Şimdi Ara

xbox alımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnci6

bütçem ona el vermiyor 1yıl garantili xbox 1200 civarı bulunuyor garantili ps4 isem 1650 civarı sizce değer mi farka exclusive dışında fark var mı

Alıntıları Göster
    Exc. olayında ilginizi çeken oyun varsa PS alın. Şahsen ben Spider-Man, God of War, Uncharted vs. yerine Forza Horizon 4, Halo, Gears 5 oynarım hele FH4 bana göre PS Exc. oyunlarının hepsinden daha çok sarıyor. Ortak olan çok oyunda var.

Aslında ne oynayacağınıza bağlı. Bana Xbox gamepass ve Ea access hayli hayli yeter aylık 10 lira öderim bi sürü online, single canavar oyunlar oynarım. P1 P2 mevzusundan güzel oyunlara ucuza sahip olup sıkılınca gene satabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Exc. olayında ilginizi çeken oyun varsa PS alın. Şahsen ben Spider-Man, God of War, Uncharted vs. yerine Forza Horizon 4, Halo, Gears 5 oynarım hele FH4 bana göre PS Exc. oyunlarının hepsinden daha çok sarıyor. Ortak olan çok oyunda var.

Aslında ne oynayacağınıza bağlı. Bana Xbox gamepass ve Ea access hayli hayli yeter aylık 10 lira öderim bi sürü online, single canavar oyunlar oynarım. P1 P2 mevzusundan güzel oyunlara ucuza sahip olup sıkılınca gene satabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    witcher 3 fifa nba red dead daha çok bunları istiyorum bunlardafark oluyor mu görüntü kalitesi farkı nasıldır bi de online da lag oyuncu bulamama vs olur mu en son ps3üm vardı uzak kaldım piyasaya

uncharted gow spider man oynamak isterim ama dediğim gibi sırf konsol 500 tl farklı oyunlar daha pahalı öğrenci halimle beni zorlar ilerde kısmet olursa next gen de oynarım diyorum onları da

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 gamepasste var ama kaldırılacaktı sanırım forumda 15-20 liraya hak satıyorlar. Fifa, Nba 2019 ları Battlefield serisi vs. Ea Access de mevcut. RDR2 90-110 arası hak satılıyor. Görüntü kalite farkı PS4 ile çok olacağını sanmıyorum. Online sadece FH4 de oynuyorum sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 18 Ocak 2020; 12:5:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Witcher 3 gamepasste var ama kaldırılacaktı sanırım forumda 15-20 liraya hak satıyorlar. Fifa, Nba 2019 ları Battlefield serisi vs. Ea Access de mevcut. RDR2 90-110 arası hak satılıyor. Görüntü kalite farkı PS4 ile çok olacağını sanmıyorum. Online sadece FH4 de oynuyorum sıkıntı yok.
    çok oyun kaldırılması oluyor mu game passte bi de ekleniyor mu farklı oyunlar psn plus gibi
    Oyunlar genellikle 5-6 ay kalıyor tabi arada istisnalarda oluyor yani erken kaldırılanlar, microsoft oyunları daimi olarak gamepass te mevcut, online lag internetin ile alakalı olabilir , internet bağlantın stabil ise bir problem olmaz ,olur ise nat problemi olur onuda cihaza sabit ip dns verip , modemden dmz açarak çözebilirsin. Witcher ın şuanda kaldırılma gibi bir durumu yok bir 5-6 ay sonra ancak kalkar, oyunlarda çözünürlük farkları var one s genelde 900p -1080 p dinamik çözünürlük kullanıyor aradaki fark bu 4k tvde oynamıyorsan pek sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Oyunlar genellikle 5-6 ay kalıyor tabi arada istisnalarda oluyor yani erken kaldırılanlar, microsoft oyunları daimi olarak gamepass te mevcut, online lag internetin ile alakalı olabilir , internet bağlantın stabil ise bir problem olmaz ,olur ise nat problemi olur onuda cihaza sabit ip dns verip , modemden dmz açarak çözebilirsin. Witcher ın şuanda kaldırılma gibi bir durumu yok bir 5-6 ay sonra ancak kalkar, oyunlarda çözünürlük farkları var one s genelde 900p -1080 p dinamik çözünürlük kullanıyor aradaki fark bu 4k tvde oynamıyorsan pek sorun olmaz
    4k tvm yok zaten ps4 e göre daha mı düşük çözünürlüğü bide sizce değer mi 400 tl fazla verip ps4 almaya tek fark exclusive oyunlar gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnci6 -- 18 Ocak 2020; 12:30:24 >
    exclusive ve birazda grafik kalite farkı var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

