Şimdi Ara

xbox- atik-platin çok farklı fiyatlar ne karar vermeli.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • military alınacaksa atikte ne kadar bilmiyorum ama FEZA da 399 ytl bütün içeriği ile birlikte bozulmamış military pack. ÖZkanda uygun değil yani fiyatı.
  • FW ve adaptör dahil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

military alınacaksa atikte ne kadar bilmiyorum ama FEZA da 399 ytl bütün içeriği ile birlikte bozulmamış military pack. ÖZkanda uygun değil yani fiyatı.

Arkadaşın dediği gibi bende görüştüm fezayla fw dahil dedi adaptör dahil değil yanılmıyorsam. Ama cihaza herhangi bi garanti vermiyor bozulması halinde yani ücretle yaptırıyoruz....
  • Adaptörle birlikte aynı paralara geliyor işte. Heryer hemen hemen aynı fiyata satıyor. Önemli olan teknik desteği iyi olan bir yer seçebilmek
  • Elit hakkında araştırma yapayım dedim tam olarak bi fiyat alamadım aradığım bi kaç dükkan ellerinde olmadığı için bi fiyat veremeyeceklerini söylediler.
  • Varmı bilgisi olan fw + adaptör + garanti dahil NTSC-U Elite hakkında ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

Varmı bilgisi olan fw + adaptör + garanti dahil NTSC-U Elite hakkında ?

En az 800 YTL olacaktır fiyatı..
  • arkadaşlar saat sabahın 7si oluyor:) hala forumdayım.aralık ayı sonunda parama PS3 almayı düşünüyordum ancak oyun desteği ve live muhabbetindeki kasmama olayı beni xbox'a çekecek gibi.bir kaç sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim (mümkün olduğunca cevabı werilmiş soruları sormamaya çalışıcam ama sanırm hepsi sorulmuş olucak:) ya ama en azından içimi rahatlatırsınız.)
    1-dövmeyin beni ama PS3 mü XBOX mı?
    2-pes fanıym.sadece pes oynamak için ps3 almayı düşünüyordum ancak cidden SORUNLU bir oyun olmuş.xboxta sanırm daha az takılma oluyormuş(doğru mu? doğruysa ne kadar) peki pesteki grafikler ps3e göre nasıl xboxta?we elime hiç xbox gamepadi almadım.oynanabilirlik nasıl?
    3-samsung 2232W monitör almayı düşünüyorum.PS3 weya xbox oynamak için.sanırm görüntü tatminkar:) olucak.19'' samsung wide alsam tetris ekranı gibi mi olur? ekonomiye kaçtım gibi:)
    4-Antalya'da oturuyorum.Platinden almayı düşünüyordum PS3ü (veya şimdiki xboxı).ancak platinin kazık we yeterli servisi weremediğini öğrendim forumdaki yazılardan.Atik'in web sitesini bulamadım.wr mı? link atar msınz? we antalyadan alabilir mym?yoksa da antalyadan alabilir mym?weya antalyadan alabileceğim bi yer war mı? (hoşş antalyada pek bişi bulunmaz.)
    5-Atikten FWli we toplamda 2 gamepadli,3-5 oyunlu xbox alsak kaça mal olur?
    6-sadece pes almak için xbox almaya değer mi?
    7-live pes oynarken lag oluyor mu?fitil ediyor mu? yada live pes yerine oynayabileceğimiz başka oyun war mı? (winning eleven weya eski pes6)

sorularımı cevaplarsanız 3 o'lu çoook teşekkür ederim.

• Beyler bende bugün XBOX360 Military Pack aldım. Assassin's Creed oynuyorum Full HD Samsung Tv'de görüntü çok sönük geldi. Yani PS3 çok daha renkliydi. Kutunun içinden çıkan component kablosu ile bağlantı yaptım televizyona. XBOX dashboard grafik ayarlarındanda 720p yaptım. Siz hangi çeşit bağlantı kullanıyorsunuz. Yada Assassin's Creed mi böyle sönük bir görüntüye sahip.
  • Hayırlısı olsun. Nereden ve kaça aldın?
  • condor component kablosu uzerindeki normatv/HDtv butonunun doğru konumda mı?
  • assassin's creed grafikleri biraz sönük renkleri vs.
    hem ps 3 hem xbox 360'da

ben xbox 360'ımı
    399'a aldım feza elektronik'ten 450 ytl adaptör ile oldu..

ama baya ilgisizlerdi
    oyun alıyomuşum muamelesi yaptılar
    bir daha alışveriş yapmam sanırım
  • arkadaslar birileri bana atik in adresini pm olarak atabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerim1974

arkadaslar birileri bana atik in adresini pm olarak atabilir mi?

http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=107884
  • evet arkadaşlar diğer bazı topiklerde xbox arcede'in gelip gelmeyeceği konuşulmaya başladı :)

iyi haber bu....

bu arada piyasadaki oyunlardan genel olarak hala ntsc-u'ya çıkmamış ntsc-u alınca kaçıracağım ne gibi önemli oyunlar var?

pes2008 yok onu biliyorum başka ne yok...
  • Arkadaşlar xbox 360'ı Atik elektronikten almadık diyelim herhangi bir arıza durumunda yine tamir ediyorlar mı? ediyorlarsa 3 kırmızı ışık almış makinayı kaça tamir ediyorlar?
  • Beyler problemi çözdüm menüden ayarları yapmamışım console settings ten. Şu an bi problemim yok memnunum assassin's creed içinde renk ayarını 10 derece yükselttimi müthiş oldu Cihazı Atik'ten aldım herşey dahil konsol + çevirici + 1 yıl garanti 570 ytl benim için önemli olan garanti idi zaten 1 sene garantide ciddi bi süre. bu zaman zarfında zaten xbox düzgün bişeyler çıkarır 1 seneye allah kerim. Gerçekten müşteri ile çok ilgililer. Kendileri xbox a özel bi soğutma sistemi uyguluyorlar. 2 tane fan ekleyip birde metal bir parça koyuyorlar anakarta onun da üstünü yine bir metalla örtüyorlar hava çıkışını sağlıyorlar böylece bozulduğu taktirdede hiç bir ücret almadan tamir ediyorlar 1 yıl boyunca...

• arkadaşlar şuan en ucuz military pack i kim werio?
    firma önemli diil
  • 450 YTL..

Özkan Elektronik'ten bakabilirsin.

02125140871

Servisi 10 numaradır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

Beyler problemi çözdüm menüden ayarları yapmamışım console settings ten. Şu an bi problemim yok memnunum assassin's creed içinde renk ayarını 10 derece yükselttimi müthiş oldu Cihazı Atik'ten aldım herşey dahil konsol + çevirici + 1 yıl garanti 570 ytl benim için önemli olan garanti idi zaten 1 sene garantide ciddi bi süre. bu zaman zarfında zaten xbox düzgün bişeyler çıkarır 1 seneye allah kerim. Gerçekten müşteri ile çok ilgililer. Kendileri xbox a özel bi soğutma sistemi uyguluyorlar. 2 tane fan ekleyip birde metal bir parça koyuyorlar anakarta onun da üstünü yine bir metalla örtüyorlar hava çıkışını sağlıyorlar böylece bozulduğu taktirdede hiç bir ücret almadan tamir ediyorlar 1 yıl boyunca...

condor hayırlı olsun xbox'un 570'e premium mu military pack falan mı? imzanda xbox 360 premium yazıyoda fiyat fazla iyi geldi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.