Şimdi Ara

xbox alımı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Eğer sadece o oyunları oynayacaksan 500 tl farka değmez,xbox'ı tavsiye ederim. Hem oyunları da daha ucuza bulabilirsin.
    spider man detroit gow uncharted 4

bu excler ilgimi çekiyor ama bunların fiyatı ve konsol farkı derken 750yi buluyor en son ps3üm vardı şimdi amacım özellikle online fifa nba oynamak ve witcher 3 red dead gibi ortak aaaları oynamak 2-3 yıl böyle gitse zaten ps5 iyice stabilleşir ve öğrencilikte bittiği için alabilirim bunları da onda oynarım diyorum
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Mantıklı dediğin.özellikle online'sa o kadar farka değmez
    Ama ps5'teki geriye uyumluluk her oyun için mi geçerli olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 19 Ocak 2020; 0:23:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

daha çok online nba fifa vs
  • quote:

yazın 1 hafta ps4 kiralayp detroit gow uc4 ve spidera bakmayı düşünüyorum offlineları için fiyat farkına değmez

excler için olur büyük ihtimalle en kötü remastered koyarlar kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnci6 -- 19 Ocak 2020; 1:2:57 >
    1 haftada hangisini bitiricen uzun oyunlar bunlar,1 haftada 2-3'ünü oynamak fazla gelip sıkabilir.
    Ama diğer türlü farka değmez dediğin gibi,bu şekilde yapılabilir.

• şuraya psnow oyun listesi bırakayım. yıllık 300lira 700den fazla oyun var kütüpanesinde..

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141546993

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

şuraya psnow oyun listesi bırakayım. yıllık 300lira 700den fazla oyun var kütüpanesinde..

psnow geldi mi trye
  • quote:

şuraya psnow oyun listesi bırakayım. yıllık 300lira 700den fazla oyun var kütüpanesinde..

Hocam yıllık 300 lira PSnow + PS Plus bir 300 lira daha. Hatta bugünün kuruyla 59 USD 350 lira ediyor, yani toplam 700 lira. Aynı fiyattan daha düşüğe (540 lira) 3 senelik Xbox Game Pass Ultimate veriyor, Xbox Live Gold dahil. Bir senelik üyelik birisinde 180 lira öbüründe 700 lira Üstelik yeni nesil Microsoft oyunları da bu üyelikte ilk günden piyasaya sürülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 19 Ocak 2020; 11:36:57 >

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    700lira ne alaka hicam ? psnow kod ile 300liraya aliniyor. plus zaten 180lira. 480 yapar toplam. gamepass son dönemde çok uygun fiyata verildi haklısin ama yeni nesilde bukadar uygun olmıyacaktır. ayrıca fiyat farkı var tamamda 3katıda daha fazla oyun var psnowda.

türkiyeye gelmesine gerek yok hocam amerika psnden alabiliyoruz. yukardaki arkadaş xbox kullaniyor diye ps fiyatlarini abartarak yazmiş :) gamepass için söylediği fiyatlar sabitmi hep o fiyata alınabilirmi bilmiyorum. zaten birinde 260 oyun var birinde 700den fazla. 2 konsolda hangisini alirsan al illaki oyun alacaksin bu konuda ps tarafı daha avantajli kutuluda 2.el oyun piyasasi hareketli dijital alirsanda forumda çok uygun fiyatlara bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 19 Ocak 2020; 12:33:14 >
  • quote:

700lira ne alaka hicam ? psnow kod ile 300liraya aliniyor. plus zaten 180lira. 480 yapar toplam. gamepass son dönemde çok uygun fiyata verildi haklısin ama yeni nesilde bukadar uygun olmıyacaktır. ayrıca fiyat farkı var tamamda 3katıda daha fazla oyun var psnowda.
    Hocam kod fiyatlarını bilmiyorum tabii; ancak U.S. PSN’de $59 USD, U.K. PSN’de £49 GBP. Aynı fiyatlar PS Plus için de geçerli. İki farklı hesap açarsanız (bir Türkiye bir US ya da U.K.) PS Plus da daha ucuza gelebilir. Ben tek PSN hesabı kullanıyorum, geçen sene PS Plus üyeliğimi en ucuz $35 USD’ye yenileyebildim.

Ancak, yine de hala, sizin yazdığınız en iyi senaryoda bile birinin bir seneliği 170 lira, öbürünü 470 lira. Xbox için 540 liraya 3 senelik hesap alıp sonrasında yeni nesil oyunları da oynayabileceksiniz, Microsoft stüdyoları piyasaya sürdüyse ilk günden oynayabileceksiniz. Bugün 3 sene üyelik alan birisinin yeni nesil oyunlara 2 seneden fazla erişimi olacak.

