xbox sistemlerinde sorun var uyarısı devam ederken indirip girmiştim hocam ben. başka bir problemdir belki de. |
GAME PASS [ANA KONU] (847. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar çekim yaptı benden ancak 47TL olarak çekim yaptı hemde Ultimate, nedenini bende anlamadım, 310 TL çekmesi gerekiyordu.
Game pass Ultimate PC kullanıcısıyım.
@furkanmermi @aschil @DeLaVega66
-
Son fotoda bende de 45 tl yazıyor ama aboneliği uzat kısmında 309 tl çıkıyo. Tarayıcıda denemiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aboneliği uzat yapmadım ben, bakalım önümüzdeki ay ne olacak
-
O zaman kesin başka sorun var. Zorla windowsu yeniden kurdurtacak bu oyun bana 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok dillendirme hocam 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir seneden biraz fazla var 3 e tamamlanır mı yöntemle ?
kusura bakmayın gsm onayı ile alakalı bir sorun yaşadığım için cevap yazamıyordum. hala diğer modlar açılmıyor gfn üzerinden sadece wz açılıyor.
-
senelik 200 tl'ye satiyor bu adamlar. nasil is anlamadim. kendi hesabina yapiyorsun demisler bir de. deneyen eden, agzi yanan var mi burada ?
https://www.instagram.com/p/C92bSOcNX76/?igsh=MTlpZmFoM2JheWNjaQ==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 30 Temmuz 2024; 9:52:19 >
Çalıntı hesap şovv
-
😂😂 yaa bariz var pislik ama kendi hesabina tanimlarsin vs gibi konusmus yorumlarda, dedim bir acik mi buldu kofteler 😂
COD yükleyeyim dedim haftasonu, 200 küsür gb yazınca vazgeçtim. özellikle hikaye modu için indirmek istiyordum çünkü oyun dinamiklerinde ben battlefield serisini daha çok seviyorum. 2,5 tb ssd var toplamda ama dolu neredeyse, oyun silmek lazım.
-
-
Kabaca sizi aile paylaşım grubumuza dahil ediyoruz dediler. Xbox için fiyat 1600 tl
-
vay arkadas...
gecmis olsun hocam 🥹
instagramdaki o reklam postlarinin altina da yaz mutlaka, baskalari yanmasin dedigin gibi. ben de yazacagim.
teşekkürler dilekleriniz için ama siliyor postları, birileri bu güzel kardeşimizin kulağını çekmeden bu iş olmayacak belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0M4d -- 31 Temmuz 2024; 11:44:13 > -
Çok üzüldüm...
Çok geçmiş olsun. Bir yerinden çıkar o para bu ve bunun gibilerin. Başkalarının bu tuzağa düşmemesi için işin peşine düşmeniz de takdire şayan. Herkes sizin gibi düşünse, üşenmese bu parazitler yok denecek kadar azalır. Umarım hızlıca sonuç alırsınız.
Arkadaşlar en güzeli nispeten pahalı olsa da direk Xbox üzerinden satın almak gamepassi. Pirince giderken bulgurdan olmamak lazım. Yıllık abonelik alamayanlar da oynamak istediği oyunlar gp'ye eklendikçe aylık abonelik alıp oyunu oynasınlar bitirsinler. Yine hesaplı bir şekilde oynamış olursunuz. Ben de abonelik sürem bitince öyle yapacağım. Yılda farklı zamanlarda 2-3 kere aylık abonelik alsam yeter düşüncesindeyim. Zaten gp'yi hiç kullanmadığım aylar oldu 3 yıllık aboneliğim süresince. Kullandığım kadar ödemiş olurum.
Arkadaşlar 18 eylülden sonra artık 3 yıllık üyelik alinamayacak dediler ama doğru mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X