Şimdi Ara

xbox alımı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnci6

hocam adamlar oyunlu seti açıp oyunsuz satıyor araştırırsanız bulursunuz ki dediğiniz gibi olsa bile 4 oyun için 500 vermeye değer mi

Alıntıları Göster
    yok hocam bu kadar evham yapmayin :) işini hakkiyla yapanlar var merdiven altı spotcu değil bunlar. neyse siz hangisini isterseniz onu alin hocam xbox a daha yakınsınız belliki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

yok hocam bu kadar evham yapmayin :) işini hakkiyla yapanlar var merdiven altı spotcu değil bunlar. neyse siz hangisini isterseniz onu alin hocam xbox a daha yakınsınız belliki.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğim gibi güvenilir olsa bile ana soruya dönüyoruz 500 tl 4 oyun için değer mi

• quote:

Hocam dediğim gibi güvenilir olsa bile ana soruya dönüyoruz 500 tl 4 oyun için değer mi

Alıntıları Göster
    hocam valla xbox fani gibi yaziyorsunuz :) 4 oyun nedir en az 10 exc oyunu severek oynarsin 20den fazla exc oyun var ama kriter bütçe ise hangisi ucuzsa içine siniyorsa onu al. ben şunu al bunu al diyemem

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen sizin tercihlerinize bağlı hocam, biz ne dersek diyelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hocam valla xbox fani gibi yaziyorsunuz :) 4 oyun nedir en az 10 exc oyunu severek oynarsin 20den fazla exc oyun var ama kriter bütçe ise hangisi ucuzsa içine siniyorsa onu al. ben şunu al bunu al diyemem

Alıntıları Göster
    fanı olamam çünkü xboxım yok en spn ps3üm vardı detroit gow spider uc4 bloodborne ve horizon başka var mı exc last of us oynadım zaten tekrar oynamam iğneleme değil baktım exc bunlar vardı bilmediğim varsa ekleyebilirsin :)
  • Ps4 varken Xbox alınmaz hocam.1600-1700liraya 2.el rahat bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Bu tamamen sizin tercihlerinize bağlı hocam, biz ne dersek diyelim :)
    alb ihthalaçı garantiliymiş ps4ler hocam xboxta karar kıldım yardımınız için teşekkürler
  • Artık yeni nesil gelmek üzereyken bu neslin konsolunu almaya gerek yok bence.
  • Xbox one x 2500 lira nasıl fiyat arkadaşlar, almaya değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

Xbox one x 2500 lira nasıl fiyat arkadaşlar, almaya değer mi?
    yeni nesil 3500 4000 olacaksa değmez bence
    Yeni nesil o fiyata çıktıktan anca 1.5 sene sonra olur.
    1500 civarına xbox one s mi yoksa 2500e xbox one x mi kararsız kaldım
  • Graduate kullanıcısına yanıt
    HDR destekli 4K televizyonunuz varsa One X ciddi görüntü farkı oluşturuyor. Gelecek nesil oyunları da 2 sene kadar çalıştıracağı düşünülünce One X için aradaki fark bence değer. Sizin için aradaki 1000 lira farkın önemi ne kadar değeceğini de belirleyen faktör olur.

• PS4 çıktığından beri kullandım son 1 senedir one x kullanıyorum

Fanboyuk yapmadan objektif olarak +larını ve -lerini yazıcam (kendi tecrübelerime dayanarak)

ARTILARI
    +Gamepass'te her ay AA oyunlar ekleniyor
    +Gold ve gampass 40 lira ama oyun kütüphanes çok geniş
    +4K olarak ps4 ten daha iyi
    +Safari yani internet browser'İ flash destekli siteleri açıyor(film dizi siteleri)
    +teknik destek ağı ve kalitesi çok ilgili ve geniş anında gelip kapıdan alıp kapıya bırakıyorlar
    + sessiz çalışıyor (pronun bazı modelleri aşırı sesli çalışıyordu)
    +Geriye dönük xbox 360 oyunları destekliyor bu sayede eski nostaljik oyunları oynayabilirsin
    + 1080p 120HZ Destekliyor

