Şimdi Ara

xbox alımı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak2658

Ben Elektronik cihazlarda 2.el alma taraftarı değilim . bütçeni sarsmayacak ise 300 TL fazla verip sıfır almani öneririm

Alıntıları Göster
    satan da ama nethouse diye bir şey o ne kadar güvenli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

Ben Elektronik cihazlarda 2.el alma taraftarı değilim . bütçeni sarsmayacak ise 300 TL fazla verip sıfır almani öneririm

Alıntıları Göster
    resmi microsoft garantisi oluyor mu bunların
  • Microsoft garantisi konusunda sıkıntınız olmaz,en ufak sıkıntıda ücretsiz ve hızlı birşekilde sorununuz hallolur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Microsoft garantisi konusunda sıkıntınız olmaz,en ufak sıkıntıda ücretsiz ve hızlı birşekilde sorununuz hallolur.
    bunda microsoft garantisi var mı hocam yazmıyor da

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı ürün bu büyük ihtimalle.Amazon’de’den topluca alıp satan çakal türk esnafı.980₺’ye geliyordu cihaz,bu üzerine maşallah 400₺ koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Yurtdışı ürün bu büyük ihtimalle.Amazon’de’den topluca alıp satan çakal türk esnafı.980₺’ye geliyordu cihaz,bu üzerine maşallah 400₺ koymuş.
    ya 2.el ya da teknosa mediamarkı beklicem o zaman hocam
  • Dostum sakın xbox a bulaşma ps4 neden dersen

1 ülkmeizde daha yaygın satmak istediginde alıco bulabilirsin xbox elindr kalr satamazsın 2.elde baya bekler üstelik ps5 ve yeni xbox arifesinde

2.ex oyunlar kutulu 2.el çok kelepir fiyata bulabilirsin

3.aylık abonelige verlen bedava oyunlar. Ps4 de verilen bedava oyunlar xbox dna çok çok daha iyi bu ay uncharted collection veriyor misal ps plus abonelerine bedava

4. Xbox illa alcaksan one x alman gerek one s filan tıraş görüntü kalitesi ps4 den düşük

5.oyun fiyat inidirimlerinde ps4 inidirimi daha güzel

6.2 konsolda da ea acces mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Dönmüşsün yine bu sefer de ps tarafına mı

• Ne alakası var türkiyedeki gerçek bu. Xbox çok fazla satmıyor ve one s in grafik kalitesi çöp alacaksa one x almalı onada gücü yetmiyor ps4 alsın en azından ilerde para biriktiri ise ps4 ü az bir zarar ile satar misal 1500 e 2.el ps4 alsa 1200 e satar ama 1350 ye sıfır one s alırsa 800 e satar degeri çok düşüyor

Bu arada hala xbox kullanıyorum 10 senem dolcak

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar satar mıyım bilmiyorum beni 2 3 yıl götürse yeter 0 ps4 2600 ona fs bütçe el vermez ya da one x e

1100 e 2. El xbox
    1400 e 0 xbox
    1600 e 2.el ps4 bunlardan birini alıcam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Dostum sakın xbox a bulaşma ps4 neden dersen

1 ülkmeizde daha yaygın satmak istediginde alıco bulabilirsin xbox elindr kalr satamazsın 2.elde baya bekler üstelik ps5 ve yeni xbox arifesinde

2.ex oyunlar kutulu 2.el çok kelepir fiyata bulabilirsin

3.aylık abonelige verlen bedava oyunlar. Ps4 de verilen bedava oyunlar xbox dna çok çok daha iyi bu ay uncharted collection veriyor misal ps plus abonelerine bedava

4. Xbox illa alcaksan one x alman gerek one s filan tıraş görüntü kalitesi ps4 den düşük

5.oyun fiyat inidirimlerinde ps4 inidirimi daha güzel

6.2 konsolda da ea acces mevcut
    4. Madde için çoğu video ds kafa kafayaydı hatta witcher de xbox daha iyiydi

5 içinde
    PSprices
    PlayStation Resmi Mağazada ve Perakendecilerdeki Oyun Teklifleri • PSprices Türkiye
    https://tr.psprices.com/region-tr/index

xbdeals.net
    XB Deals - Xbox Store Discounts Alerts
    https://xbdeals.net/tr-store
    bu 2 siteye bakınca pek fark göremedim hocam

Dostum dediigm gibi burda seni cezbeden verilen oyunlar ve alacagın hizmetler olcak

Misal senin yapman gereken int i açman be gamepass kütüpanesine bakman ben hangi oyunu oynarım tüketirim

Sonra ea acces e bakman bu aboneliklerdki oyunlar bana hitap ediyormu onları göz gezdirmen gerek

Yoksa 2 cihazda işini görür ama burda önemli olan senin hangisinden zevk alacagın

Ben ex oyuncuyum kaliteli aaa ex oyunlar ve düz aaa oyunlar benim tercihim single takılırım diyorsan ps4

Ama ben online girerim çagır çatur level kasarım vs diyorsanda joistik rahatlıgı ile xbox derim. Tabi one s alırsan muhakka ufak bir ekran da oyna pc monitörü ile dahs güzel olur zaten grafik kalitesi düsü. Monitör işini görür

Yanlız inidirim demiştim ben dün baktıgımda rdr 2 ultimate sürümü 212 tl idi psn inidirimde bügün bütmiş olmalı indirim zamanlarında ps4 daha iyi xbox indirimleri saglam degil

Bedava verilen oyunlarda ps4 çok çok daha iyi xbox başarısız ücretsiz oyunlarda

• quote:

