Şimdi Ara

xbox- atik-platin çok farklı fiyatlar ne karar vermeli.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Catastrophe_

tabiiki garantili aldıktan sora military pack almanın bir sakıncası yok :)

koray.83, tyıldırım pes2008 i çok seviyorum demiş ve NTSC-u lara bir kaç ay geç çıkıyor diye dert yanınca ben o yüzden ona PAL makina tavsiye ettim

Pes için 300ytl fazladan ödeyecek.
  • quote:

Militarylerde de 3 kırmızı sorunu var diye biliyorum ben.. Dikkatli olunması lazım

Yok öyle birşey arkadaşım.Diğerlerinde risk ne kadarsa militaryde de o kadar.
  • military,pal,ntsc-j
    bunların 3 kırmızı risk oranı aynı gerisi hurafeden başka bişey değil
  • ben olsam birebir değişim yapan bi yerden hayatta almazdım cihazımı.
    Neden ? sıfır makine alıyosun ve 3 kırmızı görüyo 3 ay sonra(misal veriyorum), götürüyosun değiştiriyolar, al sıfır makine. Geri aldıkları makineleri ne yapıyorlar, mantıklı bi açıklamaları varmı ?
    böyle firmalardan alanlar biliyorum ben, adam alıyor 3 kırmızı görüyo ilk ay, götürüyo yenisini alıyo eve geliyo takıyo gene 3 kırmızı:) varmı böyle bir tesadüf, kimse kimseyi savunmasın arkadaş dogrular bunlar, aldıkları makineyi yapıp kutuya geri sokup sıfır diye satıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Militarylerde de 3 kırmızı sorunu var diye biliyorum ben.. Dikkatli olunması lazım

Yok öyle birşey arkadaşım.Diğerlerinde risk ne kadarsa militaryde de o kadar.

Bendede military var ve riski dediğin gibi diğerlerindede neyse o
  • Atik'ten 100 YTL fark verip garantili alanlardan problem çıkanlar var mı? Yani değiştirme olsun, tamir olsun merak ediyorum
  • arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler özellikle _catastrophe_ detaylı açıklamaların için teşekkür ederim.
    sanıyorum riski azaltmak elite'a da bir bakmak lazım..ntsc-u için konuyu anladım aslında kaybım çok bişey yok. olabilir belkide.. kafayı hep pal'e takmıştım sorun olmasın die..dediğiniz gibi 1-2 aya pes2008 orayada çıkacaktır zaten.
    Bu arada elite'dada rgb çıkışı var dimi hdmi bağlamıycam çünkü..

peki elite- ntsc-pal arasında çok fiyat fark mı bilen varmı arkadaşlar?

nofear72 arkadaşımız 750 demiş ama ntsc-u pal mi anlayamadım?

birde _Catastrophe_ internetten alışveriş için

tyıldırım, şi..... NTSC-u alman daha mantıklı çünkü oyunları Walmart, playasia gibi sitelerden dolar üstünden satın alabilirsin.. Ama pal makina alırsn oyunlar hep EURO cinsinden satılır..biraz daha pahalıya gelir.. Gene de son karar senindir ama ben Atik'ten ELİTE modeli almanı tavsiye ederim.. Bölge konusunda karar senindir... He bir de bu elitelerde HDMI çıkışı olduğu için evinizdeki TV ye göre 360'ın hakkını daha çok vererek oynayabilirsiniz..:)

[

bu topic doğru yermi sormak için ama sen hiç walmart-playasia'dan aldınmı? buralarda kargoda sorun oluyormu? gümrükte falan

teşekkürler

• atik elektronik te yunus kardeşim var umarım sana güzel bişeyler yapmaya çalışır samimi çocuktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuRRoUnDeR

atik elektronik te yunus kardeşim var umarım sana güzel bişeyler yapmaya çalışır samimi çocuktur

Yunus'a psp soracaksın, helede tekken deme ona hiç xbox larla tahtakalede atilla bey ilgileniyor özellikle, ama yardımcı olacagına şüphe yok.

