Şimdi Ara

Xbox 360 Slim 250 Gb Almak İsteyenler! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertleo

quote:

Orijinalden alıntı: korayarslan

Yurt dışından xbox 360 slim getirebilme imkanım var 800-700 Tl arası kaç kişi alıcı olur?

ingilterede 470 tl slimler :)) tcye sipariş etsen taş patlasa 100 tl kargo ücreti alırlar buda 570 tl yapar ..bu fiyata alıcı bulamazsın

o zaman bana 10 adet getirtirmisin arkadaşım parayı peşin ödeyeceğim ama 570 fazla ödemem
  • Yakında gittigidiyorda 999 tl slimler çıkmaya başlar.
  • Ayrıca oyun konsolu ithal etmek istediğinizde %25 ÖTV ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu sebeple, garantili malların fiyatları her zaman daha yüksek oluyor.
  • Adam 556 TL ye NTSC Slim satıyor ama adaptörünü patlatmış:))

http://urun.gittigidiyor.com/MICROSOFT-XBOX-360-slim-CONSOLE-kinect-250-GB_W0QQidZZ28784727
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Adam 556 TL ye NTSC Slim satıyor ama adaptörünü patlatmış:))

http://urun.gittigidiyor.com/MICROSOFT-XBOX-360-slim-CONSOLE-kinect-250-GB_W0QQidZZ28784727

Yeni çıkan bir ürün ve ntsc olmasaydı hemen alırdım.
  • Yeni çıkan hiçbir elektronik eşyayı çıkar çıkmaz almam. Nedir ne değildir önce öğrenmek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Yurt dışından xbox 360 slim getirebilme imkanım var 800-700 Tl arası kaç kişi alıcı olur?

ingilterede 470 tl slimler :)) tcye sipariş etsen taş patlasa 100 tl kargo ücreti alırlar buda 570 tl yapar ..bu fiyata alıcı bulamazsın

o zaman bana 10 adet getirtirmisin arkadaşım parayı peşin ödeyeceğim ama 570 fazla ödemem

hocam ben toplu getirip satmayı düşünmüyorum zevkimewww.amazon.co.uk den sipariş edicem bir tane tabi 1 ay sonra çünkü ingilterede hemen hemen herkes aLdı 1 ay bekleyip sorunları artıları eksileri nedir görmek isdiyorum.amazon'a gir Xbox 360 slim yaz hemen çıkar zaten sana 189 pound 'a eğer yardım isdersen sipariş vermede pmden msj atarsn mailini konusuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

küçüçük paketi almanyaya 50€ya gönderdim ptt kayıtlı posta ile slim en az 100€ kargosu tutar hiç birsitede 250€ya satılan cihazı sana 250€ya yollmaz bunun üsütüne en kötü 70€ kargo gümrük vergilerini ekle sana 900 -1000 tl arası mal olur

50€ ne Ben de küçük sayılmayacak A4 boyutunda 1kiloya yakın paketi 20 lira civarı bir miktara gönderdim Almanyaya ptt ile buna ne diyorsun? Küçücükten anlayışın A4'ten büyük değil herhalde?
  • 800 lira olmaz yaa 600 e versen alırım
  • arkadaşlar bu kadarda insafsız olunmaz yani şimdiden vazgeçme aşamasına geldi xbox ları getirtip zararınada satamam yani ee siz çok daha iyisini biliyorsanız daha ucuza getiririm diyorsanız banada söyleyin bende alıcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

küçüçük paketi almanyaya 50€ya gönderdim ptt kayıtlı posta ile slim en az 100€ kargosu tutar hiç birsitede 250€ya satılan cihazı sana 250€ya yollmaz bunun üsütüne en kötü 70€ kargo gümrük vergilerini ekle sana 900 -1000 tl arası mal olur

50€ ne Ben de küçük sayılmayacak A4 boyutunda 1kiloya yakın paketi 20 lira civarı bir miktara gönderdim Almanyaya ptt ile buna ne diyorsun? Küçücükten anlayışın A4'ten büyük değil herhalde?