Dostum dediigm gibi burda seni cezbeden verilen oyunlar ve alacagın hizmetler olcak

Misal senin yapman gereken int i açman be gamepass kütüpanesine bakman ben hangi oyunu oynarım tüketirim

Sonra ea acces e bakman bu aboneliklerdki oyunlar bana hitap ediyormu onları göz gezdirmen gerek

Yoksa 2 cihazda işini görür ama burda önemli olan senin hangisinden zevk alacagın

Ben ex oyuncuyum kaliteli aaa ex oyunlar ve düz aaa oyunlar benim tercihim single takılırım diyorsan ps4

Ama ben online girerim çagır çatur level kasarım vs diyorsanda joistik rahatlıgı ile xbox derim. Tabi one s alırsan muhakka ufak bir ekran da oyna pc monitörü ile dahs güzel olur zaten grafik kalitesi düsü. Monitör işini görür
    sırf exc için 500tl fark vermeye değer mi ikisi de 2. el olacak şekilde konuşuyorum gow spiderman uch4 detroit 4 oyun için bunları da next gende oynarım artık

hocam dediğim gibi çoğu oyunda one s daha iyi hatta bu monitör önerinizi fanboyluğunuza bağlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

link vermek yasaksa silerim bilgim yok hocam bu 2 cihaz arasında kaldım bir yandan ps exc. oynamak istiyorum ama bir yandan da pahalı geliyor
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-s-1-tb-microsoft-garantili-pluskonsol-cenneti-bakirkoy-780927215/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-en-guzel-karne-hediyesi-2-el-temiz-1-tb-1-yil-garantili-ps4-781017616/detay/

Alıntıları Göster
    Emin ol parasına hayli hayli değer.oyun piyasasındaki en iyi oyunlara sahip ps4. God of War serisi, last of us, heavy rain,detroit , beyond two souls , spiderman , uncharted serisi ,infamous serisi vs say say bitmez.

Arada çok über bir fark var. Sadece god of war,last of us,uncharted,detroit dörtlüsü bile hiçbir rakibinin olmaması durumuna yeter. Zaten bu dörtlünün 3 tanesi çıktığı yılda yılın oyunu seçildi,kişiden kişiye değişir ama mesela god of war hayatımda oynadığım en iyi oyun.Daha last of us 2,ghost if tsushima gibi oyunlar gelecek bir de.

Oyunlarda da para konusunda sıkıntın olmaz,kardeşlikte istediğin oyunu rahatça ucuza bulabilir ve bitirdikten sonra aynı paraya satabilirsin.ben de öğrenciyim oyun parasına neredeyse 1 kuruş çıkmıyor arada sırada 5-10 tl ye zararına satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 19 Ocak 2020; 0:10:38 >

• quote:

Yanlız inidirim demiştim ben dün baktıgımda rdr 2 ultimate sürümü 212 tl idi psn inidirimde bügün bütmiş olmalı indirim zamanlarında ps4 daha iyi xbox indirimleri saglam degil

Bedava verilen oyunlarda ps4 çok çok daha iyi xbox başarısız ücretsiz oyunlarda
    bende indirim için attım zaten onları da veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Emin ol parasına hayli hayli değer.oyun piyasasındaki en iyi oyunlara sahip ps4. God of War serisi, last of us, heavy rain,detroit , beyond two souls , spiderman , uncharted serisi ,infamous serisi vs say say bitmez.

Arada çok über bir fark var. Sadece god of war,last of us,uncharted,detroit dörtlüsü bile hiçbir rakibinin olmaması durumuna yeter. Zaten bu dörtlünün 3 tanesi çıktığı yılda yılın oyunu seçildi,kişiden kişiye değişir ama mesela god of war hayatımda oynadığım en iyi oyun.Daha last of us 2,ghost if tsushima gibi oyunlar gelecek bir de.

Oyunlarda da para konusunda sıkıntın olmaz,kardeşlikte istediğin oyunu rahatça ucuza bulabilir ve bitirdikten sonra aynı paraya satabilirsin.ben de öğrenciyim oyun parasına neredeyse 1 kuruş çıkmıyor arada sırada 5-10 tl ye zararına satıyorum.

Alıntıları Göster
    hocam 500 oyun farkıyla 800ü bulacak onun yerine şuan nba red dead ve witcherla 2-3 yıl devam edip ps5te bunları oynmayı planlıyorum geriye uyumluluk olacak deniyor 5 için

Dostum fanboy degilim fanboy olsam niye ps4 al diyim söylüyorum eger online oyun oynicaksan xbox da monitör daha saglıklı çünkü xbox da freesync destegi mevcut

Zaten burdaki çogu kişide one s in güçsüz oldugunu biliyor yoksa sana kimse one x al diye baskı yapmaz ayrıca görüntü kalitesini YouTube dan digital foundry nin videolarına bakıp görebilirsin

• quote:

Dostum fanboy degilim fanboy olsam niye ps4 al diyim söylüyorum eger online oyun oynicaksan xbox da monitör daha saglıklı çünkü xbox da freesync destegi mevcut

Zaten burdaki çogu kişide one s in güçsüz oldugunu biliyor yoksa sana kimse one x al diye baskı yapmaz ayrıca görüntü kalitesini YouTube dan digital foundry nin videolarına bakıp görebilirsin
    teşekkürler
    Eğer sadece o oyunları oynayacaksan 500 tl farka değmez,xbox'ı tavsiye ederim. Hem oyunları da daha ucuza bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 19 Ocak 2020; 0:15:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.