Şimdi Ara

xbox- atik-platin çok farklı fiyatlar ne karar vermeli.. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım bari atikte yatıyada kalsaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

arkadaşım bari atikte yatıyada kalsaydın

Ben diyecektim demedim gerçekten.Adamlar zaten korkmuş akşam yemeği teklif etmemişler
  • hehe aslında kovaladılar da ben kaldım eee arkadaşlar firmware + soğutma işlemi uzun sürüyor napalım
  • dün play-asia'dan "Mass Effect" oyunu toplam 63YTL'te geldi. ondan önceki haftada aynı fiyata "Call of Duty 4" oyunu elime ulaştı. neden ebay'den ne olduğu belirsiz insanlardan alışveriş yapıyorsunuz çözemiyorum bu işi profesyonelce yapan koskoca bir internet sitesi dururken?
  • 720 YTL mi, naptın sen arkadaşım Elite alsaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

720 YTL mi, naptın sen arkadaşım Elite alsaydın

blackgod

military pack+ataba cevirici+vga kablo+ikinci wireless kol+4 orjinal oyun(military paketi)+8 oyun+firmware+1 yıl garantili sogutma sistemi (100 ytl) toplam 720ytl

yukardakilerin hepsini elite'da alamam ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 30 Kasım 2007; 14:17:24 >
  • arkadaşım makinen hayırlı olsun.inşallah bende yakında alacağım bir tane bu seninkinin aynısından.artık istanbul yolları gözüküyor banada=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken5 -- 30 Kasım 2007; 14:25:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

arkadaşım makinen hayırlı olsun.inşallah bende yakında alacağım bir tane bu seninkinin aynısından.artık istanbul yolları gözüküyor banada=)

teşekkür ederim... istanbula gel tabide kargoylada hallediyorlar kendini yorma istersen
  • Arkadaşlar Atik e ulaşabileceğim bir tarif vaya Tel rica ediyorum,bilenlerden.Teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.