenler! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korayarslan

quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Avrupa'da satılan slim 189 Sterlin civarında. O yüzden 600 Tl'den yukarı kuruş oynamaz, inene kadar da beklerim. Tabi ki bu benim düşüncem.

o zaman 1 2 yıl falan bekle derim

eğer gerçek alıcı var ise getitecem 650 tl ye

Ne kadar bekleyeceğime ben karar veririm zaten, tavsiyelerine pek ihtiyacım yok. Söylediklerim o veya bu sebepten dolayı hoşuna gitmemiş olabilir. Bir önceki mesajımda da yazdığım gibi ''Tabi ki bu benim düşüncem''.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Avrupa'da satılan slim 189 Sterlin civarında. O yüzden 600 Tl'den yukarı kuruş oynamaz, inene kadar da beklerim. Tabi ki bu benim düşüncem.

o zaman 1 2 yıl falan bekle derim

eğer gerçek alıcı var ise getitecem 650 tl ye

pm de bana fiyatın 680 olduğunu söyledi kendisiyle çelişiyor

Bende ayni kardes konustugumuz gibi

pm de de söylediğim gibi tr girmeden kesin bir fiyat veremem dedim 680 olur 650 olur 700 olur tr girsin bir fiyat biçecez

• alırken hediye paketi yaptırırsanız gümrükte ilave vergi filan ödemeden sorun yaşamadan geçiyor
  • kesin gecer siz 2 tane alın kesin geciyor sorun yaşatmıyorlar hatta kafaları bozulursa trt bandrolünü pat diye yapıştırıyorlar oda 100€ :) tabi bu konuşmam gecen seneki almanya maceramın eseri 2 tane kamera aldım valiz içinde getirdim trye valizim çıkışta gelmedi meger bizim valizler xraydan geciyormuş gittim görevliye dedim ki valizim gelmedi görevli dediki xrayı arayıp soralım dedi sorduk valiz gümrüge gitmiş gümrük memuru valizimi kontrol etmek istedigini söyledi ve mecburen actık neyse sadede geliyim tanesi 100€ya iki adet dvd kayıt yapan kamera almıştım bunların 1inin vergisi trde 100€yu gecti yani ucakla gelecek olanlara dikatli olmalarını öneririm sonuçta bu insanlar bu cihazları trye getiriyor ve riskleri var. 2 sene önce kayın pederimle almanyadan araçla gönüyorduk içindedi ufak defek aldığımız ev eşyaları vardı ama arabanın arkası full eşa dolu idi neyse gümrükte para yedirmeden geciremedik en son tr gümrügünde 200€ verdik. toplan butun gümrüklerde verdigimiz para 500€yu gecti yani anlıcanız bu iler öle kolay degil karayoluda olsa hava yoluda olsa adamı öpüyorlar sevgili özalın bir lafı geliyor hemen aklıma benim memurum işini bilir :) sevgili özal sayende bütün dünyadaki memurlar işini bilir oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 18 Temmuz 2010; 9:08:09 >

• Hocam valizde kutusundan falan çıkar kullanıyomuş süsü ver o zaman birşey diyemezler.
  • Tek yapıcagınız şey aleti alınca kutusuyla getirmemek koyun poşete bişeye getirin o zaman n.. alırlar vergi.
  • Arkadaşlar ben 4 tane xbox 360 slim 250gb getirdim. 1 tanesini kendim kullanıyorum. 3 ünü satıcam. şuanda satış fiyatım 850 tl dir. şimdilik düşürmeyi düşünmüyorum fiyatı. yinede teklifleri değerlendirebilirim. saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

Arkadaşlar ben 4 tane xbox 360 slim 250gb getirdim.

Sen 4 taneyi İtalya dan getirdiğin için şanslısın o ülkenin gümrük sistemi çok rahattır hiçbir şey demezler italya değil de başka bir ülke olsaydı mümkün değil 4 taneyi TR ye getiremezdin.
  • benim anlamadığım bir cihazın daha küçük veya slim modeli yapıldığında maliyet düştüğü için tüketiciye de yansır fiyatı düşer,misal ps2 ps3,bizde tam tersi fiyat yükseliyor bu nasıl bir iştir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

benim anlamadığım bir cihazın daha küçük veya slim modeli yapıldığında maliyet düştüğü için tüketiciye de yansır fiyatı düşer,misal ps2 ps3,bizde tam tersi fiyat yükseliyor bu nasıl bir iştir?

Aslında yansıyor.Media markt,electro world gibi mağazalarda fiyat düştü.Ama spotçular aksine 20-30 tl daha da pahalandırdı.
  • PS3'de 1.000TL'den aşağı olmaz deniyordu, şimdi 600 TL'den satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

PS3'de 1.000TL'den aşağı olmaz deniyordu, şimdi 600 TL'den satılıyor

İlk çıktıgında 1500 tl di.
  • quote:

1000 Tl ye kapis kapisti Ilk ciktiginda ama
  • 650 TL ye ben alırım.Fakat ürün ne zaman elimizde olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

1000 Tl ye kapis kapisti Ilk ciktiginda ama

pm.
  • arkadaşlar yapmayın etmeyin bu arkadaş uçak biletini bedavayamı alıyor ve hiç mi kar yapmayacak bu adam babasının hayrına mı getiriyor yapmayın etmeyin eylemyin yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

arkadaşlar yapmayın etmeyin bu arkadaş uçak biletini bedavayamı alıyor ve hiç mi kar yapmayacak bu adam babasının hayrına mı getiriyor yapmayın etmeyin eylemyin yaw

öyle birşey söylüyorsun ki sanki satacak kişi sadece bu konsol için yurtdışından geliyor veya yurtdışına çıkıp türkiye' ye getirip satış yapıyor komik geliyor konuşmalar.
  • benim yıurt dışına çıkma amacım

sadece xbox alabilmek hem bazılarınız saolsunlar güzel fikirler veriyorlarda kim kutusuz xbox alır söyleyin bakalım?
  • quote:

Yurt dışından xbox 360 slim getirebilme imkanım var 800-700 Tl arası kaç kişi alıcı olur?

ingilterede 470 tl slimler :)) tcye sipariş etsen taş patlasa 100 tl kargo ücreti alırlar buda 570 tl yapar ..bu fiyata alıcı bulamazsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.