Şimdi Ara

xbox- atik-platin çok farklı fiyatlar ne karar vermeli.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • riske girmezsen zevk alamassın hep oynarken zevk hem ha kırmızı yandı yanacak korkusu zevki var bu konsol da adamlar yapmış abi....umarım bi ta ki xbox ta 8 kırmızı olurda biz zevtten 4 köşe oluruz
  • Atikte görev yapan Mete Beye 4 gün boyunca abartısız 30 defa telefon açmışımdır. Alacağın kesin olmadığı halde her telefon açışımda benimle dakikalarca ilgilendi ve kafamdaki tüm soru işaretlerini yok etti.
    İl-alaka, hizmet ON NUMARA.
    ürünü aldıktan sonra çeviricide sorun yaşamıştım. Telefon açtım ve "hemen yollayın, yenisini yolluyalım" dediler.
    ayrıca daha sonrada telefon açtım ve her defasında inanılmaz bir ilgi-alaka vardı.

Bu firmayı tebrik etmek lazım ve herkese tavsiye ediyorum.

Saygılar,
  • MEte bey Atilla bey Metin bey hepsi Pırlanta gibi insanlardır, sen almayacam ama bana bilgi ver desen bile seninle sonuna kadar ilgilenirler. 3 Kırmızı sorunu ise her an her makineyi yakalayabilecek bişey... sogutma uygulamak güzel bir düşünce zaten atil elektronik sahipleri elektronik işinde üstadlar yani 1 sene garantiyide boşu boşuna vermezler... ayrıca son derece güvenilirler...

Bu arada Ps3 oyunları 150 ytl falan değil. dolar kuruda bu kadar düşükken, Play-asia dan 50 ytl - 80 ytl arası nerdeyse bütün oyunları alabilirsin (69$ en pahalısı) ha yakından alim dersen oyun getiren 90 ytl ye satan birçok yer var... Tabiki az para değil ama düşününce 150 ytl falan diyip gözünüzü korkutmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Ben Atik'e de çok güvenmiyorum. Biraz burdan reklamı yapılıyor gibi geldi bana. En büyük rakibi Platin Elektronik olduğu için karalama politikası da var.

Bikere Atik'in en büyük rakibi olsa olsa Özkan elektronik olur, Platin ne yapmış bugüne kadar yahu, makine bozuldu diye adamı kapıdan kovmalar bile söyleniyor forumda. Pahalı Olmasıda cabası, Aşırı düzeyde yapıcı bi insanımdır ama bu söze karşı moralim bozuldu şimdi, Burada yaşadıgımız gerçekleri diğer arkadaşlarımızı bilinçlendirme amaçlı paylaşıyoruz, Forumda Kimin Reklamının Oldugu Belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Ben Atik'e de çok güvenmiyorum. Biraz burdan reklamı yapılıyor gibi geldi bana. En büyük rakibi Platin Elektronik olduğu için karalama politikası da var.

Bikere Atik'in en büyük rakibi olsa olsa Özkan elektronik olur, Platin ne yapmış bugüne kadar yahu, makine bozuldu diye adamı kapıdan kovmalar bile söyleniyor forumda. Pahalı Olmasıda cabası, Aşırı düzeyde yapıcı bi insanımdır ama bu söze karşı moralim bozuldu şimdi, Burada yaşadıgımız gerçekleri diğer arkadaşlarımızı bilinçlendirme amaçlı paylaşıyoruz, Forumda Kimin Reklamının Oldugu Belli

Özkan Elektronik hakkında ne düşünüyorsun, bana orayı baya kişi tavsiye etti o yüzden.

