valla halo edition güzel duruyor,ama elite daha güzel olabilir, bu tartışılır ama halo edition pal olsaydı hiç tartışmazdım
Platin'dan sakın alma!!!
Bu Arcade Pack'ler ne zaman gelecek acaba?
Vay be PLATİN ELEKTRONİK gibi, uyanık esnaf takımı bizim kıymetli DONANIM HABER'in tepesine tabelayı çakmış ama.. altın semer hesabı
quote:
Orjinalden alıntı: mertyucel1905
bende halo edition almak istyrm atikten
al al güzel seçim
atik elektronik bu işin artık duayeni oldu. gerek esnaflıkları gerekse insanlıkları ile gerçekten 1 numaralar. platinin davranış tarzından samimi olmadığı belli. zaten satış ve satış sonrası destek hepsini en iyi bulacağın yerde atik tir. bu kadar insanın vardır bir bildiği.
quote:
Orjinalden alıntı: KURT85
Vay be PLATİN ELEKTRONİK gibi, uyanık esnaf takımı bizim kıymetli DONANIM HABER'in tepesine tabelayı çakmış ama.. altın semer hesabı
platine ancak bu yapılır atiğe ise bravo bu derece müşteri memnuniyeti hemde böylesi sorunlı bir cihazda 5 yıldız
havada karada her cafikarda atik elektronikten alınır...10 numara esnaf..
Daha önce Atik'ten 360'ı bozulup, tamir edilen ve problemsiz kullanan var mı, benim için önemli bu cevaplar
quote:
Orjinalden alıntı: blackgod
Daha önce Atik'ten 360'ı bozulup, tamir edilen ve problemsiz kullanan var mı, benim için önemli bu cevaplar
ben ilk makinamı 1 yıl sözde garantili platinden aldım ama 3 kırmızı verdi kullanım hatası deyip yolladılar(bu işlerde o zaman yeniydim) bende forumlarda araştırma yaptım zaten DONANIM HABERİ'de bu şekilde buldum üye oldum.Bi baktım herkes atik diyor başka bişey demiyor bende aldım koltuğumun altına 3 kırmızı x360'ı gittim atiğe sağolsunlar hem makinayı onardılar hemde platinden kaynaklı bozulan sinirlerimi onardılar. xbox360 elit alana kadarda bu makinayı kullandım problem çıkarmadı; hatta sahibinden .com da sattım sattığım kişiye gördüğü tamiride belirttim şu an o kişiyle oyun paslaşıyoruz her hangi bir problem çıkmadan saatlerce oynuyormuş.
Ben Atik'e de çok güvenmiyorum. Biraz burdan reklamı yapılıyor gibi geldi bana. En büyük rakibi Platin Elektronik olduğu için karalama politikası da var.
koray.83, bende benzer şeyler duyduğum için kafamda soru işaretleri oluştu.
Hocam ben haziran ayında Atik Elektronikten Ntsc-j konsol almıştım 1 yıl garantili olandan, yanında üç tanede oyun almıştım. GoW oynarken oyundan atmaya başladı. Baktım Verbatim de yanma var... Aradım Atik'i böle böle dedim. Hay hay dedi yenisini gönderelim oyunun diye. Ücretsiz gönderdi ve kargo parasını da onlar ödemiş. ben hakkaten şok olmuştum... Neyse geçen hafta benim cihaz rahmetli oldu. Tekrar aradım Mete beyi,,, gönderin hemen bakalım dedi. hatta aparatları falan çıkarın hdd falan, sadece cihazı yollayın dedi. şu an cihaz orda. Ama biliyorum ki herhangibir sorun cıkmayacaktır.
Ben de Atik'ten alacaktım ama bize uzak olduğu için ordan almak istemedim. Bozulursa tekrar git oralara sürün, Platin'de anında değiştiriyoruz diyince ordan aldım. Bozulunca değiştirdilerde. Atik'ten almış olsam bozulsa o kadar yol gidecektim, bekleyecektim. Makine bir kere bozulduğu için tekrar bozulma ihtimali de yüksek.
military paketin sadece makinesini satan bir yer yok mu ben 12 aylık üyelik ve ıvır zıvırı istemiyom ,Birde bu arcade xbox360 satan yok mu ?sadece military makine ne kadrdır ki bide arkadaşlar ?
Hocam ben ist de değilim onun içn nerden alırsam alayım cargoyla alacaktım. bir de sıfır makinenin tamir görmüş bi makineden daha iyi olduğu kanaatinde değilim. bence tamir görmüş bi makinenin 3k görmesi daha zordur. gibime geliyor.
atik gbi bir firma ankarayada lazım:)etik çalışan firmalar böle el üstünde tutulur işte..bravo atik..
quote:
Orjinalden alıntı: Babow
Hocam ben ist de değilim onun içn nerden alırsam alayım cargoyla alacaktım. bir de sıfır makinenin tamir görmüş bi makineden daha iyi olduğu kanaatinde değilim. bence tamir görmüş bi makinenin 3k görmesi daha zordur. gibime geliyor.
Tamamen yanlış bir düşünce. 3K görmüş bir makinanın tekrar görme ihtimali çok daha yüksek.