Şimdi Ara

xbox- atik-platin çok farklı fiyatlar ne karar vermeli.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Platin Elektroniği değişmiş gördüm. Bu siteye bile reklam verdiklerine göre bence takip ediyorlardır ve şikayetleri, kötü yorumları okuyorlardır. Buna göre davranmaya başladıklarını düşünüyorum. Xbox360'ı alırken bozulursa ne olacak dedim orda görevli bir bayan var, bana eğer bozulursa yapmaya çalışırız, düzelmezse yenisini veririz dedi. Ama ben gittiğimde düzeltelim demedi, hemen yenisini verdi. Ben ordayken ana patron oradaydı. Ya o var diye böyle güzel karşılandım yada yorumlara göre kendilerini düzelttiler.
  • skynex şu yeni gelecek xbox larda 3 kımızı hatası olmayacak demişsin bu doğru mu?eğer öyle bir sey olacaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

skynex şu yeni gelecek xbox larda 3 kımızı hatası olmayacak demişsin bu doğru mu?eğer öyle bir sey olacaksa

öyle bişeyi nerede söyledim ben ? hatırlayamadım pardon hatırlatırsanız sevinicem, öyle bişeye ihtimal varmıdır şüpheli ama atik elektronik Ms nin tamir için geliştirdigi cihazı getirecekti, cpu yu komple board üzerinden söküp yeniden sağlam şekilde lehimleyebilecek bi makineydi bu, o makine geldiginde zaten 3 kırmızı tarih olur ama yeni gelecek xbox360 larda 3 kırmızı olmayacak diye bişey söyledigimi hatırlamıyorum, zaten bu 3 kırmızı makinenin içerisindeki parçaların zarar görmemesi için kendisini kitlemesi dğeilmiki ? cpu nun 1 ayagı kopunca veriyor bu hatayı, genelde bu hata giderilemiyordu ama bu cihaz başka sebeplerdende 3 kırmızı veriyo örn: 1 anlık elektrik gidip gelmesinde makine gene 3 kırmızıyı çakıyor ha kapatıyosun açıyosun sorunsuz çalişiyor ama sonuçda biyerde bu olay güvenlik amaçlı aktif oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Ben Atik'e de çok güvenmiyorum. Biraz burdan reklamı yapılıyor gibi geldi bana. En büyük rakibi Platin Elektronik olduğu için karalama politikası da var.

bütün forummu reklam yapıyor birkişi sana atik diyorsa aldırma ama 1000 kişi atik diyorsa vardır bir bildikleri bende dahil atik number one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replicadark -- 21 Kasım 2007; 20:45:23 >
  • pardon skynex kafa kalmadı ki bizde 7 saat dersten sonra
  • Hocam benim bu foruma da yazdığım gibi x360 3k vermişti atik ten almıştım aradım gönderin dediler. gönderdikten sonra da her aradığımda çok ilgilendiler, hatta ve hatta 2-3 kez de onlar aradılar ben. Mete bey olsun Atilla bey olsun. Yani yukarda Allah var, süper bir müşteri memnuniyeti var Atik elektroniğin. Ha diğerlerini bilemem, alışveriş yapmadım. Ama Atik elektronikten alışveriş yapan birisi bence pişman olmaz... Ha bu arada fiyatları da çok iyi...........
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı;
    ATik elektronik kredi kartına taksit yapıyor mu?
    Bir de nerelerde şubesi var? Ya da tek şubesi varsa tam olarak nerede? bilgilendirirseniz sevinirim...
    Hepinize iyi forumlar
  • taksit seçeneği var yapıyorlar;
    kadıköy ve tahtakalede şubeleri var arama yaparsan telefon ve adreslei görebilirsin.
  • Atik'in adresi tam olarak nerde?

Birde Özkan Elektronik'in ?

Oyun Kolu ve Fw yaptırmak istiyorumda. Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
  • öskan elektroniği bilmiyorum .
    Atik:02125267300
    birde forumda yenisin bilgin olsun bu tür şeyler için yazı yazmadan önce lütfen
    "arama"yap butonuna ilgili kelimeleri yazıp arama yapın.
    daha detaylı bilgi almış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 23 Kasım 2007; 15:39:13 >
  • yeni soru

acaba xbox arcade türkiyeye gelecekmi military pack'ten ne kadar ucuz olur..

valla benim harddiskle demoyla işim olmaz... paşa paşa kopya oyunumu oynarım... live'a bağlanıp oynayacaksamda orjinal oyunu ikinci el falan alır oynarım.. şu an zaten ana sayfada manşet ban olayı ama benimde okuduğum fw'li bile olsa live'a sadece orjinal oyunla bağlananlarda sorun yok

neyse konuyu dağıtmayalımda herkes anladı zaten malum 3k riskimiz var olabilecek en ucuz xbox'u alalım garantili....

henüz gittigidiyor'a falanda düşmedi xbox arcade ilginç....
  • Military'den ucuz olmaz bence.
  • arkadaşlar öyle çok ucuz fiyatlar beklemeyin artık;
    military bi dalgaydı ama şimdi o dalga kırıldı piyasada yine var ama devamı gelecek mi derseniz hiç zannetmiyorum.
    arcade içinde öyle ucuz fiyatlar beklemeyin çünkü amerikan ordusuna verilen milıtary packler gibi bedava olacağını hiç düşünmüyorum.
  • suan fiyatlar nasil?_ atikte ve ozkanda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

suan fiyatlar nasil?_ atikte ve ozkanda?

• Atikten al ekstra fana felan da gerek yok cihazı kutu içeriği ile birlikte 650 ytl ye al sorun olmaz ben 1 senedir standart fanla kullanıyorum, sorun felan yok, zaten hata verecekse fan man dinlemiyo cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkorkmaz

Atikten al ekstra fana felan da gerek yok cihazı kutu içeriği ile birlikte 650 ytl ye al sorun olmaz ben 1 senedir standart fanla kullanıyorum, sorun felan yok, zaten hata verecekse fan man dinlemiyo cihaz

650 ye fw li NTSC-U mu yoksa Pal mı ?
  • Pal premium.
  • Premium ile Military arasında 3 kırmızı açısından bi fark yok herhalde ikisindede risk oranı aynı. NTSC ve PAL dada böyle bir sorun yok yanılmıyorsam. Çünkü yarın bende bir XBOX 360 almayı düşünüyorum. Military NTSC-U alıcağım galiba. Okuduklarım kadarıyla Atik öneriyorsunuz ben 100 ytl de ödeyip 1 sene garantili almak istiyorum ne kadara mal olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 24 Kasım 2007; 0:18:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

Premium ile Military arasında 3 kırmızı açısından bi fark yok herhalde ikisindede risk oranı aynı. NTSC ve PAL dada böyle bir sorun yok yanılmıyorsam. Çünkü yarın bende bir XBOX 360 almayı düşünüyorum. Military NTSC-U alıcağım galiba. Okuduklarım kadarıyla Atik öneriyorsunuz ben 100 ytl de ödeyip 1 sene garantili almak istiyorum ne kadara mal olur acaba ?

Özkan Elektronik'te var aklında bulunsun.

02125140871

450 YTL Military, 100 YTL'de garanti dersek 550 YTL'ye malolur toplamda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.