Şimdi Ara

Xbox 360 Slim'i Neden Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 Slim İstiyorum Fakat Özellikleri Nedir, Artıları Eksileri Nelerdir? PS3 İle Kıyaslanırsa Farkları Nelerdir? Bu Sorularıma Cevap Arıyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim

• Slim hakkında bir fikrim yok ama sen galiba xbox ı yeni alacaksın.

Ben 1.5 yıl öncesine kadar xbox kullanıyordum. Şu son ban fırtınasından sonra bir daha nete bağlanamaıdm. aslında kendimizi banladık. o dönemde ps3 e geçtim. peki şimdi durum ne.

1. Bir kere xbox ın fonksiyon olarak, gerek grafik gerekse işlemci olarak herzaman ps3 100 basar.
    2.xbox ın gamepadı tam anlamıyla tasarım harikası, fakat ps3 teki gamepad tam anlamıyla kürdan hala da alışamadım.
    3. Live olarak, psn ye göre daha kullanışlı ve daha eğlenceli.en azından ps3 te ki gibi bir lag olayı yok.
    4.xboxta görüntüler daha canlı ve gerçekçi olup, kaplama sorununu fazla yaşamazsın. ve daha nice özellikleri ile ps3 e göre tercih sebepleri ileri sürülebilir.

Sana şukadarını söyleyebilirm ki, ps3 e göre bir değerlendirme istediğin için bunları yazıyorum. aslında slimin ne tür özelliklere sahip olduğunu soruyorsun ve ben bu soruna cevap veremiyorum. ama ps3 ile karşılaştırdığın için söylüyorum.Kesinlikle xbox gibi bir şahaser varken ps3 yaklaşma derim. Ben pişmanım. Ve biraz kendimi toparladıktan sonra ilk fırsatta orjinal bir xbox slim alacam.

• Bende Slim almayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla wireless özelliği var ve diğer xbox modellerine göre çok daha sessiz çalışıyormuş.Ayrıca 3k problemide hiç yaşanmamış.(Forumdan bir arkadaş xbox tamiri yapan bir yere sormuş hiç 3k lı slim geldimi diye gelmemiş )
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesca

Bende Slim almayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla wireless özelliği var ve diğer xbox modellerine göre çok daha sessiz çalışıyormuş.Ayrıca 3k problemide hiç yaşanmamış.(Forumdan bir arkadaş xbox tamiri yapan bir yere sormuş hiç 3k lı slim geldimi diye gelmemiş )

Jasperlarda 3 K tükendi dostum ayrıca slimde 3 K yı gösterecek buton ve led lambalarıda yok sadece çok fazla ısınmadan dolayı oda kolayına olmuyor alet kendini uyarı yazısı vererek kapatıyor soğuyana kadar. Slimde Optik ses çıkışı ve wi-fi özelliği mevcut.Jasper makinelerden daha sessiz çalıştığıda bir gerçek boyu biraz daha ufak ama kalınlık hemen hemen aynı Slim de kopya oyun oynayamazsın ancak DVD-ROM'unu değiştirerek oynarsın işlemde şöyle 70 tl = DVD ROM + 30 TL FW = 100 lira yapar. Bence Jasper boardlu xboxlarada bakmalısın taş gibiler aralarında pek bir donanım farkı yok

• her zaman dediğim gibi eğer fw li oynayacaksan elite; orjinal takılacaksan 250gb slim
  • şu xbox dünyasını hala cozemedim.
    iphone dünyasını bile cözdüm fwler vsvs.
    xbox ile ilgili kafama takılan yüzlerce soru var hala.
    jasper bordlu nedir nasıl olur. slimden farkı nedir. dış görünümü ve sistem olarak.
    slimde orjinal oyun oynuyor jasper boardlarda kopya oyun oynuyoruz o tamam. peki live olayı için slim şart mı? yada jasper ile online oynayabiliyormuyuz.
    kinectle birlikte almak istiyorum z5500 baglayacagim bunu da hesap edersek hangisini almak daha mantıklı.
    kesinlikle xbox alacagım o kesin ps3 falan hayatta bulaşmam onun yerine pc oyununu tercih ederim oda baska bir gercek.
  • Ben Gold bilgisayardan aldım 699TL'ye satılıyor

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92881&ad=MiCROSOFT-XBOX-360-250GB-KiNECT-READY-Oyun-Konsolu

Normallere göre üretim teknolojisi iyi işlemci ve GPU 45nm üretim teknolojisinde üretiliyor Kinect takacaksanız ektradan güç kablosu takma gereği duymuyor daha ufak bir tasarım daha az ısınıyor birde normallerde wifi yok (tam emin değilim) bunda mevcut benim bildiklerim bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ben Gold bilgisayardan aldım 699TL'ye satılıyor

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92881&ad=MiCROSOFT-XBOX-360-250GB-KiNECT-READY-Oyun-Konsolu

Normallere göre üretim teknolojisi iyi işlemci ve GPU 45nm üretim teknolojisinde üretiliyor Kinect takacaksanız ektradan güç kablosu takma gereği duymuyor daha ufak bir tasarım daha az ısınıyor birde normallerde wifi yok (tam emin değilim) bunda mevcut benim bildiklerim bu

şimdi hepinizin yorumlarını değerlendirdim. Benim bi arkadaşımda da xbox 360 slim var. 700 liraya almış kinect falan alırsam pahalıya geliyor diyor. sevgili 'soruce' MICROSOFT XBOX 360 250GB KINECT READY ürününün 699 liraya satılması harika bence. yorumlar beni çok aydınlattı. hepinize teşekkür ederim. peki bu ısınma olayında direk kapanıyormuş makine? biraz daha bilgilendirebilirseniz beni, almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetoKey -- 29 Aralık 2010; 22:14:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.