• Atik'in bi alt sokagında zaza han 5.katta, Valla iyi oldukları söyleniyor, ben şahsen bi zararlarını görmedim, ama atik'de fiyatlar daha uygundu ben oyuzden atik'den aldım xbox360 ımı , psp mi vs vs..
    Özkan'ın forumdaki tek eksi ( - ) si aradıgında telefona cevap vermemesiydi
    Ama realdeki çok samimi dostlarım Fatih Bey'i birebir tanıyorlar ve çok dürüst efendi bi arkadaş oldugunu söylüyorlarki hiç şüphesizde öyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 19 Kasım 2007; 21:02:29 >
  • herkes xbox şu bu satar ama bu işi gerçek anlamda yapan ve sadece bu işle ilgilenen kanımca sadece özkan elektroniktir.........ayriyeten yiğidin hakkını vermekte lazım bakın platine burada koskoca bir reklamı var!!!!!!!yani bu işi resmiyetle yapıyor bu yüzden murat abiyide ayrı tutuyorum................en azından hanutçulara kendilerini övdürtmüyorlar...............beğeni ayrı saygısız ve anlamsız reklam apayrı abiler..........yani bel altı vurmuyorlar............yani başkalarının yaptığı işe .ok atmıyorlar................
    herşey ortada zaten gerisi teferruat.............
  • hanutçu <-- kelimesinin anlamı nedir ?
  • hanutçu bir şeyler karşılığında bazı işyerlerine müşteri toplayan kişilere verilen addır...........bunlardan topkapı sarayı çevrelerinde- kapalı çarşıda ve eminönünde bol miktarda mevcuttur...........ha bu forumdada varlar artık tabii e ticaret oldukça e hanutçularda oluşuyor doğal olarak...........
  • heryerde var onlardan,ama bu sözü ne için kullanıldıgı önemli tabi, açıklama için tşk.ederim.
  • aynı kışkırtıcı ve tahrik edici mesajınla bir diğer konuda platinden ürün alıp bozulan kişiye aynı platini kötülemiştin sonuçta ne oldu?????platin o makinayı değiştirdi ve sen hala bıkmadan usanmadan tuhaf bir uslupla hanutçuluğa devam edip bir firmayı rencide edici laflar kullanıyorsun........sorunun onlarla ise git murat abinin yanına.......eminim sana yardımcı olacaktır yok onlar küçük esnaf yok şöyle yok böyle bir firmayı böyle karalamak bu kadar basit olmamalı arkadaş......
  • kadikoyde platinden baska xbox360 oyunu satan yer nerde var?
  • Şu sıralar ben de ps3 le birlikte xbox 360 elite almayı düşünüyorum. Xbox 360 elite almak istiyorum
    fakat xbox 360 elite'in korsan oyunları çalıştıramayacağını da çalıştırabileceğini de söyleyenler var.
    Korsan oyunları çalıştırabiliyorsa şu sıralar ntsc-u mu yoksa pal makine mi almalıyım ?
    Ntsc-u oyunları daha kolay bulunabiliyor gibi geldi bana.
  • bu bu konunun ilk mesajından

quote:

Orjinalden alıntı: tyildirim

atikten 750 ye alabilirim ama platinden de siz oralara bakmayın birtek biz değişim yapıyoruz falan dediler...

buda sizin mesajınızdan

quote:

Orjinalden alıntı: xbady

yani bel altı vurmuyorlar............yani başkalarının yaptığı işe .ok atmıyorlar................

ben burda kimsenin savunucusu degilim sadece aradaki ikilemi göstermek istedim
  • Xbady belliki platini tanıyorsun ve laf söyletmek istemiyorsun.Esnaflık başka birşey mağaza açmak başka birşeydir.Mağazanın büyüklüğüne güvenip mal alsaydık gidip gözü kapalı teknosalardan almak lazım ki teknosaların ne haltlar ettiğini sen de biliyorsun.Eğer konu esnaflığa gelirse atik ve özkan elektronik esnaf adamlardır.Platinin esnaflıkla alakası yoktur.Forumda reklam vermeleri gayet doğaldır çünkü forumlardaki potansiyeli keşfettiler sonunda.Bunun akabinde 2-3 kişi olumlu düşüncelerini yazdılar.Artık ne tür bir politika uygulanıyor bilmiyorum.
    Bu arada insanları hanutçulukla suçlarken sözlerine dikkat et.Burada bu 2 firmayı övenler oradan mal alan insanlardır.Getirdikleri müşterilerden komisyon alan değil.Hanutçuluk buna denilir.Aynı övgüyü sen de platin için yapıyorsun ama kimse çıkıp seni hanutçuluk ile itham etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 20 Kasım 2007; 4:10:21 >
  • Gördüğüm kadarı ile ağzı olan konuşmuş
    Kimi atmış kimide uzaya fırlatmış ama noktayı dostum myfranco koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 20 Kasım 2007; 9:34:34 >
  • +1000

atik ve özkan elektronik gerçek esnaftır..gerek atila bey gerek mete bey ve özkan elektronikten fatih bey süper insanlardır..hiç tereddütsüz istediğiniz herşeyi alabilirsiniz ilgi alaka 10 numaradır..böle esnaflar varken başkasından kazık yemek akıl karı değildir..

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Xbady belliki platini tanıyorsun ve laf söyletmek istemiyorsun.Esnaflık başka birşey mağaza açmak başka birşeydir.Mağazanın büyüklüğüne güvenip mal alsaydık gidip gözü kapalı teknosalardan almak lazım ki teknosaların ne haltlar ettiğini sen de biliyorsun.Eğer konu esnaflığa gelirse atik ve özkan elektronik esnaf adamlardır.Platinin esnaflıkla alakası yoktur.Forumda reklam vermeleri gayet doğaldır çünkü forumlardaki potansiyeli keşfettiler sonunda.Bunun akabinde 2-3 kişi olumlu düşüncelerini yazdılar.Artık ne tür bir politika uygulanıyor bilmiyorum.
    Bu arada insanları hanutçulukla suçlarken sözlerine dikkat et.Burada bu 2 firmayı övenler oradan mal alan insanlardır.Getirdikleri müşterilerden komisyon alan değil.Hanutçuluk buna denilir.Aynı övgüyü sen de platin için yapıyorsun ama kimse çıkıp seni hanutçuluk ile itham etmiyor.