www.amazon.co.uk bu site Türkiyeye Xbox 360 slim göndermiyor. Siz nasıl alacaksınız merak ediyorum. Biraz önce üye oldum ve 189 pound'a düşmüş slim'in fiyatı ancak satın alamıyorsunuz. 28 temmuzda stokta olacağı söyleniyor site üzerinde ve Türkiyeye ürün gönderilmiyor. Varsa bir yolu bizede anlatın bizde bilgilenelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben toplu getirip satmayı düşünmüyorum zevkimewww.amazon.co.uk den sipariş edicem bir tane tabi 1 ay sonra çünkü ingilterede hemen hemen herkes aLdı 1 ay bekleyip sorunları artıları eksileri nedir görmek isdiyorum.amazon'a gir Xbox 360 slim yaz hemen çıkar zaten sana 189 pound 'a eğer yardım isdersen sipariş vermede pmden msj atarsn mailini konusuruz

www.amazon.co.uk bu site Türkiyeye Xbox 360 slim göndermiyor. Siz nasıl alacaksınız merak ediyorum. Biraz önce üye oldum ve 189 pound'a düşmüş slim'in fiyatı ancak satın alamıyorsunuz. 28 temmuzda stokta olacağı söyleniyor site üzerinde ve Türkiyeye ürün gönderilmiyor. Varsa bir yolu bizede anlatın bizde bilgilenelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tranco buscas

quote:

quote:

quote:

quote:

amazon KKTC ye bile gönderiyor ben satıcıyla konusdum . birebir temas kur satıcıyla amazon youtube gibi genel yayım sitesi :) yani amazon yollamıyor zaten sana kargoyu Xbox'ı aldığın kuruluş gönderiyor ve geliyor .eğer stocklarda kalmadıysa bilemeycem ama sadece amazonda değil bu fiyat e-bayden yadawww.gamestation.co.ukden de bakabilirsin yada bir çok american sitesi. Sadece satıcıyla birebir yazış.

• ben gümrüğün en sıkı olduğu ülkelerden birinden İngiltereden getirdim Elite konsolu . Kutusuyla poşetiyle koydum uçağa yanmda getirdim kimse bişey sormadı 400 lira da ucuza getirdim.
    Ama bu size arkadaşıın verdiği fiyatı eleştirme hakkı vermez.
    Çünkü xbox kutusu cidden oradan buraya taşımak için büyük ve ağır düşündüğünüz gibi rahat değil.
    Üstelik daha TR de yok bu chaz ve o istediği fiyatı koyar almak isteyen alır ölücülük yapmayın hakkaten ayıp !
    Zaten bunları diyenlerin çoğu 600e de olsa şimdi almayacak olan adamlar....
  • Ne kiymetliymis Xbox slim.
  • quote:

arkadaşlar bu kadarda insafsız olunmaz yani şimdiden vazgeçme aşamasına geldi xbox ları getirtip zararınada satamam yani ee siz çok daha iyisini biliyorsanız daha ucuza getiririm diyorsanız banada söyleyin bende alıcıyım

ağladı assdgfdg
  • Arkadaşlar bu ürünün tr ye gelmesini beklemelimiyim, yoksa 650 tl ye satmaya razı olanlardan almalımıyım. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva06 -- 22 Temmuz 2010; 22:51:10 >
  • Almanyadan bir tanıdığıma aldırıyorum bu ayın 30 u gibi TR ye gelmiş olacak. Xbox ile ilgili pek bilgim yok. Burdaki arkadaşların bol bol kafasını ağrıtabilirim sorularımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva06

Arkadaşlar bu ürünün tr ye gelmesini beklemelimiyim, yoksa 650 tl ye satmaya razı olanlardan almalımıyım. Ne dersiniz?

650 TL ye satan bulursan hemen al kaçırma şuan 850 TL ye satıyorlar forumda konsolun TR ye gelmesini bekleme daha var gelmesine.
  • ben cihazlar elime ulaştıktan sonra güzel bir fiyat yapıcam eger gümrükte ekstra bir para ödemessek peki fiyatı 650 pazarlıksız yapsak kaç kişi alıcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 22 Temmuz 2010; 12:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.