Şimdi Ara

xbox- atik-platin çok farklı fiyatlar ne karar vermeli.. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miliraty Pack deki alet te Premium Pack ile aynı oldugundan belki öyle yazmıştır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Miliraty Pack deki alet te Premium Pack ile aynı oldugundan belki öyle yazmıştır :D

eh tabi o da doğru
  • 20 gün kadar önce NTSC-U ELITE'i 600 YTL ye firmwaresiz ve adaptörsüz (eskisinin adaptörünü kullanıyorum, diğer parçaları takasa verdim) olarak aldım. Şimdilik orijinal kullanıyorum, live'ı kaybettiğimde fenalık geçirmiştim Eski makinam firmwareli, banli ve kırmızılı idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulakil -- 26 Kasım 2007; 14:43:14 >
  • orjinal oyunları nasıl yapıyorsun? 0 , ikinci el , play-asia falan mı? biraz açıklasan neler yaptığını
  • valla cok uzun zamandır ebayden değişik konularla ilgili alışverişlerim oldu, ilk defa xbox oyunu aldım bir HonkKong'ludan, alıcı yorumlarına ve fiyat uygunluğuna bakarak kendisini seçtim ama oyunlar elime malesef ulaşmadı, sonrasında paypal ile kendisine dispute var mesajı ilettim. Paypal'dan mesajı alan çekik arkadaş ( o benim mesajlarıma bir türlü cevap vermeyen), vay efendim cok özür dilerim, paketin bana bugun geri döndü bana bir daha isim ve adresini teyid edersen hemen gönderirim, yada sana para iadeside yapabilirim dedi. Tekrar gondermesini istedim, çünkü hali hazırda aramızda dispute var ona güveniyorum. Bunların yanında Ameikalı bir satıcıdan baska bir oyun sipariş ettim ve elime ulaştı 1 haftada, sorunsuz
    Bu arada hongkongludan yol parası dahil COD4 ve PGR4'ü 120 YTLye almış oluyorum.

• ebay'den türkiyeye gönderiyorlarmı? (amerika herhalde- yoksa uk mi?)

gümrük falan sorun olmuyor diyorsun yani?

pay-pal kullanıyorsun tabi..

play-asia fiyatlarına baktım, türkiyeden daha ucuz tabi ama yinede pahalı geldi...

hmm ebay...
  • hong kong ile singapur satıcıları sakat
  • Eveeet e-bay ve pay-pal'e üye oldum... e-bay'e üye olurken bir seferlik kart sorarken kredi kartını verdim ama pay-pal'a sanal kart oluşturdum bakalım neler bulabilicez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 26 Kasım 2007; 16:22:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Miliraty Pack deki alet te Premium Pack ile aynı oldugundan belki öyle yazmıştır :D

• Ebay'den alışveriş yapmadan önce satıcının işlem sayısına ve en son işlem yorumları dikkate almak en başta yapacağın şeyler olmalı. Adeti abartmazsan oyunların gelişinde sorun olmaz kanısındayım. Sanal ortamda paypal gibi bir site üzerinde bulunan hesabınız riski, yurdumun marketinde yada mağazasında pos makinasından geçirilmiş bir kartınkinden fazla değil. Sonucta pos makinasıda sanal ortam ile yapiyor işlemlerini...
  • bi
    quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

Ebay'den alışveriş yapmadan önce satıcının işlem sayısına ve en son işlem yorumları dikkate almak en başta yapacağın şeyler olmalı. Adeti abartmazsan oyunların gelişinde sorun olmaz kanısındayım. Sanal ortamda paypal gibi bir site üzerinde bulunan hesabınız riski, yurdumun marketinde yada mağazasında pos makinasından geçirilmiş bir kartınkinden fazla değil. Sonucta pos makinasıda sanal ortam ile yapiyor işlemlerini...

bilgiler için saol biraz karıştırıyım almadan sana pm'den bir kaç soru sorarım zaten

