Şimdi Ara

xbox alımı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İnci6

Kaça aldınız hocam

Alıntıları Göster
    800 TL'ye aldım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

800 TL'ye aldım hocam.

Alıntıları Göster
    garantili one s 1100 civarı onu alacağım sanırım 0ı 1400-1500 vermeye değer mi o farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

garantili one s 1100 civarı onu alacağım sanırım 0ı 1400-1500 vermeye değer mi o farkı

Alıntıları Göster
    Bence değmez hocam. İkinci elden temiz bir konsol alıp kullanabilirsiniz. Zaten ömrünün sonuna yaklaşıyor konsol yarın sıfır alıp açsanız sizinki de 2. el olacak 300-400 fazla vermeye değmez ama ben 2. ele güvenmiyorum sıfır kutusundan açıp kullanacağım derseniz onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 26 Ocak 2020; 22:11:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Bence değmez hocam. İkinci elden temiz bir konsol alıp kullanabilirsiniz. Zaten ömrünün sonuna yaklaşıyor konsol yarın sıfır alıp açsanız sizinki de 2. el olacak 300-400 fazla vermeye değmez ama ben 2. ele güvenmiyorum sıfır kutusundan açıp kullanacağım derseniz onu bilemem.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p monitörde oynamayı planlıyorum benim için en mantıklısı xbox one s mi olur yoksa xbox one x mi?
  • 1- 2 tip one s varmış cdsiz olanı almak dezavantaj olur mu kutulu oyun çalıştıramıcam sonuçta
    2-2.el garantili alınır mı başıma bela olur mu
    3- oyun bulma da sıkıntı çeker miyim hem çeşitlilik hem fiyat konusunda

Sorulara kendimce yanıt vereyim.

1: Bence ucuz olanı almalısın. Bu dönemde oyunların çoğu kod yöntemiyle veya gamepass gibi stream platformlardan indiriliyor. Ben yıllardır kutulu oyun yüklemedim, kullanmadım. Ama fiyat benzer ise tabii ki cd'li versiyonu almak daha avantajlıdır.
    2: Özel günlerde çift kollu one s'ler çeşitli oyunlarla veya gamepass-ea access hediyeleriyle 1800-1900 bandında satılıyor. Bence ikinci ele gerek yok.
    3: Sadece gamepass'te yüzlerce oyun var (gta 5, witcher 3, pes, gear of war) dahil. Xbox konusunda yaşayabileceğin en son sıkıntı, oyun kıtlığıdır. Ben her gün oyun oynarım daha başlayamadığım yüzlerce oyun var.

Son olarak one x mi one s mi konusuna gelirsek. Daha önce düzenli oyun oynadığın bir platform varsa örneğin pc veya ps3, one x öneririm. Çünkü zaten birçok oyunu oynamışsındır, daha iyi bir konsol almalısın. Ancak uzun dönemdir oyun oynamadıysan one s seni en az 3 yıl götürür. Desteklediği oyunları bitirmeye zaten 2 yıl anca yeter. Donanımı ve goruntu kalitesi de bence çok iyi. Ama tabii ki bütçen varsa one x almalısın. Ama one s kesinlikle üzmez

Hayırlı olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layenkati -- 29 Ocak 2020; 12:37:31 >

• Apollo31 kullanıcısına yanıt
    İleride monitör değiştirmeyi düşünüyorsan onex al , onex te 1080 p ve 1440p supersampling var olduğundan daha detaylı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.