Birde Atik'den 100 ytl verip garantili alanlar sorun yaşadımı diye bi soru sormuş bitane arkadaş.

Sorun morun yaşamazsınız arkadaşlar, zaten Ms'nin cihazını turkiyeye getirecek, bu cpu yu komple söküp yeniden board'a yerleştiren özel bi makinesi var onu getirecekler 2 - 3 ay içinde, o geldigi zaman zaten 3 kırmızı tarih olacak tamamen.
    Satan yer çok gez toz sana firma propagandası yapmayalım,Gerek yok çünkü atik 1 tane 2 tane cihaz satma peşinde değil,gözümün önünde tam 40 tane Ps3 sattı atilla bey, Yani muşteri memnuniyeti daha ön planda onlarda.Satışı zaten yapıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: skynex

ben olsam birebir değişim yapan bi yerden hayatta almazdım cihazımı.
    Neden ? sıfır makine alıyosun ve 3 kırmızı görüyo 3 ay sonra(misal veriyorum), götürüyosun değiştiriyolar, al sıfır makine. Geri aldıkları makineleri ne yapıyorlar, mantıklı bi açıklamaları varmı ?
    böyle firmalardan alanlar biliyorum ben, adam alıyor 3 kırmızı görüyo ilk ay, götürüyo yenisini alıyo eve geliyo takıyo gene 3 kırmızı:) varmı böyle bir tesadüf, kimse kimseyi savunmasın arkadaş dogrular bunlar, aldıkları makineyi yapıp kutuya geri sokup sıfır diye satıyorlar.

Evet ben de çok düşündüm bunu ve böyle yapıyor olabilirler. 3 ay önce ilk Xbox'ım sanki kullanılmış gibiydi. Hani çok çalışınca yan tarafın rengi ısıdan koyulaşıyor (Xbox360 yazan yer), öyle bir iz vardı. Firmware yüklerken açtıkları için belki ondan öyle oldu diye düşünmüştüm. 3 ay sonra makina gitti. Ama o izin olması için en az birkaç ay lazım diye düşünüyorum. Şimdi yenisini verdiler ama bu yeni gözüküyor. İnşallah öyledir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SuRRoUnDeR

atik elektronik te yunus kardeşim var umarım sana güzel bişeyler yapmaya çalışır samimi çocuktur

Yunus'a psp soracaksın, helede tekken deme ona hiç xbox larla tahtakalede atilla bey ilgileniyor özellikle, ama yardımcı olacagına şüphe yok.

Birde Atik'den 100 ytl verip garantili alanlar sorun yaşadımı diye bi soru sormuş bitane arkadaş.

Sorun morun yaşamazsınız arkadaşlar, zaten Ms'nin cihazını turkiyeye getirecek, bu cpu yu komple söküp yeniden board'a yerleştiren özel bi makinesi var onu getirecekler 2 - 3 ay içinde, o geldigi zaman zaten 3 kırmızı tarih olacak tamamen.
    Satan yer çok gez toz sana firma propagandası yapmayalım,Gerek yok çünkü atik 1 tane 2 tane cihaz satma peşinde değil,gözümün önünde tam 40 tane Ps3 sattı atilla bey, Yani muşteri memnuniyeti daha ön planda onlarda.Satışı zaten yapıyorlar.

Atikle birkaç alışverişim oldu ve şu anda baya samimi dost olduk,3 e 5 e bakmayıp işini yapan dürüst bir esnaf politikasını izliyorlar her zaman için vede öylelerKimse atikle yaptığı ticaretten pişmanlık duymaz diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

quote:

ben olsam birebir değişim yapan bi yerden hayatta almazdım cihazımı.