exclusive ve birazda grafik kalite farkı var..
    genelde hep one la karşılaştırmışlar s le çok bulamadım video
    bazı oyunlarda ps4 daha iyi çözünürlük sunuyor ama atla deve değil , çözünürlüğe ve stabilite istersen onex alman lazım, aradaki fark bana göre değmez
  • quote:

bazı oyunlarda ps4 daha iyi çözünürlük sunuyor ama atla deve değil , çözünürlüğe ve stabilite istersen onex alman lazım, aradaki fark bana göre değmez
    şuan 2 seçeneğim var ikisi de resmi garantili 2. el ya xbox s 1100 tl ya da ps4 1600 tl
    exc. oyun takıntın yoksa one s al geç , artan para ile üyelik alır keyfine bakarsın , one s in ederi 1000 civarıdır yanında ekstra bir şeyler yoksa ,şuan 1350 liraya sıfırı satılıyor ara ara , ps4 içinde istenen para çok
  • quote:

exc. oyun takıntın yoksa one s al geç , artan para ile üyelik alır keyfine bakarsın , one s in ederi 1000 civarıdır yanında ekstra bir şeyler yoksa ,şuan 1350 liraya sıfırı satılıyor ara ara , ps4 içinde istenen para çok
    microsoft garantisi istiyorum 1000 civarı bulamadım öyle en az 1100
  • Ben de One S almayı düşünüyorum, mediamarkt indirimi vardı kaçırdım. Şu an en uygun a101 internet sitesinde satılıyor 1449

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

Ben de One S almayı düşünüyorum, mediamarkt indirimi vardı kaçırdım. Şu an en uygun a101 internet sitesinde satılıyor 1449
    mediamarkt tekrar yapar mı beklemeye değer mi
  • öğrenciysen ps4 e hiç bulaşma ,oyuna para yetiştiremezsin ,grafik farkı ps4 ile one s arasında %15 gibi ancak one x ile neredeyse 2 katı..bına göre tercihini yap.

gamepass ile az bi paraya bi çuval oynarsın..işte al one s devam öğrenci konsolu..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

öğrenciysen ps4 e hiç bulaşma ,oyuna para yetiştiremezsin ,grafik farkı ps4 ile one s arasında %15 gibi ancak one x ile neredeyse 2 katı..bına göre tercihini yap.

gamepass ile az bi paraya bi çuval oynarsın..işte al one s devam öğrenci konsolu..:))
    link vermek yasaksa silerim bilgim yok hocam bu 2 cihaz arasında kaldım bir yandan ps exc. oynamak istiyorum ama bir yandan da pahalı geliyor
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-s-1-tb-microsoft-garantili-pluskonsol-cenneti-bakirkoy-780927215/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-en-guzel-karne-hediyesi-2-el-temiz-1-tb-1-yil-garantili-ps4-781017616/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnci6 -- 18 Ocak 2020; 17:48:3 >

• quote:

mediamarkt tekrar yapar mı beklemeye değer mi

Alıntıları Göster
    media markette 1349 tl idi.şuan hepsiburada.comda 1399 tl.
    yani sadece 50 tl fark var.
    ben 150 200 tl indirim bekliyorum.yoksa işime yaramıyor
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsi burada olmadan düşünmüyorum hbyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Satıcı hepsi burada olmadan düşünmüyorum hbyi
    ben hepsiburada.comdaki 1799 tl olanı gözüme kestirdim.6 taksit olması avantaj.
    150 tl 200 tl indirim kovalıyorum.yakalarsam alma niyetindeyim.
    indirim çeki kupon bulamadım.
    bankalardan harcama sözü kampanyası bekledim olmadı.kartlarımı kapattırdım oradan birşey çıkarsa beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

ben hepsiburada.comdaki 1799 tl olanı gözüme kestirdim.6 taksit olması avantaj.
    150 tl 200 tl indirim kovalıyorum.yakalarsam alma niyetindeyim.
    indirim çeki kupon bulamadım.
    bankalardan harcama sözü kampanyası bekledim olmadı.kartlarımı kapattırdım oradan birşey çıkarsa beklemedeyim

Alıntıları Göster
    sen bilirsin hocam da bu konsol 1800 1600 etmez bence 1600e 2.el ps4 al exc leri de oynarsın artı olarak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.