• evet arkadaşlar bu kadar yorum sonucunda bende atik'ten almaya karar verdim sıra şimdi ntscu+garanti mi direkt elite mı karar vermek.. hani şom ağızlılık etmiyim de bu elektronik konusunda bir başyapıtımdır. aldığım ürün direkt bozuk çıkar olmadı 1 günde bozulur hehe pek bi şanslıyımdır oyüzden yoğurdu üfleyip ucuzundan mı alsam.. parayı mı bastırsam karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Xbady belliki platini tanıyorsun ve laf söyletmek istemiyorsun.Esnaflık başka birşey mağaza açmak başka birşeydir.Mağazanın büyüklüğüne güvenip mal alsaydık gidip gözü kapalı teknosalardan almak lazım ki teknosaların ne haltlar ettiğini sen de biliyorsun.Eğer konu esnaflığa gelirse atik ve özkan elektronik esnaf adamlardır.Platinin esnaflıkla alakası yoktur.Forumda reklam vermeleri gayet doğaldır çünkü forumlardaki potansiyeli keşfettiler sonunda.Bunun akabinde 2-3 kişi olumlu düşüncelerini yazdılar.Artık ne tür bir politika uygulanıyor bilmiyorum.

ben hanutculukla platinci arkadaşı ufaktan yokladım ama mesajımı silmişler allahın işi işte
    myfranco gerçekten dört dörtlük yazmışsın senin lafının üzerine artık kim ne söylese boş
    bu arada arkadaşada xbox360 mılıtary pack hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: xbady

aynı kışkırtıcı ve tahrik edici mesajınla bir diğer konuda platinden ürün alıp bozulan kişiye aynı platini kötülemiştin sonuçta ne oldu?????platin o makinayı değiştirdi ve sen hala bıkmadan usanmadan tuhaf bir uslupla hanutçuluğa devam edip bir firmayı rencide edici laflar kullanıyorsun........sorunun onlarla ise git murat abinin yanına.......eminim sana yardımcı olacaktır yok onlar küçük esnaf yok şöyle yok böyle bir firmayı böyle karalamak bu kadar basit olmamalı arkadaş......

Bu yorumu bu arkadaş bana yazmış sanırım , ben dün akşam forumdan çıktıkdan sonra neden yazılmış merak ettim, üstelik ben forumdan çıkana dek'de forumda online idi bu arkadaş.
    Ben Platin'i tanımam etmem,Yerini dahi bilmem + kötülediğimde yok hatta platin'in pahalı satması vs kimseyi ilgilendirmez,para sizin mal adamların pahalı geliyosa almazsınız diyede yorumum olmuştu ama gerçekleri burada konuşmamız birilerinin zoruna gidiyorsa yönetime forum adminine şikayet etsin desinki dogrular konuşuluyor ve zorumuza gitti.
    Burada makinem bozuldu ve yapamadıkları zaman beni dükkanda kovarca çıkardılar diyen arkadaşada yalancı diyorsun şimdi, çünkü ben o sözü diyen arkadaşıma inandıgım için başkasınında canı yanmasın diye duydugumu almaya niyetlenen arkadaşlara yardımcı olma amaçlı anlatıyorum.
    hanutçu demişsin birde esasında bunlar söylenecek bişey değil ama bırakın ben burda işini adam gibi yapan atik'den para almayı, benim geçen hafta 200 ytl param orda kaldı, bunu ben gene almadım aksesuar (oyun,hafıza kartı vs)olarak döndü bana o para,ama bunun hiç önemi yok söylenmesi bile gerekmez esasında bu sözlerin, ama ben sanırım bitakım gerçekleri konuşunca arkadaşın aşırı derece zoruna gitmiş ve ne konuşursam konuşuyumda sessiz kalmıyım dercesine birşeyler karalamış.

quote:

Orjinalden alıntı: tyildirim

atikten 750 ye alabilirim ama platinden de siz oralara bakmayın birtek biz değişim yapıyoruz falan dediler...

kimin kimi karalamaya çaliştigida burada belli
    keşke dün akşam ben forumdayken yazılsaymış bu yazı, en son yazımdan 2 saat sonra yazılmasa cevabımız olurdu

Cihazı alan arkadaşada şimdiden hayırlı olsun,

Mesajım Hata Unsuru İçeriyorsa Silinsin,Ama Tek Taraflı Olunmazsa Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 20 Kasım 2007; 21:01:22 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.