• arkadaşlar şimdi güleceksiniz ama;

geçen kadıköy'e gittiğimde emintaş hanına girdim (yazıcıoğluna bakan kapısından). atik'i ararken koridorun en sounda solda (çıkış kapısın yanı) yeni açılmış içerde xbox ps3 lerin durduğu (duvarında 3 tane lcd var büyük ekran) bir yere girdim "ATİK" mi dedim evet falan dedi konuştuk yeni açıldık falan filan.. zaten konu başlığında yazdığım fiyatlar falan ordan. neyse o gün kartını almıştım ama hiç bakmadan cüzdana koymuştum. şimdi açtım bi baktım üzerine "konsolium" yakup çelik yazıyor... eee atik'i adı konsolium mu oldu yoksa ben ATİK mi deyince adam AÇIK mı anladı evet açığız mı dedi ya kendime gülüyorum ama neyse.... eğer burası değilse asıl atiğin yerini yazıcıoğluna bakan kapısından emintaş'ın bi arkadaş tarif edebilir mi lütfen

• tabikide herkes burada merak ettiği şeyleri yazacak, nerden neyi nasıl aldığını yazacakta, artık kabak tadı vermeye başladı bu konu başlıkları:
    Atikmi Platinmi?
    Japon oyuncakmı Irmak'mı
    hangisi iyidir?
    hangisi daha ucuz?
    alsam garanti yaparlarmı?
    garantisi nasıl oluyor?

yani arkadaşlar bu forumu takip etmeye başladığım ilk günden beri (1 sene oluyor) bu sorular ve cevapları var ve ilk günden beri haftada en az 1 kere bu sorular tekrar soruluyor. fiyatını merak ediyorsanız, stoklartında ne var ne yok diye merak ediyorsanız bunu soracağınız yer burası değilki? bu adamların telefon denen bir cihazları var oradan sorabiliyorsunuz yani.
  • aslında hem haklısın hem değil

haklısın sorular çok aynı ve tekrarlı ama bence atladığın nokta xbox'un ps3 gibi olmaması. ps3 forumuna bak. elite-aracde-premium yok, region olayı yok- adaptor universal-crack yok yani sorun yok :) herkes daha mantıklı şeyleri konuşuyor oyun değişimi, şu oyun böyle şu sorun vb vb..

ama xbox'a bak... yok falcon 65 nm yok 3k yok ntsc-u yok 1 yıl garanti yok şu firma daha iyi tamir ediyor..

bu kadar değişken biraradayken bu sorular bitmez, bitmeyecekte

tabikide forumu kirletmememiz gerektiğine katılıyorum ama her gün yeni bir haberin çıktığı xbox'ta (yok şu konsolarda sorun çıkmıyor...yok arcade paketi vb... falcon aracede varmış vb)

aynı soruların acaba bi yenilik var mı diye gelmesi olağan geliyor bana

• Arkadaşlar bu konsollara kullanan çoğu kişi öğrenci.Ondan bize kim en iyi fiyat performans avantajını sunarsa ona gideriz

Ben dün tahtakale atik ten xbox360 mp+fw+adopter+3 oyun+rgp kabloyu 490 ytl ye aldım.Atik e gitmeden önce de diğer satıcıların hepsini gezdim.Sonuçta en iyi fiyatı ve samimiyeti tahtakale atik gösterdi.Ama dikkat edin kadıkoy deki demedim.

