Bildirim
Xbox'da Twitch Yayını Yaparken Ses Sorunu...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hemen deniyorum kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
Şunları denedinmi
https://help.twitch.tv/s/article/xbox-broadcasting-and-troubleshooting?language=en_US -
maalesef olmadı. yayına sadece benim ve oyunun sesim gidiyor. diğer arkadaşların sesi yok. -
ayni sorunu bende yasiyodum fortnite canli yayini yaparken. sorunu su sekilde cozdum; oyunun ses ayarlarindan diyalog ve sesli sohbet seslerini yukseltip oyunun sesini bi tik kistim ve halloldu. sende benzer yolu deneyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 7 Ağustos 2020; 21:2:53 > -
tamam hocam deneyeyim.quote:
Orijinalden alıntı: Deli_Yaban
ayni sorunu bende yasiyodum fortnite canli yayini yaparken. sorunu su sekilde cozdum; oyunun ses ayarlarindan diyalog ve sesli sohbet seslerini yukseltip oyunun sesini bi tik kistim ve halloldu. sende benzer yolu deneyebilirsin -
arkadaşlar olayı çözdüm. oyunun kendi içindeki chatten konuşunca ses gitmiyor. live dan parti kurunca ses gitmeye başladı fakat PC dende oynayan arkadaşım olduğu için Xbox ın masaüstü uygulamasından onu partiye almayı deneyeceğiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X