Evet ben de çok düşündüm bunu ve böyle yapıyor olabilirler. 3 ay önce ilk Xbox'ım sanki kullanılmış gibiydi. Hani çok çalışınca yan tarafın rengi ısıdan koyulaşıyor (Xbox360 yazan yer), öyle bir iz vardı. Firmware yüklerken açtıkları için belki ondan öyle oldu diye düşünmüştüm. 3 ay sonra makina gitti. Ama o izin olması için en az birkaç ay lazım diye düşünüyorum. Şimdi yenisini verdiler ama bu yeni gözüküyor. İnşallah öyledir.

olabilir değil öyle yapıyorlar zaten, 1 sene içinde kaçtane makine dönmüştür kimbilir, zaten garantili diye alan adam hiç korkusu yok sabah akşam açıyo makineyi sonra senesi dolmadan 3 kırmızı, hadi al yenisini ver , geri aldıgı cihazı çöpe atacak kadar zengin finansmana sahip bi firma bilmiyorum şahsen ben cihazımı alırken çok araştırdım,çok yerle görüştüm çogu ilk 3 kırmızıda değiştiririz dedi göğsünü gere gere:) başkasından gelen makineleri yapıp paketliyip satıyoruz dese daha samimi olabilirlerdi göğüs gerecek bi sebep olurdu en azından çünkü samimi söylemiş olurdu. Atik'i aradım sordum,yok biz makine değiştirmiyoruz dedi, ilk 3 kırmızıda tamir ediyoruz, eger ikinci kez verirse gene tamir ediyoruz, 3. kez verirse makinenin board'ını değiştiriyoruz zaten makine sıfırlanmış oluyo dedi, kullanılmış makineyi geri almıyoruz dedi, oh be dedim içime su serpildi vallahi o yorumu duyunca, hiç düşünmeden gittim aldım

• karar çok basit: atik davran atikten al
  • Elite NTSC/U ve Military fiyatı nedir peki Atik'te?
  • elite ntsc-u en son 695 di ama zam gelmiş diye bi yazı okumuştum burda biyerlerde, dün ordaydım military pack çevirici fln beraber 460.
  • bu arada arkadaşlar internette biraz araştırma yaptım. okuduğum kadarıyla yeni elite'lardada 3 kırmızı ışık hatası varmış..hatta bir forumda kullanıcın biri yeni eliteını sadece 9 saat kullanmış ve 3 kırmızı ışık hatası almış :(...kıssadan hisse bu aleti alacaksak riskide satın alacağız anlaşılan. amerikada microsoft 360'a 3 yıl değiştirmeli garanti veriyor. bazı kullanıclıar 2 yılda 3-4 kez değiştirmiz xbox'larını... türkiyede mecburen garanti veren bir yerden almak lazım. onlarda 1 yıl garanti veriyor. belkide atik'le falan konuşulup 2 yıllık garanti yada 1.yılın sonunda tekrar bir ücretle garanti uzatması yapmak lazım çünkü herna her yerde karşımıza çıkabiliyor.. böyle düşünürsekde en ucunu almak en doğru galiba ay ay ay... ntsc-u military pack + 100 ytl garanti daha iyi gibimi ne????

• Peki garanti belgesi veriyor mu yoksa sözle mi garanti?

Kendi de veriyor olsa bile sözleşmeli garanti almak gerekir bence.
  • Platin

Atik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 18 Kasım 2007; 21:57:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Peki garanti belgesi veriyor mu yoksa sözle mi garanti?

Kendi de veriyor olsa bile sözleşmeli garanti almak gerekir bence.

ön panelin altına kendi stiker ini yapıştırıyor , stikerin üstünde o günün tarihi var, sonra kartını alırsın kartın arkasına makinenin satılgını günü ve seri numarasını yazıyorlar, atik de sorun çıkmaz.

ya 3 kırmızı hatası almışta arkadaşlar elite de okadar iyileştirmeler yapıldı , nerden biliniyorki elektrik voltajından görmedigi o 3 kırmızının? bi anlık elektrik gidiş gelişindede makine 3 kırmızı veriyor, bu hatamıki şindi.
  • Atik' de şu an Pal konsolun fiyatı nedir arkadaşlar,bilen var mı?Üretim tarihide önemli..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.