Şimdi Ara

xbox alımı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnci6

Geçen hafta 1350 ye satmış mediamarktta kaçırdım onu tekrar o seviyeye iner herhalde

Alıntıları Göster
    İner iner inmezsede yakın zamanda bu fiyata alma 2. el bak hocam.
  • quote:

Amacım hocam fifa nba witcher falan oynamak arads ds dizi izlemek 600 e yakın fiyat farkına değmez o zaman

Alıntıları Göster
    Bence de değmez hocam. Division 2'yi de denemiştim, grafik kötü değildi.

Akşam witcher 3'ü ve monster hunter world deneyeceğim. Yorum yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps için eğer arşivci değilsen oyun fiyatlarını dert etme. İkinci el piyasası daha hareketli olduğu için single oyunları ya bedavaya yada 5-10 liraya oynuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Ps için eğer arşivci değilsen oyun fiyatlarını dert etme. İkinci el piyasası daha hareketli olduğu için single oyunları ya bedavaya yada 5-10 liraya oynuyorsun
    Oyun fiyatı değildeb1400 e sıfır xbox alabilirken 2.el cihazlara güvenemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: first9

Bence de değmez hocam. Division 2'yi de denemiştim, grafik kötü değildi.

Akşam witcher 3'ü ve monster hunter world deneyeceğim. Yorum yaparım.

Alıntıları Göster
    Sağol un hocam bekliyorum

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katılıyorum. 2. el de her zaman bir risk vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 20 Ocak 2020; 21:39:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu konuda size katılıyorum. 2. el de her zaman bir risk vardır
    3 ihtimal var hocam

1150 ye 2.el xbox
    1400 civarına 0 xbox
    1600 e 2. El ps4

Aynı fiyat olsa ve ikisi de 0 olsa düşünmeden 4 alırım ama hem para verip hem de 2.el güvenemiyorum sizce hangisi en mantıklısı

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Sıfır xbox daha cazip duruyor. Zaten oynamadığınız her oyun yeni oyundur. 3-4 sene sonra diyelimki xbox oyunlarına doydunuz ps5 geriye uyumlulukla gelecek deniyor. Ps5 alıp tüm ps4 oyunlarını da oynayabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sıfır xbox daha cazip duruyor. Zaten oynamadığınız her oyun yeni oyundur. 3-4 sene sonra diyelimki xbox oyunlarına doydunuz ps5 geriye uyumlulukla gelecek deniyor. Ps5 alıp tüm ps4 oyunlarını da oynayabilirsiniz
    Benim de planım öyle açıkcası şuan en mantıklısı indirim beklemek o zaman

• Vatanda Xbox one x indirime girdi 2499 tl

• Valla kardeş ps4 pro kullanıcısıyım. oyunlar çok pahalı tamam xboxtada çok ucuz değil ama xbox her ay 10larca oyun veriyormuş. bende geçmeyi düşünüyorum.
  • ha bir de

aklıma gelen iyi ve kötü yanları yazacağım ps ve xbox için.

Xbox, microsoft ürünü o yüzden avantajlısın. Pcye özel oyunları oynayabilirsin. Gamepassın verdiği oyunları da pcde oynayabilirsin.

Playstation a özel oyunlar çıkıyor. The last of us gibi bu güzel yanı var.

fifa 20 ve pes 20 de xboxçılar rakip bulamamaktan şikayetçi. Haklılar.

Ps4 te böyle bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisso32 -- 21 Ocak 2020; 5:22:36 >
  • Hocam Fifa 15-19 PS4’te oynadım. Fifa 20 Xbox’ta oynuyorum. Rakip bulma konusunda ben fark görmedim.

• Eğer film izlemem diyorsan all digital edition daha mantıklı zaten kutulu pek oyun bulamıyorsun hep dijital store dan alıyorum ben İstanbul'da yine bulabilirsin belki fakat Bursa da bile ben bulamıyom ve dijital de fiyat genelde daha iyi olur

• Arkadaşlar bu cd olayına takılmayın kendinize sorun ne zaman cd lazım oldu diye? cok lazım oluyorsa zaten alırsınız. ya lazım olursa demeyin netflix var içinde zaten fazlasıyla yeter.
  • sıfır şuan en ucuz amazonda kendi satıyor 1500e beklemeye değer mi 1350-1400 bandına inebliyor yoksa 2.el microsoft garantili 1200 e mi almalı mıyım
  • Yeni Xbox ya da ps5 çıkınca yeni çıkan oyunlar Xbox one x ve PS4 de çalışmayacak mı? Yani çıktığından itibaren yeni oyunlar sadece yeni nesil konsollara mı çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: oski_58

Yeni Xbox ya da ps5 çıkınca yeni çıkan oyunlar Xbox one x ve PS4 de çalışmayacak mı? Yani çıktığından itibaren yeni oyunlar sadece yeni nesil konsollara mı çıkıyor?
    Hocam yeni nesil konsollar çıkınca diğer konsollar en az 2-3 yıl daha desteklenmeye devam edecektir. Milyonlarca kişinin aldığı cihazlara desteği hemen kesmezler.

• quote:

sıfır şuan en ucuz amazonda kendi satıyor 1500e beklemeye değer mi 1350-1400 bandına inebliyor yoksa 2.el microsoft garantili 1200 e mi almalı mıyım
    Hocam 2. el temiz bir one s alıp kullanabilirsiniz ben pc olduğu halde yakınlarda fat kasa bir xbox one aldım kullanıyorum. Biraz pahalıya geldi ama memnun kaldım cihazdan. Fat kasalarda hiçbir sorun yok temizinden alıp kullanabilirsinizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 26 Ocak 2020; 21:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Hocam 2. el temiz bir one s alıp kullanabilirsiniz ben pc olduğu halde yakınlarda fat kasa bir xbox one aldım kullanıyorum. Biraz pahalıya geldi ama memnun kaldım cihazdan. Fat kasalarda hiçbir sorun yok temizinden alıp kullanabilirsinizde.

Alıntıları Göster
    Kaça aldınız hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.