PS Now’ın Game Pass’e oyun üstünlüğü olup olmadığı tartışılır bir konu, ben katılmam mesela; ama sizin görüşünüz farklı olabilir tabii. Bahsettiğiniz 700 oyunun size göre niteliğiyle bana göre niteliği arasında fark gayet tabii olabilir. O konuda bir şey yazmaya gerek duymuyorum. Satın alacak arkadaş kendi ilgisine göre karşılaştırıp kararını verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 19 Ocak 2020; 12:43:0 >

• quote:

türkiyeye gelmesine gerek yok hocam amerika psnden alabiliyoruz. yukardaki arkadaş xbox kullaniyor diye ps fiyatlarini abartarak yazmiş :) gamepass için söylediği fiyatlar sabitmi hep o fiyata alınabilirmi bilmiyorum. zaten birinde 260 oyun var birinde 700den fazla. 2 konsolda hangisini alirsan al illaki oyun alacaksin bu konuda ps tarafı daha avantajli kutuluda 2.el oyun piyasasi hareketli dijital alirsanda forumda çok uygun fiyatlara bulabilirsin.
    kutu da ps daha avantajlı ama konsolu pahalı hocam 2. elde 400 0 da 1000 lira fark var unc4 gow detroit spider man bu 4 oyun için o kadar para vermeye değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

kutu da ps daha avantajlı ama konsolu pahalı hocam 2. elde 400 0 da 1000 lira fark var unc4 gow detroit spider man bu 4 oyun için o kadar para vermeye değer mi

Alıntıları Göster
    Hocam değer mi değmez mi ona kendi oyun ilgilerinize göre siz karar vereceksiniz. Ödünç alabileceğiniz, kiralayabileceğiniz bir PS4 varsa bahsettiğiniz oyunları 1 ayda bitirebilirsiniz, ya da gelecek nesilde PS5 alırsanız geriye uyumluluk ile de oynayabilirsiniz. Hepsinin ortalama oynanış süresi 15 ile 20 saat civarı, Horizon bir miktar daha uzun. TLOU, Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 ve GOW çok kaliteli, başyapıt oyunlar. Bir şekilde oynama fırsatı bulursanız oldukça keyif alırsınız. Hepsinin ortalama oynanış süresi 15 ile 20 saat civarı, Horizon bir miktar daha uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 19 Ocak 2020; 12:56:39 >

sıfırda nasil o kadar fark varki sıfır ps4 slim 2000lira. sana hangisi uygun geliyorsa aklına yatiyorsa onu al hocam ps ve xbox diyemem ben. fiyat olarak bakarsan xbox uygun

• quote:

sıfırda nasil o kadar fark varki sıfır ps4 slim 2000lira. sana hangisi uygun geliyorsa aklına yatiyorsa onu al hocam ps ve xbox diyemem ben. fiyat olarak bakarsan xbox uygun
    hepsiburadaki saçma satıcılar hariç 2500den aşağı bulamadım ben hocam alb nethouse falan onlara da güvenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam değer mi değmez mi ona kendi oyun ilgilerinize göre siz karar vereceksiniz. Ödünç alabileceğiniz, kiralayabileceğiniz bir PS4 varsa bahsettiğiniz oyunları 1 ayda bitirebilirsiniz, ya da gelecek nesilde PS5 alırsanız geriye uyumluluk ile de oynayabilirsiniz. Hepsinin ortalama oynanış süresi 15 ile 20 saat civarı, Horizon bir miktar daha uzun. TLOU, Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 ve GOW çok kaliteli, başyapıt oyunlar. Bir şekilde oynama fırsatı bulursanız oldukça keyif alırsınız. Hepsinin ortalama oynanış süresi 15 ile 20 saat civarı, Horizon bir miktar daha uzun.

Alıntıları Göster
    planım o yönde benim de bu cihaz 2-3 yıl idare ederse beni sonrasında nextgen ps5 alırım mutlaka ya psnow gibi bir şeyde olur en kötü remastered çıkarırlar

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    ben üstünlük olsun diye yazmadım zaten hocam. her ikiside iyi servisler zaten. fiyat olarak gamepass avantajli tabi özellikle son dönemde nerdeyse bedavaya dağittilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

hepsiburadaki saçma satıcılar hariç 2500den aşağı bulamadım ben hocam alb nethouse falan onlara da güvenmiyorum

Alıntıları Göster
    güvenilmiyecek birşey yokki hocam eurasia garantili cihaz satiyorlar yani resmi sony garantili. alb iyidir mesala en çok bilimen firmalardan.

• quote:

güvenilmiyecek birşey yokki hocam eurasia garantili cihaz satiyorlar yani resmi sony garantili. alb iyidir mesala en çok bilimen firmalardan.

Alıntıları Göster
    hocam adamlar oyunlu seti açıp oyunsuz satıyor araştırırsanız bulursunuz ki dediğiniz gibi olsa bile 4 oyun için 500 vermeye değer mi
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Evet, onu da büyük ihtimal bu nesildeki başarısızlıkları sonucunda gelecek nesile daha başarılı bir başlangıç yapmak için yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.