EKSİLERİ
    - joystick pil ile çalışıyor ve şarjlı piller çok kısa gdiyor bir tek duracel 3-4 gün gidiyor(aylık pil masrafı 40-50 lira)
    - Yazılımı sık sık donuyor (5-6 kere değişime gönderdim bundan seneler öncede sıfır almıştım yine yazılımda sıkıntılar oluşmuştu)
    - Arayüze alışmak zaman alıyor karışık
    - Gold ve gamepass üyeliği aylık 40 lira oyun kütüphanesi iyi olsa'da fiyat biraz fazla
    - EXC oyunları çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrbyn11 -- 20 Ocak 2020; 10:59:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrbyn11

PS4 çıktığından beri kullandım son 1 senedir one x kullanıyorum

Fanboyuk yapmadan objektif olarak +larını ve -lerini yazıcam (kendi tecrübelerime dayanarak)

ARTILARI
    +Gamepass'te her ay AA oyunlar ekleniyor
    +Gold ve gampass 40 lira ama oyun kütüphanes çok geniş
    +4K olarak ps4 ten daha iyi
    +Safari yani internet browser'İ flash destekli siteleri açıyor(film dizi siteleri)
    +teknik destek ağı ve kalitesi çok ilgili ve geniş anında gelip kapıdan alıp kapıya bırakıyorlar
    + sessiz çalışıyor (pronun bazı modelleri aşırı sesli çalışıyordu)
    +Geriye dönük xbox 360 oyunları destekliyor bu sayede eski nostaljik oyunları oynayabilirsin
    + 1080p 120HZ Destekliyor

EKSİLERİ
    - joystick pil ile çalışıyor ve şarjlı piller çok kısa gdiyor bir tek duracel 3-4 gün gidiyor(aylık pil masrafı 40-50 lira)
    - Yazılımı sık sık donuyor (5-6 kere değişime gönderdim bundan seneler öncede sıfır almıştım yine yazılımda sıkıntılar oluşmuştu)
    - Arayüze alışmak zaman alıyor karışık
    - Gold ve gamepass üyeliği aylık 40 lira oyun kütüphanesi iyi olsa'da fiyat biraz fazla
    - EXC oyunları çok az
    şarjlı piller çok kısa gidiyor yazmışsınız.
    şarjlı kalem piller kaç saat oyun oynatıyor.
    birde örnek olarak pes 2020 oyunu gamepass ile 1 yıllık 2 yıllık gibi uygun fiyatlara satın alabiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

şarjlı piller çok kısa gidiyor yazmışsınız.
    şarjlı kalem piller kaç saat oyun oynatıyor.
    birde örnek olarak pes 2020 oyunu gamepass ile 1 yıllık 2 yıllık gibi uygun fiyatlara satın alabiliyormuyuz.

Alıntıları Göster
    Şarjlı kalem pil aldm 3800 mah fakat 2 gün zor gitti (bütün gün kullandım) En iyi giden duracel
    pes 2020 gamepass ile ücretsiz zaten aylık fiyatı 40 lira ama pes20 ile bürsürü oyunda var GTA 5 The witcher forza horizon 4 gibi birsürü AA oyun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrbyn11 -- 20 Ocak 2020; 11:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

1500 civarına xbox one s mi yoksa 2500e xbox one x mi kararsız kaldım
    One x al hocam bence. Yeni one s almış, önceden de ps4 kullanmış biri olarak grafik ps4 konsolunda daha iyi. Bazı oyunlarda görüntü çamur gibi hatta.

• Emrbyn11 E kullanıcısına yanıt
    Günlerindir istediğim karşılaştırma buydu hocam x için yapmışsınız ama genel xbox vs ps de diyebiliriz herhalde bide kablolu şarj aparatı satılıyor bir kaç yerde gördüm işlevsel midir önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: first9

One x al hocam bence. Yeni one s almış, önceden de ps4 kullanmış biri olarak grafik ps4 konsolunda daha iyi. Bazı oyunlarda görüntü çamur gibi hatta.

Alıntıları Göster
    Hangi oyunlarda öyle hocam

• quote:

Günlerindir istediğim karşılaştırma buydu hocam x için yapmışsınız ama genel xbox vs ps de diyebiliriz herhalde bide kablolu şarj aparatı satılıyor bir kaç yerde gördüm işlevsel midir önerir misiniz
    Ben kullandım ps kolu kadar gitmiyor tabi ama orjinalini alırsan gayet yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.