Bildirim
Xbox exclusive begendikleriniz hangileriydi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gold ile verilse icinden 4 tane oyun anca indiririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Last Night ı yazın bir köşeye. Ödüle boğulacak. Benim tartışmasız baş oyunum Cuphead. Ön siparişledim anında.
Cuphead duyurulalı 2 yıl oldu, Ori güzel. Diğer sözde exclusivelerden de beğendiğim yok, belki Last Night güzel olur. -
Last night ve ori.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Minecraft Multi-platform Multiplayer cok begendim. Direk pre-order cektim bunu gorunce.
-
Sadece FM 7 -
Kesinlikle last night. İlk gördüğümde "aaa blade runnerın yeni filmi çıkıyo ya ona oyun yapmışlar galiba" diye düşündüm. Blade runnera bayılırım, o kıvamda bişe olursa efsane olur. -
Ori, Cuphead ve Last Night.
Last Night baya hoş olmuş böyle Blade Runner havası taşıyan bir yapım. Ciddi puanlar alabilir hatta ödül avcısı bile olabilir.
Hiçbiri hepsi çöp
Ori hariç tabii ki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ex ne ?
Windows 10 exc
Xbox ve exclusive mi ? O ne yaaa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 12 Haziran 2017; 11:33:39 >
beklediğim xbox one ım twitch uygulaması haricinde bir şey için açacakmıyım bu sene diye yine hüsran yine hüsran -
hiçbiri.
nereden buldun hocam başlığı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X