Şimdi Ara

xbox alımı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sarj standi + iki batarya aldim $19 dolara. Oynamayi biraktigimda kontrolleri stand uzerine bırakıyorum, tekrar oynamaya basladigimda iki kontroller de full bataryaya sahip oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

One x al hocam bence. Yeni one s almış, önceden de ps4 kullanmış biri olarak grafik ps4 konsolunda daha iyi. Bazı oyunlarda görüntü çamur gibi hatta.

Alıntıları Göster
    Karşılaştırdığınız oyun var mı hocam one s alma arifesindeyim de bende

• K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Amazon.com hocam. Amazon Basics marka. Turkiye’ye kargo seçeneği var mi emin degilim; ama Turkiye’de de muadili ürünler vardır kesin.

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    RDR 2'de muazzam bir fark var iki cihaz arasında. Ancak, bu farki görebilmek icin HDR destekli 4k televizyon lazim en basta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

RDR 2'de muazzam bir fark var iki cihaz arasında. Ancak, bu farki görebilmek icin HDR destekli 4k televizyon lazim en basta.
    Ben 4k olmayan da oynucam gene fark olur mu

Fark yine de olur ama o kadar büyük bir fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Fark yine de olur ama o kadar büyük bir fark olmaz.
    Teşekkürler

• Buna denk geldim instagramda. Düşünenler bir değerlendirsin

xbox alımı

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var.1080P Tv’de dahi gözle görülür derecede fark var.Görmemek için kör olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

Hangi oyunlarda öyle hocam

Alıntıları Göster
    Fifa, pes, mortal kombat x, black desert, jump force, naruto falan. Deneyebildiklerim bunlar

• Ben fark yok ya da buyuk fark yok demiyorum ki hocam. Dedigim:

1080p televizyon kullanirken Xbox One s ve Xbox one x arasindaki fark < 4k HDR tv kullanirken Xbox One s ve Xbox One X arasindaki fark.
  • X ile s ten ziyade ortak oyunlarda s ile ps4ün farkını merak ediyorum

• Bide amazon da 1400ü o da 1600e çıkarmış teknosa ve mediamarktta ds öyle şoktan da almak istemiyorum buralards tekrar indirime girer mi beklemeye değer mi

• quote:

Karşılaştırdığınız oyun var mı hocam one s alma arifesindeyim de bende

Alıntıları Göster
    Fifa, mortal kombat x, black desert, jump force.

Yarına witcher ve gta 5 inecek. Onları deneyeceğim

• quote:

Fifa, mortal kombat x, black desert, jump force.

Yarına witcher ve gta 5 inecek. Onları deneyeceğim

Alıntıları Göster
    Sonucu söylerseniz çok sevinirim fifa da one s le ps4ün farkı ne hocam

Girecektir mutlaka. Acele etmeyin almakta 1.600 lira yüksek fiyat.
  • quote:

Sonucu söylerseniz çok sevinirim fifa da one s le ps4ün farkı ne hocam

Alıntıları Göster
    Grafik ps4'te daha iyi gibi geldi ama fark çok yoktu. Ancak mortal kombat, black desert oyunlarında bariz fark vardı. Black desert resmen çamurdu.

Benim xbox alma amacım oyun önceliği değildi. Zaten playstation exclerini oynadığım için ps4 exc oyun oynama ihtiyacımda yoktu. PC satacağım için film ve dizi seyretmek için tarayıcısını kullanmak, canım sıkıldığında oyun açıp oynamaktı. Bu amacımı kesinlikle fazlasıyla karşılıyor. Tarayıcısı çok iyi ps4'e göre ve 1 yıllık ultimate game aldım. Başka para vermeden 1 yıl oyunda oynayacağım.

Ama amacım film-dizi değil, tamamen oyun olsaydı kesinlikle ps4 tercih ederdim ben. Hem grafik kalitesi, hemde oyuncu sayısı galiba daha çok ps4'te ve en önemlisi exc oyunlar tabi ki.

Ama en önemlisi playstation almak yetmiyor, masrafları daha fazla. 2. El ve sıfırı daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 20 Ocak 2020; 19:42:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Girecektir mutlaka. Acele etmeyin almakta 1.600 lira yüksek fiyat.
    Geçen hafta 1350 ye satmış mediamarktta kaçırdım onu tekrar o seviyeye iner herhalde

• quote:

Grafik ps4'te daha iyi gibi geldi ama fark çok yoktu. Ancak mortal kombat, black desert oyunlarında bariz fark vardı. Black desert resmen çamurdu.

Benim xbox alma amacım oyun önceliği değildi. Zaten playstation exclerini oynadığım için ps4 exc oyun oynama ihtiyacımda yoktu. PC satacağım için film ve dizi seyretmek için tarayıcısını kullanmak, canım sıkıldığında oyun açıp oynamaktı. Bu amacımı kesinlikle fazlasıyla karşılıyor. Tarayıcısı çok iyi ps4'e göre ve 1 yıllık ultimate game aldım. Başka para vermeden 1 yıl oyunda oynayacağım.

Ama amacım film-dizi değil, tamamen oyun olsaydı kesinlikle ps4 tercih ederdim ben. Hem grafik kalitesi, hemde oyuncu sayısı galiba daha çok ps4'te ve en önemlisi exc oyunlar tabi ki.

Ama en önemlisi playstation almak yetmiyor, masrafları daha fazla. 2. El ve sıfırı daha pahalı.

Alıntıları Göster
    Amacım hocam fifa nba witcher falan oynamak arads ds dizi izlemek 600 e yakın fiyat farkına değmez o zaman

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.