Buradan atikten mete ye tesekkur ederim ilgili yaklaşımından dolayı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyildirim

arkadaşlar şimdi güleceksiniz ama;

geçen kadıköy'e gittiğimde emintaş hanına girdim (yazıcıoğluna bakan kapısından). atik'i ararken koridorun en sounda solda (çıkış kapısın yanı) yeni açılmış içerde xbox ps3 lerin durduğu (duvarında 3 tane lcd var büyük ekran) bir yere girdim "ATİK" mi dedim evet falan dedi konuştuk yeni açıldık falan filan.. zaten konu başlığında yazdığım fiyatlar falan ordan. neyse o gün kartını almıştım ama hiç bakmadan cüzdana koymuştum. şimdi açtım bi baktım üzerine "konsolium" yakup çelik yazıyor... eee atik'i adı konsolium mu oldu yoksa ben ATİK mi deyince adam AÇIK mı anladı evet açığız mı dedi ya kendime gülüyorum ama neyse.... eğer burası değilse asıl atiğin yerini yazıcıoğluna bakan kapısından emintaş'ın bi arkadaş tarif edebilir mi lütfen

gittiğin yer doğru Atik Elektronik ama kadıköydeki dükkanın adını Konsolium koymuşlar bende şaşırdım ve mete beye sorduğumda sadece konsol ve aksessuarlarını kadıköydeki dükkanlarında satacakları için böyle bir ismin daha doğru olduğunu söylediler.
    dükkanda sanırım 3 kişi çalışıyor hepsinin kendine ait kartları var;
    bendeki kartada Müslüm diye bir isim yazıyor galiba showrom hesabı müşteri temsilcileri gibi bir şey.

• quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: tyildirim

arkadaşlar şimdi güleceksiniz ama;

gittiğin yer doğru Atik Elektronik ama kadıköydeki dükkanın adını Konsolium koymuşlar bende şaşırdım ve mete beye sorduğumda sadece konsol ve aksessuarlarını kadıköydeki dükkanlarında satacakları için böyle bir ismin daha doğru olduğunu söylediler.
    dükkanda sanırım 3 kişi çalışıyor hepsinin kendine ait kartları var;
    bendeki kartada Müslüm diye bir isim yazıyor galiba showrom hesabı müşteri temsilcileri gibi bir şey.

teşekkürler şimdi rahatladım

• quote:

Orjinalden alıntı: kerim1974

Arkadaşlar bu konsollara kullanan çoğu kişi öğrenci.Ondan bize kim en iyi fiyat performans avantajını sunarsa ona gideriz

Ben dün tahtakale atik ten xbox360 mp+fw+adopter+3 oyun+rgp kabloyu 490 ytl ye aldım.Atik e gitmeden önce de diğer satıcıların hepsini gezdim.Sonuçta en iyi fiyatı ve samimiyeti tahtakale atik gösterdi.Ama dikkat edin kadıkoy deki demedim.

Garanti almamışsın , için rahatmı sorun çıkmaz diye mi düşünüyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerim1974

Arkadaşlar bu konsollara kullanan çoğu kişi öğrenci.Ondan bize kim en iyi fiyat performans avantajını sunarsa ona gideriz

peki bunu aynı şekilde izmire kargolarlarmı o konuda bir fikrin var mı?ve garanti verdiler mi bir seneeğer öyleyse bende direkt alayım.fiyat çok uygun geldi.teşekkürler şimdiden
  • arkadaslar en sonunda bugun xbox'umu aldım.tahtakale atike gittim.military pack+ataba cevirici+vga kablo+ikinci wireless kol+4 orjinal oyun(military paketi)+8 oyun+firmware+1 yıl garantili sogutma sistemi toplam 720ytl nakite aldım.atilla bey ve yunus bey ilgilendiler benle.sagolsunlar yaklasik 2saat kadar kaldım muhabbet ilgi alaka caylar hic eksik olmadı:)hatta ogle yemegide ikram ettiler.kofte ve ayran superdi:) bu forumda yazdikları kadar hatta fazlası varmış cok memnun kaldım. Henuz makineyi kurup deneyemedim ama alısveris cok iyiydi. Herkese hic cekinmeden tavsiye ederim.bisey almayacaksanizda muhabbete gidın derim:) artık aranızdayım...gorusmek uzere:)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.